Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hatırlatma Etiketidir
14 - Aktif Lora ve 15 - HejaR12 / niyetlerine okudum bildirimi yapmayanlar 20 Ocak Cumartesi

The
RedGirl
afil
Cuel
Bonus

Niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

14 ve 15 okudum
PiXiEE penyez83

Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
• Kişi başı 100 tane okunacak

• Günlük 2 kişiye okunacak
• Okundu bilgisi saat 23:00 a kadar yapılmış olacaktır

• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- kavs-i kuzah
3- Hali
4- Jawlensky
5- Gülçin
6- nursevdi
7- YagmurSendeanlarsn
8- Freddy
9- Nevreste
10- G gulectosba
11- G Gunduzguzell1
12- C Cittaslow
13- MMorsalkimm
14- Aktif Lora
15- HejaR12
16- MssPARE
17- O ozlemem
18- The
19- RedGirl
20- B begonviil
21- Lidlaylim
22- Peeves
23- afil
24- zeyno genc
25- B blueandblue
26- N Neselikalpler
27- kunfeyekun__
28- @selin18
29- YagmurSendeanlarsn ikinci niyet
30- iyilik_guzellik
31- sepulik
32- begonvil1985
33- Cuel
34- Chocolita
35- Bonus
36- Tiniminimavihanim
37- Papatyali_anne
38- penyez83
39- PiXiEE
40- esoss88
41- A Asya89
42- HALLEYS
43- ElmasMozaik
44- mutlulukbenihicbirakma
45- paeneperfectus
46- A Ajim aj

16- MssPARE niyeti -21 Ocak Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ...
Ya Fettah cc dilediği her kapıyı açan yaratıcı olan Allahım Eyup peygambere verdiğin şifadan ve 99 esmanin mucizeleri aşkına peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine nuru hürmetine ve Cebrail Aleyisselamin ilk ayeti indirdiği o an hürmetine kardeşime şifalar ver içinde bulunduğu hastalıktan kurtulsun Allahım..
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame." El-Latif ismin hürmetine sonsuz lütuf ve ikram sahibi, her şeyi doğrusuyla ve ayrıntılarıyla bilen...EL-Aziz hürmetine sonsuz izzet, azamet, şeref ve onur sahibi.. RABBİM sen Ol dersin ve Olur... O RAHMAN VE RAHİM Allah Samed'dir (hiçbir kimseye muhtac olmayıp herkes Kendisine muhtac olandır)Hiçbir kimse O'na denk de olmamıştır.'Arkamdan sağımdan solumdan, üstümden ve altımdan Her yerden gelebilecek felaketlerden depremden enkazdan selden yangından şeytandan cinden kötü insandan iftiradan büyüden nazardan her şerden Rabbim'e sığınıyorum).beni ailemi yiğenlerimi sevdiklerimi koru Allah'ım ...
Burda dua eden senden dualarının kabulünü isteyen arkadaslarimindan duasını kabul eyle Allahım
Nerde zorda olan varsa nerde sana el açıp dualar eden varsa onların da dualarini kabul eyle Allahım.. vatanımı milletimi ezanımı bayrağımı birliğimizi bütünlüğümüzü bozma Allahım düşmanlara fırsat verme Allahım..

YA MUCIB YA HABIR YA RAHMAN YA RAHIM Allah ..Ya Erhamerrahimiyn ...Allahümme sallı alâ seyyidina ve alâ al-i seyyidina Muhammed...Amin
17- O ozlemem niyeti -21 Ocak Pazar
Allahım Özlem kuluna en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eyle, ona hayırlı nesiller ver." Dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Amin

MssPARE canimm ve O ozlemem canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

MssPARE O ozlemem niyetlerine okuyup bağışladım Allah kabul etsin

MssPARE canim allah kardeşine ya şafi ismin hürmetine şifa versin ne hastaligi varsa biran evvel alsin ondan kardeşini ya fettah ismin hürmetine feraha cikarsin
O ozlemem Arkadaşlarimin niyetlerine okudum bagişladim rabbim kabul etsin inşallah amin
PiXiEE
penyez83

MssPARE ve O ozlemem için okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallah

MssPARE ve O ozlemem niyetlerine okudum. Allah kabul etsin penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…