dua istiyorum

Ona sordunuz mu evlenip evlenmemek istedigini ?

Kizlar evlenmeyi dusunenler acik acik yazin cekinmeyin bitanede benim erkek kardesim var tanismak isteyen olursa facesini veririm nasip kismet belki burdan bulunur gelin adayi
ya kusura bakmayın kahkaha attım kk yı da böyle gördüm ya

uzunlar evlenemiyorsa benim şansım yok

Bu arada kaç ki boyu yahu, çok merak ettim.

Kusura bakmayın bana çok tuhaf geliyor.

Mezuniyet, iş güç, ev, araba hatta boy her şey var maşallah.

Eee ilişki yürütecek karakter mi yok o zaman?

Böylesi kendi kısmetini bulur illa diye düşünüyorum yani

Ya da ailesi mi fena diye düşünüyorum.

Böylesi kusursuzu kimseye bırakmazlar hadi hadi dürüst olalım

minik sultan diye bir adam vardı 2 metre bilmem kaç cm o bile evlendi
İbrahim Kutluay ında karısı Demet Şener malum

Kizlar evlenmeyi dusunenler acik acik yazin cekinmeyin bitanede benim erkek kardesim var tanismak isteyen olursa facesini veririm nasip kismet belki burdan bulunur gelin adayi
ama yazın ki bilelim erkek kardeşiniz kaç yaşında, mesleği işi var mı filan gibi.. benden geçti ama genç arkadaşlarım var, çok tatlı kızlardır, daha geçen 2 arkadaşı tanıştırdım nasip inş anlaşırlar da evlenirler :)

Boyunun uzunlugundan degildir o. Anne tarafimda iki tane basketbolcu var, boylarini tahmin edersiniz. Her bayram gordugumde benden helallik istiyorlar uzun genleri biz fazla kacirmisiz hakkini helal et diye. Ben bir bucuk metre anca varim cunku Baba tarafimda da bir kisi var o da 2.10 boyunda. Hepsi de orta boyda birileriyle evlendiler hicte sorun olmadi yani. Baska bir problem olmadigina emin misiniz?

30 yasinda tekstil isiyle ugrasiyor 25 yas civari varsa olabilir neden olmasinvalla kamu yonetimi aciktan bitirince kendisi bulamadi cevre yok

30 yasinda tekstil isiyle ugrasiyor 25 yas civari varsa olabilir neden olmasinvalla kamu yonetimi aciktan bitirince kendisi bulamadi cevre yok
allah hayırlı birini çıkarsın inşallah herkese içinde de sizin kardeşinize.. erkeklerin kısmet bulması çok daha kolay bence yine de

29 yaş evlenmek içın geç kalınmış bir yaş değilki bu kadar üzülme.Inşallah Allah karşısına hayırlı bir kısmet çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…