- 29 Mayıs 2023
- 308
- 482
- 33
100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber
*Okunan niyetleri aynı gün bildirim yapamaya dikkat edin (örneğin salı gününe okudum bildirimi yapmayıp Çarşamba gününe okudum bildirimi yapanlar oluyor) kimsenin içinde en ufak bir şüpheye sebep olmayın lütfen
- 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
- Günlük 2 kişi niyetine okunacak
- Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır
1 -penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - O ozlemem
3 -dolunaybekler
4 -Fistiklicikileta
5 -Sofienin Kedisi
6 -Sofienin Kedisi annesi
7 -ilknurrr22
8 -Stemina
9 -Mavi_Eftelya
10 -dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 --Hayal
14 - G gulectosba
15 -iyilik_guzellik
16 -gecenin_resmi
17 -littlezelda
18 -YagmurSendeanlarsn
19 -Aktif Lora
20 -oralardamevsimyazmi
21 -penyez83
22 -PiXiEE
23 -papatyamm
24 -Freddy
25 - S selin18
26 -Eckubra
27 -HeySero
28 - C cemal sureya
29 -Nevreste
30 -HALLEYS
31 -Breave Heart
32 -nursevdi
33 -begonvil1985
34 -kavs-i kuzah
35 -telasememuresi
36 - C Cittaslow
37 -Cuel
38 - L lov3y
39 -Bonus
40 - B begonviil
41 - S sendemibrutus
42-Breave Heart ikinci niyeti
43 -memurhanim
44 -penyez83 ikinci niyet
45 -PiXiEE ikinci niyet
17 -littlezelda niyeti -24 Haziran Salı
Allahümme salli alâ Muhammed ve alâ âli Muhammed.Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama" Yarabbim senden babam için şifa istiyorum kanser hastalığını yensin senin kudretine sual olmaz sen kadirsin mevlam bütün hastalara, içinde de babam İsmet kuluna Safi isminle şifa ver.Ablama tez vakitte hayirli bir eş nasip eyle dua kardeşlerimin duasını kabul buyur amin.
18 -YagmurSendeanlarsn niyeti -24 Haziran Salı
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn hep mutlu huzurlu olmasını nasip eyle En kısa zamanda göz ameliyatı olmasını ameliyatın güzel geçmesini nasip eyle amin Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et
Kendim ve100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber
*Okunan niyetleri aynı gün bildirim yapamaya dikkat edin (örneğin salı gününe okudum bildirimi yapmayıp Çarşamba gününe okudum bildirimi yapanlar oluyor) kimsenin içinde en ufak bir şüpheye sebep olmayın lütfen
2 - O ozlemem
3 -dolunaybekler
4 -Fistiklicikileta
5 -Sofienin Kedisi
7 -ilknurrr22
8 -Stemina
9 -Mavi_Eftelya
10 -dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 --Hayal
14 - G gulectosba
15 -iyilik_guzellik
16 -gecenin_resmi
17 -littlezelda
18 -YagmurSendeanlarsn
19 -Aktif Lora
20 -oralardamevsimyazmi
21 -penyez83
22 -PiXiEE
23 -papatyamm
24 -Freddy
25 - S selin18
26 -Eckubra
27 -HeySero
28 - C cemal sureya
29 -Nevreste
30 -HALLEYS
31 -Breave Heart
32 -nursevdi
33 -begonvil1985
34 -kavs-i kuzah
35 -telasememuresi
36 - C Cittaslow
37 -Cuel
38 - L lov3y
39 -Bonus
40 - B begonviil
41 - S sendemibrutus
43 -memurhanim
45 -PiXiEE ikinci niyet
Allahümme salli alâ Muhammed ve alâ âli Muhammed.Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama" Yarabbim senden babam için şifa istiyorum kanser hastalığını yensin senin kudretine sual olmaz sen kadirsin mevlam bütün hastalara, içinde de babam İsmet kuluna Safi isminle şifa ver.Ablama tez vakitte hayirli bir eş nasip eyle dua kardeşlerimin duasını kabul buyur amin.
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn hep mutlu huzurlu olmasını nasip eyle En kısa zamanda göz ameliyatı olmasını ameliyatın güzel geçmesini nasip eyle amin Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et
17 ve 18 in niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber
2 - O ozlemem
3 -dolunaybekler
4 -Fistiklicikileta
5 -Sofienin Kedisi
7 -ilknurrr22
8 -Stemina
9 -Mavi_Eftelya
10 -dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 --Hayal
14 - G gulectosba
15 -iyilik_guzellik
16 -gecenin_resmi
17 -littlezelda
18 -YagmurSendeanlarsn
19 -Aktif Lora
20 -oralardamevsimyazmi
21 -penyez83
22 -PiXiEE
23 -papatyamm
24 -Freddy
25 - S selin18
26 -Eckubra
27 -HeySero
28 - C cemal sureya
29 -Nevreste
30 -HALLEYS
31 -Breave Heart
32 -nursevdi
33 -begonvil1985
34 -kavs-i kuzah
35 -telasememuresi
36 - C Cittaslow
37 -Cuel
38 - L lov3y
39 -Bonus
40 - B begonviil
41 - S sendemibrutus
43 -memurhanim
45 -PiXiEE ikinci niyet
100 SübhanAllah
100 Elhamdülillah
100 Allahu Ekber
2 - O ozlemem
3 -dolunaybekler
4 -Fistiklicikileta
5 -Sofienin Kedisi
7 -ilknurrr22
8 -Stemina
9 -Mavi_Eftelya
10 -dunyadanuzak
11 – Neriman
12 - Gülçin
13 --Hayal
14 - G gulectosba
15 -iyilik_guzellik
16 -gecenin_resmi
17 -littlezelda
18 -YagmurSendeanlarsn
19 -Aktif Lora
20 -oralardamevsimyazmi
21 -penyez83
22 -PiXiEE
23 -papatyamm
24 -Freddy
25 - S selin18
26 -Eckubra
27 -HeySero
28 - C cemal sureya
29 -Nevreste
30 -HALLEYS
31 -Breave Heart
32 -nursevdi
33 -begonvil1985
34 -kavs-i kuzah
35 -telasememuresi
36 - C Cittaslow
37 -Cuel
38 - L lov3y
39 -Bonus
40 - B begonviil
41 - S sendemibrutus
43 -memurhanim
45 -PiXiEE ikinci niyet
19 -Aktif Lora niyeti -25 Haziran Carsamba
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Allahumme salli ala seyyidina Muhammed. Rabbim bizlere dünyada ve ahirette güzellikler ver. İbadetimi hakkıyla yapmayı Nasib et. Evlatlarımı tüm kötülüklerden koru. Zihinlerini aç. Gönlümdeki ızdırapları gider kafamdaki dağınıklığı toplamama yardım et. Bize hidayet ver işlerimizi yoluna koy. İstediklerimizi sadece Senden istiyoruz. Bizi boş çevirme güzel Allah'ım aminAllahumme salli ala seyyidina Muhammed.
20 -oralardamevsimyazmi -25 Haziran Carsamba
Ya Erhamerrahimin,Ya Erhamerrahimin,Ya Erhamerrahimin Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Yarabbi,niyetine okuduğumuz dua kardeşimin tüm duaları kabul eyle. Darboğazdan bolluğa kavuştur. Kuracağı yuvayı mübarek eyle.Her türlü engeli ondan uzaklaştır,kaldır ve bu süreci huzurla,afiyetle atlatıp,sevilip sayıldığı,karşılıklı muhabbetinin bir ömür süreceği ömürlük bir yuva kurmayı onlara nasip et. Evlatlarımızı hayırlı evlat eyle,sağlığımızı,sihattimizi daim eyle,kimseye muhtaç etme ve zikrinden uzak etme Yarabbi. Sen bizi bilensin. Göndereceğin her hayra muhtacız. Annemizi babamızı,evlatlarımızı ve tüm sevdiklerimizi koru,afiyetli yaşamlar,imanlı ölümler ve cennetini bizlere nasip et. Bizleri iki cihanda aziz eyle ve dualarımızı en güzel şekliyle kabul buyur. Dularımızı kabul eyle Yarab Dularımızı kabul eyle Yarab Dularımızı kabul eyle Yarab Amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?