- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.181
ben de arkadaşımıza 5 İnşirah suresi 100 ya fettah okudum Allah kabul etsin inşallah. beni de eklerseniz hayırlı kısmet için cok sevinirim :)
Hemen ekliyorum, yalnız bu liste eski listeydi bu arkadaşlara okuyamadık yarım kaldı onun için tekrar başlayalım dedik pek katılım olmuyo gören olursa okuyo yinede ekliyorum ben okuyorum, zaten kimin kime ettiği dua kabul olur bilinmez inşaallah duanız kabul olur
anen canım kimin kime ettiği dua bilinmez ben okurum arkadaşlara inşallah
Turkuazım, sağol Allah razı olsun.
Listeyi başlatmış hatta ılerlemıssınız bıle.
Ben bu akşam listedeki 2. Ve 3. Arkadasa okuyacağım İnşallah
sıradaki arkadaş için esmaül hüsna okudum gönlünden gecen hayırlı dileklerini Rabbim nasib etsin inş.
merhaba kızlar topiği yeni gördüm okuyan herkesden Rabbim razı olsun gönlüne göre versin.. henüz pek bakamadım ama sürekli katılmak isteyenlerle başlayıp düzenli bir okuma gerçekleştirsek size uyar mı mesela herkese sırayla yasin okusak sonra sırayla başka sure yada zikir... uygun bulursanız yeni bir dua topiği açıp devam edebiliriz hem de hayatında değişiklik olanlar da yazarsa hoş olabilir...Cerenkar senin için,
10 salavat 100 Ya Fettah okudum
Allah duanı kabul etsin
merhaba kızlar topiği yeni gördüm okuyan herkesden Rabbim razı olsun gönlüne göre versin.. henüz pek bakamadım ama sürekli katılmak isteyenlerle başlayıp düzenli bir okuma gerçekleştirsek size uyar mı mesela herkese sırayla yasin okusak sonra sırayla başka sure yada zikir... uygun bulursanız yeni bir dua topiği açıp devam edebiliriz hem de hayatında değişiklik olanlar da yazarsa hoş olabilir...
Amin inşaallah. Tamam çıkarıyorum listeden.Beni listeden çıkarın kızlar okuyamıyorum çünkü hakkınıza girmek istemem:) Hepiniz kendinize iyi bakın Rabbim ne duanız varsa hayırlısıyla kabul etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?