DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

çok tşk ederim bana musallat olan biri var ailemi huzurumu bozmak için uğraşıyo iftirasıda cabası ondan zararlarından kurtulmak için dua istiyorum. allah razı olsun

ayatal kürsi ya latif El Mucip mi okuyoruz

ben son 2 haftadır her gün 100 la havle vela kuvvete okuyorum 1100 kerede ya zel celali vel ikram allahım dualarımızı kabul eder inşallah

Allah dualarını kabul etsin seni bütün kötülüklerden korusun inşaallah.
Genelde Ya Latif Ya Mucib Ayetel Kürsi Fatiha okuyoruz yani herkes içinden geldiği gibi okuyo senin için ne okuyalım

beni bu allah korkusu olmayan insandan kurtaracak dua hangisiyse onu okuyalım arkadaşlar.bide hala hakkımda konuşuyo benden uzaklaşması için ( çok kötü günler geçiriyorum

beni bu allah korkusu olmayan insandan kurtaracak dua hangisiyse onu okuyalım arkadaşlar.bide hala hakkımda konuşuyo benden uzaklaşması için ( çok kötü günler geçiriyorum

Senin için 100 El Mümin 100 El Mucib 10 Ayetel Kürsi okudum dua ettim Allah seni ve aileni bütün kötülüklerden korusun inşaallah kabul olur duaların

Sezgim arkadaşımız için okuyoruz

Sezgime musallat olan biri var ailesinin ve sezgimin ondan kurtulması için dua ediyoruz.

1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
3. therewasanAngel OKUNDU
4. cerenkar OKUNDU
5. dertli gelin OKUNDU
6. katippp OKUNDU
7. Asinaz
8. Esrazambak OKUNDU
9. 00Turkuaz OKUNDU
10. Namaria OKUNDU
11.sezgim

bende dua kardesligine katilmak istiyorum :) evliyim cocuk hasretiyle yaniyorum benden sonra evlenenler (Allah bagislasin masallah) hamile ve evlatlari kucaklarinda .

Netten biraz baktım da evden çıkarken 21 besmele oku mutlaka .
El Cebbar , El Mani , El Hafız esmaları cok faydaliymiş . Bir de Ayetel Kürsi , Nas ve Felak süreleri de çok iyi zaten biliyorsundur .

Sezgim için 7 Ayetel Kürsi , 206 El Cebbar , 100 El Mani , 100 El Hafız okudum . Allah kabul etsin .

Sezgime musallat olan biri var ailesinin ve sezgimin ondan kurtulması için dua ediyoruz.

1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
4. cerenkar OKUNDU
5. dertli gelin OKUNDU
6. katippp OKUNDU
7. Asinaz
8. Esrazambak OKUNDU
9. 00Turkuaz OKUNDU
10. Namaria OKUNDU
11.sezgim
12.tubatesbih

sezgim arkadasımıza 100 Y Fettah okudum Allah kabul etsin inşaallah

arkadaşlar cok özür dilerim uzun zamandır giremiyrsum. benim duam yarım kalmılşstı bende arada okumaya devam etmiştin fakat girmedim uzun s-zamandır. sizlere baglıyım benim için okunsun derseniz memnun lurum . okumazsanızda gücenmem sıradaki kimse bende okuyum

Senin içinde dua edeceğiz tabiki, yasin süresini tamamlayabildin mi

1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
4. cerenkar OKUNDU
5. dertli gelin OKUNDU
6. katippp OKUNDU
7. Asinaz
8. Esrazambak OKUNDU
9. 00Turkuaz OKUNDU
10. Namaria OKUNDU
11.sezgim
12.tubatesbih
13.meltem_m

kızlar bende 1.5 yıllık evliyim çocuk istiyorum ve hayırlı bir iş. dularınızı bekliyorum.şimdiden Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…