DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Tez zamanda şifa versin dualarım seninle.....

Hayırlı olsun ,gözünüz aydın
Allah şifa versin .
Hiç bir şey olmayacak , güzel güzel , sağlıkla büyüyecek inşallah minik kuzu .

Bende en geç bir hafta da okunması gerekiyor diye biliyorum isteyen istediği kadar okuyo sonra yazıyo buraya takip ediliyor ama çok yavaş ilerliyo

canım benim çok ama çok geçmiş olsun. allah bebegine saglıklı uzun ömür versin inşallah. sen rabbime dua et hiç bir şey olmaz inşallah dualarımız seninle

[/QUOTE]
merhaba epeydir giremedim sınavlarım var dı topiği zor buldum ne okunuyor bilgi verebilir misniz ve kime...

merhaba epeydir giremedim sınavlarım var dı topiği zor buldum ne okunuyor bilgi verebilir misniz ve kime...[/QUOTE]

Merhaba , berirem için Sala-ı - tefriciye okuyoruz.

hilalcim seni arıyorum ne zamndır nerelerdesin topiğime gelsene http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725087

Berirem sanırım okuyacak arkadaşlar okudu , başka okuyan yok gibi.
Yeni kişiye geçelim mi , ne dersin ?

merhaba kızlar napmam gerek bilmiyorum ama bende sinava giricem memurluk için nolur dualarinizi eksik etmeyin.. buna çok ihtiyacım var allah razı olsun hepinizden

merhaba kızlar napmam gerek bilmiyorum ama bende sinava giricem memurluk için nolur dualarinizi eksik etmeyin.. buna çok ihtiyacım var allah razı olsun hepinizden

Hakkında hayırlısı olur ve gonlunun ıstedıgı yerde memur olursun ınsallah. Ben de 3 hafta sonra dgs ye, Eylul ayında da kpss ye gırecegım, kısmet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…