DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Mehtap arkadaşım özelden mesajın gelmedi senin için önemliyse sana okunabilir sonra bana okunur problem değil ben üzerime düşenide okucam okundu kabul edebilirsiniz

Mehtap arkadaşım özelden mesajın gelmedi senin için önemliyse sana okunabilir sonra bana okunur problem değil ben üzerime düşenide okucam okundu kabul edebilirsiniz

Sağol canım. Senin üzerine düşen listede yazıyor zaten. Onu okuyabilirsen çok sevinirim. Hatta okundu kabul ediyorum.

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

masal_gibi için 1001 Fatiha suresi + 100 adet "Rabbi Yessir ve lâ tüğassir Rabbi temmim bil hayr." okuyoruz.

Anlamı : (Rabbimiz, bize işlerimizde kolaylık ihsan et, işlerimizi zor kılma ya Rabbi. Ve her işimizi hayır üzere tamamlamak nasib eyle ya Rabbi!)

Niyetimiz:
masal_gibi'nin ruhen ve bedenen hayırlı şifa bulması, sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir bebeğe sahip olması ve evinin parasını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde ödemesi 'dir.

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 64 Fatiha + 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
Rainbyte : 100 defa üst satırdaki dua.
sey_ren : 63 Fatiha + 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
assia baby : 62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua.
golge1004 : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
sbry : 62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
Debusi : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
_laurana_ : 62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
eysaih : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
CuteMom : 62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
mehtap51 : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
tukenmeyenumutlar:62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.OKUNDU
nurlum : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.OKUNDU
pupilla34 :62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua.
yavrucugum : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
karanfil16 : 62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.OKUNDU
askitotomsu : 62 Fatiha

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi
7. sbry
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. mehtap51
19. yavrucugum
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu

Masal gibi icin 41 tane salavati tefriciye ve 100 adwt Rabbi yessir duasi okudum.
Rabbim gonlunden geçenleri hayirlisiyla nasip etsin inş. Amin amin amin

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

masal_gibi için 1001 Fatiha suresi + 100 adet "Rabbi Yessir ve lâ tüğassir Rabbi temmim bil hayr." okuyoruz.

Anlamı : (Rabbimiz, bize işlerimizde kolaylık ihsan et, işlerimizi zor kılma ya Rabbi. Ve her işimizi hayır üzere tamamlamak nasib eyle ya Rabbi!)

Niyetimiz:
masal_gibi'nin ruhen ve bedenen hayırlı şifa bulması, sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir bebeğe sahip olması ve evinin parasını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde ödemesi 'dir.

Rainbyte : 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
assia baby : 62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua.
askitotomsu : 62 Fatiha OKUNDU

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

6. masal_gibi
7. sbry
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. mehtap51
19. yavrucugum
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu

sıranı verebilmene sevindim.oğlumun okul başarısı için okunsun istiyorum.çok teşekkür ederim.birde yine rabbi yesir ve 63 fatiha mı okunacak.

sıranı verebilmene sevindim.oğlumun okul başarısı için okunsun istiyorum.çok teşekkür ederim.birde yine rabbi yesir ve 63 fatiha mı okunacak.

İstediğin başka dua varsa onu da okuyabiliriz. Ayrıca, sbry'ye teşekkür ederim fedakarlığından dolayı. Onun da ihtiyacı olduğu halde (olduğunu tahmin ediyorum yani) yine de sırasını vermiş :)

Niyetimiz:

Rainbyte : 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
assia baby : 62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua. silindi
askitotomsu : 62 Fatiha OKUNDU

Dua okuyacaklarımız:

6. masal_gibi
7. sbry
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. mehtap51
19. yavrucugum
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu

Arkadaşlar, assia baby okuyamayacağını söyledi. Onun yerine okurum diyen var mı?

İstediğin başka dua varsa onu da okuyabiliriz. Ayrıca, sbry'ye teşekkür ederim fedakarlığından dolayı. Onun da ihtiyacı olduğu halde (olduğunu tahmin ediyorum yani) yine de sırasını vermiş :)

bende çok teşekkür ediyorum arkadaşıma.allahta ne isteği varsa en kısa zamanda versin.

amin arkadaşım.okul başarısı için hangi duayı okuyorsunuz.ben yeniyimde bilmiyorum.senden sonrada bana dua okunacakta merak ettim.

biz genelde dileginin kabulü için dualar okuyoruz cnm sen eger okulda başarı dilersen onun kabulü için okuruz yani sen niyet ediyorsun ayrıca bi dua varsada araştırırım ben

biz genelde dileginin kabulü için dualar okuyoruz cnm sen eger okulda başarı dilersen onun kabulü için okuruz yani sen niyet ediyorsun ayrıca bi dua varsada araştırırım ben

teşekkür ederim.sadece merak etmiştim.herkese ne okunuyorsa o okunsun.ama başarı içinde ayrıca bi dua bulursan onu da okuruz.

Dayanamadım arkadaşlar, ona yine yazdım 2 hafta aradan sonra. Onunla konuşmak istediğimi yazdım. İnşallah olumsuz birşey demez.:2: Nolur dua edin bana. Ben bu hallere düşecek kız mıydım

okundumu acaba ben okuyayımmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…