- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.241
çok tşk ederimbana musallat olan biri var ailemi huzurumu bozmak için uğraşıyo iftirasıda cabası ondan zararlarından kurtulmak için dua istiyorum. allah razı olsun
ayatal kürsi ya latif El Mucip mi okuyoruz
ben son 2 haftadır her gün 100 la havle vela kuvvete okuyorum 1100 kerede ya zel celali vel ikramallahım dualarımızı kabul eder inşallah
beni bu allah korkusu olmayan insandan kurtaracak dua hangisiyse onu okuyalım arkadaşlar.bide hala hakkımda konuşuyo benden uzaklaşması için( çok kötü günler geçiriyorum
amin canim rabbim hayirli bir kapi açsin sana insallah hepinizden razı olsun inşallah kurtulurum bu pislikden.allahım dualarımızı kabul etsin
Netten biraz baktım da evden çıkarken 21 besmele oku mutlaka .beni bu allah korkusu olmayan insandan kurtaracak dua hangisiyse onu okuyalım arkadaşlar.bide hala hakkımda konuşuyo benden uzaklaşması için( çok kötü günler geçiriyorum
Ekledim sizi deamin canim rabbim hayirli bir kapi açsin sana ins
arkadaşlar cok özür dilerim uzun zamandır giremiyrsum. benim duam yarım kalmılşstı bende arada okumaya devam etmiştin fakat girmedim uzun s-zamandır. sizlere baglıyım benim için okunsun derseniz memnun lurum . okumazsanızda gücenmem sıradaki kimse bende okuyum
Merhaba bayanlar beni de dua kardeşiniz olarak aranıza alır mısınız acaba?
teşekkür ederimm.Ekledim seni de listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?