Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

littlezelda , YagmurSendeanlarsn niyetleriniz için okudum Rabbim kabul eylesin
penyez83 , PiXiEE

17 - littlezelda littlezelda niyeti -24 Haziran Salı
Allahümme salli alâ Muhammed ve alâ âli Muhammed.Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama" Yarabbim senden babam için şifa istiyorum kanser hastalığını yensin senin kudretine sual olmaz sen kadirsin mevlam bütün hastalara, içinde de babam İsmet kuluna Safi isminle şifa ver.Ablama tez vakitte hayirli bir eş nasip eyle dua kardeşlerimin duasını kabul buyur amin.

18 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn niyeti -24 Haziran Salı
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn hep mutlu huzurlu olmasını nasip eyle En kısa zamanda göz ameliyatı olmasını ameliyatın güzel geçmesini nasip eyle amin Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et

Niyetlerinizi okudum ve bağışladım.Rabbim dileklerinizi kabul etsin inşallah.

17-18. sıradaki arkadaşlarıma iki niyetim için de okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Okudunuz mu canlar bildirim yapmadınız

Mavi_Eftelya
dunyadanuzak
G gulectosba

arkadaşlarım ıçin okudum PiXiEE

Salı günü için okudum canım PiXiEE penyez83

17. Ve 18. Gün niyetlerine okundu PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…