Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

INşallah sorun yoktur bebeginiz size saglicakla tutunsun inşallah

Aktif Lora ve HejaR12 niyetlerine okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

Bebeğiniz inşallah sıkıca tutunur size rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Aktif Lora ve HejaR12 niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Canım herşey yolunda gitsin sıkı sıkı sana tutunsun bebeğin sağlıcakla kucağına almayı RABBİM nasip eylesin aminnnnnn duamdasın

Aktif Lora ve HejaR12 niyetlerine okudum. Allah kabul etsin penyez83 PiXiEE

Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlıklı gebelik sonrası

Kanamaniz var yada lekelenme neden doktora gitmiyorsunuz

HejaR12 Aktif Lora iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Canim senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini. Kanamanın bir çok sebebi olabilir. Diğer topikten gördüğüm kadarı ile değerin 138 dediğin gibi düşük bir değer değil maşallah güzel bir değer. Gebeliğin kaçıncı günü olduğuna gire değişiklik gösterir ama yerleşme kanaması olabilir çok az gelir normal regl gibi olmaz rengi sürekli olmaz. Ama bence her ihtimale karşı doktora git derim ben. Benim de olmuştu kanamam bir kaç gün fitil vermişti doktor. İçinin rahat etmesi için Allah korusun olumsuz bir duruma karşı doktirz bir girun bence. Herşey gönlünce olsun bebeğini sağ salim saglikla kucağına alırsın inşallah O ozlemem

Aktif Lora ve HejaR12 niyetlerine bağışladım Allah kabul etsin

Aktif Lora
Ve için okudum Allah kabul etsin

Aktif Lora ve HejaR12 canlar niyetlerinize okudum rabbim kabul etsin amin
PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…