DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

canım aklıma gelince sana ve berireme dua ediyorum, Allah hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin sana da isteyen herkese de inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşlar , eses07 arkadaşımızın duası aşağıda .
Katılım fazla inşallah

hayırlı aksamlar arkadaslar ..
ben cocuk icin sizlerden yasini serif okumanızı rica ediyorum ..
Hayırlısından evladım olsun ...
41 tane okursak Allah razı olsun ..
Dualarımız kabul olsun insallah ..
Hayırlı ramazanlar ...

Okuyanlar

Debusi 1 Yasin
Agustos72. 1 Yasin
Yasemin2014 1 Yasin
Nurlum 1 Yasin

Son düzenleme:
Bende dua kardeşiniz olmak isterimm

Hoşgeldin pembe4044 , sırasıyla dua okuyoruz , seni de listeye alırız . Şu anda eses07 arkadaşımıza 41 Yasin okunuyor ,
berirem arkadaşımıza ise 4444 tefriciye okuyoruz . Arkadaşlarımıza hayırlı , sağlıklı bebekler nasip olması niyetiyle

Son düzenleme:
kızlar ne okuyosunuz bende okumak istiyorum

Selam

Şu anda eses07 arkadaşımıza 41 Yasin okunuyor ,
berirem arkadaşımıza ise 4444 tefriciye okuyoruz . Arkadaşlarımıza hayırlı , sağlıklı bebekler nasip olması niyetiyle

Selam

Şu anda eses07 arkadaşımıza 41 Yasin okunuyor ,

anladım cnm ALLAH KABUL ETSİN inşallah onlara ve bana da hayırlı evlatlar nasip etsin :) ne zamana kadar zamanı varmı peki?

anladım cnm ALLAH KABUL ETSİN inşallah onlara ve bana da hayırlı evlatlar nasip etsin :) ne zamana kadar zamanı varmı peki?
Allah sana da , isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
süre belli değil şimdilik .

aminn cnm Allah razı olsun cümlemize hayırlı evlilik nasip etsin Rabbim inşallah. şansım bi türlü gülmüyo evlilik konusunda malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…