- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
• Kişi başı 100 tane okunacak
• Günlük 2 kişiye okunacak
• Okundu bilgisi saat 23:00 a kadar yapılmış olacaktır
• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1-penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2-kavs-i kuzah
3- @Hali
4-Jawlensky
5- Gülçin
6-nursevdi
7- @YagmurSendeanlarsn
8- @Freddy
9- @Nevreste
10- @gulectosba
11- G Gunduzguzell1
12- C Cittaslow
13-MMorsalkimm
14-Aktif Lora
15-HejaR12
16- @MssPARE
17- O ozlemem
18- @The
19- @RedGirl
20- @begonviil
21-Lidlaylim
22- @Peeves
23- @afil
24- @zeyno genc
25- B blueandblue
26- @Neselikalpler
27-kunfeyekun__
28- @selin18
29- @YagmurSendeanlarsn ikinci niyet
30-iyilik_guzellik
31-sepulik
32- @begonvil1985
33- @Chocolita
34- @Cuel
35- @Bonus
36-Tiniminimavihanim
37-Papatyali_anne
38-penyez83
39-PiXiEE
40-esoss88
41- A Asya89
42- @HALLEYS
43- @ElmasMozaik
44- @mutlulukbenihicbirakma
45-paeneperfectus
46- A Ajim aj
14-Aktif Lora niyeti -20 Ocak Cumartesi
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım senden rızkımizi bereketlendirmeni ve uğraş verdiğimiz işi başarıyla tamamlamayı nasip etmeni istiyorum. Sen tüm eksiklerden munezzehsin yardımcımız sadece sensin. Amin
15-HejaR12 niyeti - 20 Ocak Cumartesi
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbim sen evimize huzur sağlık mutluluk bereket bol rızıklar nasip eyle, ailemle birlikte sağlıklı huzurlu bir yaşam nasip eyle, hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle, sağlıkla hayırla vakitlice kolaylıkla evladımız kucağımıza almamızı nasip eyle, hep iyi haberler alalım, oğullarımı iyi yetiştirmem de yardım et sen bize, hep iyilerle iyiliklerle karşılaşsınlar, karşılaşalım, duama Amin diyen dua arkadaşlarımın da niyetlerini kabul eyle
12 - C Cittaslow ve 13 -Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
2-kavs-i kuzah
3- @Hali
4-Jawlensky
5- Gülçin
6-nursevdi
7- @YagmurSendeanlarsn
8- @Freddy
9- @Nevreste
10- @gulectosba
11- G Gunduzguzell1
12- C Cittaslow
13-MMorsalkimm
14-Aktif Lora
15-HejaR12
16- @MssPARE
17- O ozlemem
18- @The
19- @RedGirl
20- @begonviil
21-Lidlaylim
22- @Peeves
23- @afil
24- @zeyno genc
25- B blueandblue
26- @Neselikalpler
27-kunfeyekun__
28- @selin18
30-iyilik_guzellik
31-sepulik
32- @begonvil1985
33- @Chocolita
34- @Cuel
35- @Bonus
36-Tiniminimavihanim
37-Papatyali_anne
38-penyez83
39-PiXiEE
40-esoss88
41- A Asya89
42- @HALLEYS
43- @ElmasMozaik
45-paeneperfectus
46- A Ajim aj
12- C Cittaslow niyeti -19 Ocak Cuma
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed
Allahim, bizleri ,vatanımızı, milletimizi ve sana inananları koru, bizleri rahmetinden esirgeme, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, cümlemizin yüreğindeki hayırlı dualarını kabul eyle .Beni eşimi kızımı damadimi ve torunumu kazalardan belalardan hastalıklardan muhafaza eyle, bizi koru kolla yarabbim..Torunumun bahtını güzel eyle ,hayirli sağlikli uzun ömürler nasip et,vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını nasip eyle, iyi bir eğitim alsın ,güzel okullarda okusun, iyi bir meslek sahibi olsun ,bu yolda bize de güç kuvvet ver yarabbim ..Alahim kızıma da gönlündeki evi en kısa zamanda alabilmemizi bize nasip eyle..
Alahim ramazan ayında umreye gidebilmeyi cok istiyorum, hayırlısıyla sen nasip eyle yarabbim ..Aminn
13-MMorsalkimm niyeti -19 Ocak Cuma
Allahım eşime ve bana sağlık sıhhat nasip et. Ailemi kazalardan, belalardan, deprem felaketlerinden koru. Eşimin hastalığı nüks etmesin. Birlikte huzurla, afiyetle, sağlıkla yaşlanmayı nasip eyle. Bebek için gördüğüm tedaviler işe yarasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Bu sene atamam gerçekleşsin. Atama olmazsa hayırlı, her sabah kalktığımda şükür edebileceğim bir iş nasip et.Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.
Amin amin amin
14 ve 15. Sıradaki arkadaşlarımın niyetine okudum bağışladım. Rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83
Sevgili dua arkadaşlarım sizden bir ricam olacak. Ben daha dün gebe olduğumu öğrendim ama kanda sadece ve düşük bi değerve lekelenmelerim var. Hatta az önce kanama sayılabilecek bişey oldu devamı gelmedi. Benim için dua eder misiniz sağlıkla kavuşayım evladıma dua herşeyin ilacı gerçekten dualarınızı bekliyorum.
Bence gitmelisin, bazen doktorlar fitil veriyor kanama için, sağlıcakla tutunsun bebeğinDevamı gelmedi de emin olamadım gideyim mi sizce
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
2-kavs-i kuzah
3- @Hali
4-Jawlensky
5- Gülçin
6-nursevdi
7- @YagmurSendeanlarsn
8- @Freddy
9- @Nevreste
10- @gulectosba
11- G Gunduzguzell1
12- C Cittaslow
13-MMorsalkimm
14-Aktif Lora
15-HejaR12
16- @MssPARE
17- O ozlemem
18- @The
19- @RedGirl
20- @begonviil
21-Lidlaylim
22- @Peeves
23- @afil
24- @zeyno genc
25- B blueandblue
26- @Neselikalpler
27-kunfeyekun__
28- @selin18
30-iyilik_guzellik
31-sepulik
32- @begonvil1985
33- @Chocolita
34- @Cuel
35- @Bonus
36-Tiniminimavihanim
37-Papatyali_anne
38-penyez83
39-PiXiEE
40-esoss88
41- A Asya89
42- @HALLEYS
43- @ElmasMozaik
45-paeneperfectus
46- A Ajim aj
14-Aktif Lora niyeti -20 Ocak Cumartesi
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım senden rızkımizi bereketlendirmeni ve uğraş verdiğimiz işi başarıyla tamamlamayı nasip etmeni istiyorum. Sen tüm eksiklerden munezzehsin yardımcımız sadece sensin. Amin
15-HejaR12 niyeti - 20 Ocak Cumartesi
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbim sen evimize huzur sağlık mutluluk bereket bol rızıklar nasip eyle, ailemle birlikte sağlıklı huzurlu bir yaşam nasip eyle, hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle, sağlıkla hayırla vakitlice kolaylıkla evladımız kucağımıza almamızı nasip eyle, hep iyi haberler alalım, oğullarımı iyi yetiştirmem de yardım et sen bize, hep iyilerle iyiliklerle karşılaşsınlar, karşılaşalım, duama Amin diyen dua arkadaşlarımın da niyetlerini kabul eyle
Gittim acile değer düşmüş kimyasal olmuş. Bişey vermeye gerek görmedi. Zaten çok yüksek bi değer değilmiş dediBence gitmelisin, bazen doktorlar fitil veriyor kanama için, sağlıcakla tutunsun bebeğin
Aktif Lora ve kendi niyetime okudum Rabbim kabul etsin
penyez83 PiXiEE
Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olur inşallah canım, sağlıkla hayırla, en hayırlı vakitteGittim acile değer düşmüş kimyasal olmuş. Bişey vermeye gerek görmedi. Zaten çok yüksek bi değer değilmiş dedi
Vardır bunda da bir hayr ozlememn sağlıcakla tez vakitte Rabbim kucağını doldursunGittim acile değer düşmüş kimyasal olmuş. Bişey vermeye gerek görmedi. Zaten çok yüksek bi değer değilmiş dedi
Nasıl yazmamışim gözümden kaçtı demek mi. Çokta dikkat ederim ama. Dün okumuştum.12 - C Cittaslow ve 13 -MMorsalkimm / niyetlerine okudum bildirimi yapmayanlar 19 Ocak cuma
kavs-i kuzah
nursevdi
Kızlar ne durumdasınız
PiXiEE bilgine canım
kusura bakma gönderdim diye biliyordum12 - C Cittaslow ve 13 -MMorsalkimm / niyetlerine okudum bildirimi yapmayanlar 19 Ocak cuma
kavs-i kuzah
nursevdi
Kızlar ne durumdasınız
PiXiEE bilgine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?