DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

YENİ LİSTEMİZ

Yarım kalan listedeki arkadaşları en başa ekledim, katılmak isteyen hangi duayı okumak istiyorsa belirtip katılabilir.

1. yasemin2014
2. asmunikal
3. therewasanAngel
4. cerenkar
5. laodike
6. syda92
7. bhicran
8. ademelmas33
9. su misali22
10. ssunal
11. slnchn
12. dertli gelin
13. katippp
14. Asinaz
15. Esrazambak
16. 00Turkuaz
17.

Merhabalar beni de aranıza alır mısınız. Ben de dua kardeşi arıyorum

Sağolun kızlar, Allah razı olsun
Bence lıstedekı okumadıgımız arkadaşları en başa alalım, sonra kendı ısımlerımızı alt alta yazalım. Bu sayede yeni bir liste oluşturmuş oluruz

Kızlar listeyi ayarladım önceki liste yarım kalmıştı o kişileri de ekledim
Yarından itibaren başlayalım sıradaki kişiye özel mesaj atalım cevap verip okumak istediği duayı yazarsa o gün o kişiye okunmaya başlarız her gün böyle devam eder cevap vermeyenleri de listeden çıkartırız eğer sizede böyle uygunsa.

Çok ıyı yaptın sağol
Bu arkadaşlardan uzun süre onlıne olmayanları lısteden cıkartalım bence.
Online olanlara da ozelden ulasıp hangi duayı ıstedıgını soralım
Sen su an pc den mı gırıyorsun?

Hayır canım PC den girmiyorum dediğin gibi uzun süre girmemiş olanları silelim

Tamam canım mantıklı bu. Akşam özel mesaj atalım belli saatte mesela akşam 21-22.00 arası. Cevap gelirse o gecenin sabahı okuruz.

benden sonra bitti galiba. kısmet okuyan okumayan herkese çok teşekkür ederim

Merhaba biz yeni liste oluşturduk
eski listede olunmayan arkadaşları başa ekledik, ilk sırada sensin yasin süresi yarım kalmıştı en son bitirdin mi ?

Bitiremediysen onu butirelim hep beraber,
bitirdiysen istersen yeniden katılabilirsiniz listeye

YENİ LİSTEMİZ

Yarım kalan listedeki arkadaşları en başa ekledim, katılmak isteyen hangi duayı okumak istiyorsa belirtip katılabilir.

1. yasemin2014
2. asmunikal
3. therewasanAngel
4. cerenkar
5. laodike
6. syda92
7. bhicran
8. ademelmas33
9. su misali22
10. ssunal
11. slnchn
12. dertli gelin
13. katippp
14. Asinaz
15. Esrazambak
16. 00Turkuaz
17.

Telefonum bozuldu gıremedım Internete
Ne yaptınız kızlar

Canım dün Yasemine buradan sordum henüz girmediği için cevap gelmedi, bugün de asmunikale özel mesaj attım ondan da daha yanıt gelmedi, yarın akşam diğer arkadaşa mesaj atarız

Asmunikal için dua etmeye başlıyoruz

Asmunikal:benim duamda rabbim doğru insanla doğru bir evlilik nasip edip pişman ettirmemeyi nasip etsin.. kardeşimde inşALLAH emeğinin karşılığını alır ve atanır.. erkek kardeşimle sorunlarımız var inşALLAH onuda hallederiz.. yengem akçiğer kanseri rabbim onuda evlatlarına bağışlasın..
yer yüzündeki tüm yetimleri öksüzleri acı yaşatmadan iyi yerlere getirsin..

Allah duanı kabul etsin.

Herkes kendi istediği süreyi, esmayı okutabilir ya da içinden geçeni okuyabilir

Tamam canım mantıklı bu. Akşam özel mesaj atalım belli saatte mesela akşam 21-22.00 arası. Cevap gelirse o gecenin sabahı okuruz.

Telefonum bozuldu gıremedım Internete
Ne yaptınız kızlar

Canlarım asmunikal arkadaşımız özelden duasını söyledi yukarıya yazdım, istediğimiz süreyi esmayı istediğimiz kadar okuyalım.
Duaya başlamadan önce herkes belirtir ne okunmasını istiyorsa onu oluruz duasını yazmayan olursa gönlündeki duaya niyet edip istediği süreyi okuyabiliriz sıradaki kişilerin zaten tipik böyle ilerliyordu herhalde hep

Canım dualarının

Asmunikal nin dualarının kabulüne vesile olması için 10 ayetel kürsi ve 300 el Mucib esmasını okudum. Allah kabul etdin

YENİ LİSTEMİZ

1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
3. therewasanAngel
4. cerenkar
5. bhicran
6. ademelmas33
7. su misali22
8. ssunal
9. slnchn
10. dertli gelin
11. katippp
12. Asinaz
13. Esrazambak
14. 00Turkuaz
15.

TherewasanAngel arkadaşımız için dua ediyoruz.

Arkadaşımızın duası; Hayırlı bi iş nasip olması için.

Allah hayırlı iş nasip etsin inşaallah.

Son düzenleme:
therewasanAngel arkadaşım senin için 100 Ya Fettah 100 Ya Latif okudum Allah duanı kabul etsin hayırlı iş nasip etsin inşaallah

TherewasanAngel arkadaşımız için dua ediyoruz.

Arkadaşımızın duası; Hayırlı bi iş nasip olması için.

Allah hayırlı iş nasip etsin inşaallah.

ben de arkadaşımıza 5 İnşirah suresi 100 ya fettah okudum Allah kabul etsin inşallah. beni de eklerseniz hayırlı kısmet için cok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…