DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

tubatesbih arkadaşımızın hayırlı sağlıklı bebeği olması için dua ediyoruz.

1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
3. therewasanAngel OKUNDU
4. cerenkar OKUNDU
5. dertli gelin OKUNDU
6. katippp OKUNDU
7. Asinaz
8. Esrazambak OKUNDU
9. 00Turkuaz OKUNDU
10. Namaria OKUNDU
11.sezgim OKUNDU
12.tubatesbih
13.meltem_m

bende dua kardesligine katilmak istiyorum :) evliyim cocuk hasretiyle yaniyorum benden sonra evlenenler (Allah bagislasin masallah) hamile ve evlatlari kucaklarinda .

10 salavat 10 Ayetel Kürsi 100 Ya Mucib okudum senin için, inşaallah hayırlı sağlıklı bebek nasip eder Allah sana

10 salavat 10 Ayetel Kürsi 100 Ya Mucib okudum senin için, inşaallah hayırlı sağlıklı bebek nasip eder Allah sana
yaa cok mutlu oldum Allah razi olsun senden , seninde ne muradin ne duan varsa rabbim kabul etsin ins sıkıntını gidersin

sevgili arkadaşlarım...

ALLAH IM DULARINIZI KABUL EYLESİN...
BİZLERDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH

hatmimiz için eksik kalan cüzler var..

uygun olanlar Allah rızası için bana dönüş yapabilirler mi?
alıntılayarak ya da özel mesaj atarak benimle iletişime geçebilir misiniz?

ACİL ÇOK ACİL...

ayrıca her ay hatimimiz oluyor ...ALLAH rızası amacımız niyetimiz....

konumun linki http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dini-paylasim-alani.672122/page-172

Meltem_m arkadaşımızın hayırlı sağlıklı bebeği olması ve hayırlı işi olması için dua ediyoruz

1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
4. cerenkar OKUNDU
5. dertli gelin OKUNDU
6. katippp OKUNDU
7. Asinaz
8. Esrazambak OKUNDU
9. 00Turkuaz OKUNDU
10. Namaria OKUNDU
11.sezgim OKUNDU
12.tubatesbih OKUNDU
13.meltem_m

Allah Razı olsun

orucluyum sana dua ettim Rabbim hayirli bir is ve saglikli evlatlar nasip etsin ins. 200 ya Fettah, 120 ya Musavvir okudum . meltem arkadasima .

Yasemin2014 arkadaşımızın gönlündeki dua için okuyoruz

1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
4. cerenkar OKUNDU
5. dertli gelin OKUNDU
6. katippp OKUNDU
7. Asinaz
8. Esrazambak OKUNDU
9. 00Turkuaz OKUNDU
10. Namaria OKUNDU
11.sezgim OKUNDU
12.tubatesbih OKUNDU
13.meltem_m OKUNDU

Yasin süresi tamamlandınmı anlayamadım ama senin için içimizden geçen duaları okuyalım istedim Allah gönlündeki duaları hayırlısıyla kabul etsin inşaallah bebek istiyodun herhalde hayırlı sağlıklı bi bebeğin olsun inşaallah.
Senin için 100 Ya Fettah 100 Ya Mucib 10 salavat okudum Allah duanı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah

Asinaz sen uzun zamandır girmiyosun ama ben şimdiden duanı etmek istedim Allah gönlündeki duanı hayırlısıyla kabul etsin, senin için 100 Ya Latif 100 Ya Mucib okuyacağım

Meltem_m niyeti için 707 Ya Varis , 100 Ya Fettah Ya Rezzak okundu. Allah kabul etsin .

yasemin arkadasimizin istegi duasi neydi ona gore tesbih cekecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…