- Konu Sahibi assia_baby
-
Önemli değil canım. Duayı okuyabilirsin. Fatiha suresini askitotomsu rumuzlu arkadaşımıza vereyim.
Hoşgeldin canım. Eklerim tabii ki. 62 adet Fatiha suresi okuyabilir misin? Alttaki mesajımda göreceksin zaten, kime hangi niyetle okuduğumuzu.
inşallah canım okurum
Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.
****************************************************************************************
masal_gibi için 1001 Fatiha suresi + 100 adet "Rabbi Yessir ve lâ tüğassir Rabbi temmim bil hayr." okuyoruz.
Anlamı : (Rabbimiz, bize işlerimizde kolaylık ihsan et, işlerimizi zor kılma ya Rabbi. Ve her işimizi hayır üzere tamamlamak nasib eyle ya Rabbi!)
Niyetimiz:
masal_gibi'nin ruhen ve bedenen hayırlı şifa bulması, sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir bebeğe sahip olması ve evinin parasını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde ödemesi 'dir.
******LİSTEMİZ: *****
AsiNaz : 64 Fatiha + 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
Rainbyte : 100 defa üst satırdaki dua.
sey_ren : 63 Fatiha + 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
assia baby : 62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua.
golge1004 : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
sbry : 62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua.
Debusi : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua. OKUNDU
_laurana_ : 62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
eysaih : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
CuteMom : 62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua. posta girişi dolu.
mehtap51 : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
tukenmeyenumutlar:62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.OKUNDU
nurlum : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.OKUNDU
pupilla34 :62 Fatiha+100 defa üst satırdaki dua.
yavrucugum : 63 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.
karanfil16 : 62 Fatiha+ 100 defa üst satırdaki dua.OKUNDU
askitotomsu : 62 Fatiha
***************************************************************************************
Dua okuyacaklarımız:
1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi
7. sbry
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. mehtap51
19. yavrucugum
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu
Asinaz canım :) özel mesaj gönderemediğim için burdan yazıyorum cevap
ben bu gün başladım okumaya, ama bitmedi yarın bitircem inşallah...
Kızlar şu an bizler sıkıntısı olan arkadaşlarımız için dua ediyoruz normal şartlarda adetli ve cünup iken Fatiha ve birçok dua sure ayet okunmaz.Fakat bizler sıkıntıları olanlar için Müminin duası mümin için makbuldur yolunda giderek okuyacağımız tüm ayet ve sureleri DUA NİYETİ ile başlayarak okuyabiliriz.
Yani regl de olsanız Fatiha'yı okurken dua niyeti diyerek okuyabilirsiniz.Allaha emanetsiniz.
masal_gibi için 62 Fatiha, 100 Rabbi yessir duası okunmuştur :)
Allah kabul etsin inşallah...
Kızlar biliyorum herkes için belli bi zamanda dua okuyoruz ve şu an benim sıram değil , yarın çok önemli bi başvuruda buluncam doktora için , sabah tercih yapcam benim için de dua edermisiniz, en azından bu mesajımı okuduğunuzda dua etseniz çok mutlu olurum :)
İnşallah benim için hayırlı olan bi şehre istediğim bölüme yerleşirim, Allah fayda veren ilim nasip etsin inşallah
Şu an ağlıyorum çok kötüyüm :'( onu çok seviyorum ama o bana yazmıyor yazmicak tacidden çok kötüyüm :'( ağlıyorum yine.
Okumadigim dua kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum
Nolurr arkadaşlar benim için dua edermisiniz? Bana bi adım atması için
Nasılsın diye yazsa ona bile ne kadar çok sevinecegim
Nolur dua edin bana yazsın. Lütfen arkadaşlarryalvaririm
Kızlar biliyorum herkes için belli bi zamanda dua okuyoruz ve şu an benim sıram değil , yarın çok önemli bi başvuruda buluncam doktora için , sabah tercih yapcam benim için de dua edermisiniz, en azından bu mesajımı okuduğunuzda dua etseniz çok mutlu olurum :)
İnşallah benim için hayırlı olan bi şehre istediğim bölüme yerleşirim, Allah fayda veren ilim nasip etsin inşallah
Şu an ağlıyorum çok kötüyüm :'( onu çok seviyorum ama o bana yazmıyor yazmicak tacidden çok kötüyüm :'( ağlıyorum yine.
Okumadigim dua kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum
Nolurr arkadaşlar benim için dua edermisiniz? Bana bi adım atması için
Nasılsın diye yazsa ona bile ne kadar çok sevinecegim
Nolur dua edin bana yazsın. Lütfen arkadaşlarryalvaririm
100 rabbi yesir ve 63 fatihayı okudum.
canım çok üzüldüm....okumadığım dua kalmadı demişsin....Rabbim senin için ne hayırlısı ise onu versin...Bazen bizim için neyin iyi olduğunu bilemeyiz...Allahtan ne hayırlısı ise onu dile bence...
asinaz mesaj kutumu boşalttım.sbry arkadaşımızada özelden mesaj attım.olmazsa sıram geldiğinde okunsun ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?