- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.261
bende dua kardesligine katilmak istiyorum :) evliyim cocuk hasretiyle yaniyorumbenden sonra evlenenler (Allah bagislasin masallah) hamile ve evlatlari kucaklarinda .
yaa cok mutlu oldum Allah razi olsun senden , seninde ne muradin ne duan varsa rabbim kabul etsin ins sıkıntını gidersin10 salavat 10 Ayetel Kürsi 100 Ya Mucib okudum senin için, inşaallah hayırlı sağlıklı bebek nasip eder Allah sana
yaa cok mutlu oldum Allah razi olsun senden , seninde ne muradin ne duan varsa rabbim kabul etsin ins sıkıntını gidersin
Allah razi olsun cok tsk ederim ne muradin varsa ne duan varsa hayirla kabul etsin rabbimTubatesbih için 707 Ya Varis okudum , Allah kabul etsin .
kızlar bende 1.5 yıllık evliyim çocuk istiyorum ve hayırlı bir iş. dularınızı bekliyorum.şimdiden Allah razı olsun..
Senin için 100 Ya Fettah 100 Ya Latif okudum hayırlı sağlıklı bi bebegin ve hayırlı bi işin olur inşaallah
Meltem_m arkadaşımızın hayırlı sağlıklı bebeği olması ve hayırlı işi olması için dua ediyoruz
1. yasemin2014
2. asmunikal OKUNDU
3. therewasanAngel OKUNDU
4. cerenkar OKUNDU
5. dertli gelin OKUNDU
6. katippp OKUNDU
7. Asinaz
8. Esrazambak OKUNDU
9. 00Turkuaz OKUNDU
10. Namaria OKUNDU
11.sezgim OKUNDU
12.tubatesbih OKUNDU
13.meltem_m
orucluyum sana dua ettim Rabbim hayirli bir is ve saglikli evlatlar nasip etsin ins. 200 ya Fettah, 120 ya Musavvir okudum . meltem arkadasima .
orucluyum sana dua ettim Rabbim hayirli bir is ve saglikli evlatlar nasip etsin ins. 200 ya Fettah, 120 ya Musavvir okudum . meltem arkadasima .
arkadaşlar cok özür dilerim uzun zamandır giremiyrsum. benim duam yarım kalmılşstı bende arada okumaya devam etmiştin fakat girmedim uzun s-zamandır. sizlere baglıyım benim için okunsun derseniz memnun lurum . okumazsanızda gücenmem sıradaki kimse bende okuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?