Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Hatırlatma Etiketidir
17 - littlezelda ve 18 - YagmurSendeanlarsn
Niyetlerine okumayanlar 24 Haziran salı

dolunaybekler
Aktif Lora
telasememuresi

PiXiEE

Aktif Lora ve oralardamevsimyazmi
niyetlerinize ben ve Neriman okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

MelodiminEsi niyetine
14 arkadaşımız okumasını tamamladı. Rabbim sağlıkla, afiyetle, kolaylıkla, hayırlısıyla, tez vakitte dualarınızı Allah kabul eylesin aminn

PiXiEE

19 - Aktif Lora Aktif Lora niyeti -25 Haziran Carsamba
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Allahumme salli ala seyyidina Muhammed. Rabbim bizlere dünyada ve ahirette güzellikler ver. İbadetimi hakkıyla yapmayı Nasib et. Evlatlarımı tüm kötülüklerden koru. Zihinlerini aç. Gönlümdeki ızdırapları gider kafamdaki dağınıklığı toplamama yardım et. Bize hidayet ver işlerimizi yoluna koy. İstediklerimizi sadece Senden istiyoruz. Bizi boş çevirme güzel Allah'ım amin Allahumme salli ala seyyidina Muhammed.

20 - oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi -25 Haziran Carsamba
Ya Erhamerrahimin,Ya Erhamerrahimin,Ya Erhamerrahimin Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Yarabbi,niyetine okuduğumuz dua kardeşimin tüm duaları kabul eyle. Darboğazdan bolluğa kavuştur. Kuracağı yuvayı mübarek eyle.Her türlü engeli ondan uzaklaştır,kaldır ve bu süreci huzurla,afiyetle atlatıp,sevilip sayıldığı,karşılıklı muhabbetinin bir ömür süreceği ömürlük bir yuva kurmayı onlara nasip et. Evlatlarımızı hayırlı evlat eyle,sağlığımızı,sihattimizi daim eyle,kimseye muhtaç etme ve zikrinden uzak etme Yarabbi. Sen bizi bilensin. Göndereceğin her hayra muhtacız. Annemizi babamızı,evlatlarımızı ve tüm sevdiklerimizi koru,afiyetli yaşamlar,imanlı ölümler ve cennetini bizlere nasip et. Bizleri iki cihanda aziz eyle ve dualarımızı en güzel şekliyle kabul buyur. Dularımızı kabul eyle Yarab Dularımızı kabul eyle Yarab Dularımızı kabul eyle Yarab Amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.

Niyetlerinize okudum, bağışladım.Allah kabul etsin.

Aktif Lora , oralardamevsimyazmi niyetleriniz için okudum Rabbim kabul eylesin
penyez83 , PiXiEE

19-20. sıradaki arkadaşlarıma iki niyetim için de okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

19. Ve 20. Arkadaşların niyetlerine okundu penyez83 @PİXİEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…