Vefat etti 6 sene önce. Karı copsuz üzüm alın bunu alın
Dimi kizzzz bi baş göz etseydik ne ka güzel olurdu
Konu acıp cevap vermeyenler yokmu
Kizlar evlenmeyi dusunenler acik acik yazin cekinmeyin bitanede benim erkek kardesim var tanismak isteyen olursa facesini veririm nasip kismet belki burdan bulunur gelin adayi
ya kusura bakmayın kahkaha attım kk yı da böyle gördüm yaKizlar evlenmeyi dusunenler acik acik yazin cekinmeyin bitanede benim erkek kardesim var tanismak isteyen olursa facesini veririm nasip kismet belki burdan bulunur gelin adayi
ama yazın ki bilelim erkek kardeşiniz kaç yaşında, mesleği işi var mı filan gibi.. benden geçti ama genç arkadaşlarım var, çok tatlı kızlardır, daha geçen 2 arkadaşı tanıştırdım nasip inş anlaşırlar da evlenirler :)Kizlar evlenmeyi dusunenler acik acik yazin cekinmeyin bitanede benim erkek kardesim var tanismak isteyen olursa facesini veririm nasip kismet belki burdan bulunur gelin adayi
30 yasinda tekstil isiyle ugrasiyor 25 yas civari varsa olabilir neden olmasinvalla kamu yonetimi aciktan bitirince kendisi bulamadi cevre yokama yaz. Neden olmasin valla ki bilelim erkek kardeşiniz kaç yaşında, mesleği işi var mı filan gibi.. benden geçti ama genç arkadaşlarım var, çok tatlı kızlardır, daha geçen 2 arkadaşı tanıştırdım nasip inş anlaşırlar da evlenirler :)
Konu acıp cevap vermeyenler yokmu
allah hayırlı birini çıkarsın inşallah herkese içinde de sizin kardeşinize.. erkeklerin kısmet bulması çok daha kolay bence yine de30 yasinda tekstil isiyle ugrasiyor 25 yas civari varsa olabilir neden olmasinvalla kamu yonetimi aciktan bitirince kendisi bulamadi cevre yok
Kizlar evlenmeyi dusunenler acik acik yazin cekinmeyin bitanede benim erkek kardesim var tanismak isteyen olursa facesini veririm nasip kismet belki burdan bulunur gelin adayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?