Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

K karamelli001 kayra1209 kunfeyekun__ niyetlerine okudum allah kabul etsin
PiXiEE
P penyez
allah okudugumuz arkadaşlarin niyetlerini dualarini kabul eylesin ben razı oldum allah ta sizden razi olsun vesile olandan dua okuyandan allah razi olsun .duamiz bitti emegi gecen herkezden allah razi olsun

Üç arkadaş için okudum. Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

K karamelli001 kayra1209 ve kunfeyekun__ niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

penyez83 PiXiEE vesile olduğunuz İçin RABBİM sizden razı olsun
Pazartesi günkü arkadaşların niyetleri için okudum RABBİM kabul etsin inşallah amin

Böylece benim listem bitti.

RABBİM ettiğimiz dualarımızın kabul olduğu mutluluğunu yaşatsın inşallah hepimize

Hakkınızı helal edin benim kime hakkım geçmişse helal olsun yeni bir dua topiğinde görüşmek dileği ile

K karamelli001 kayra1209 kunfeyekun__ nieyetlerine okudum rabbim kabul etsin İnşaAllh Aminn.
penyez83 PiXiEE sizden de Allah razı olsun. Bu mübarek ayda işinizi gücünüzü bırakıp burayı takip ettiniz. Rabbim ne muradınız varsa versin.
Dua arkadaşlarım Allah sizden de razı olsun. Hakka geçmemek adına herkese 10 a 20 şer fazla okudum belki atlamışımdır dilim sürtmüştür diye. Hepiniz hakkınızı helal edin. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin

Benim de listem bitti. Vesile olan grubu kuran takip eden ve okuyan herkesten Allah razi olsun. Rabbim dualarimizin cok sukur oldu diye sevincini yasatsin. Hakkinizi helal edin. Benden yana helal olsun.

42 ve 43 niyetlerine okudum..Allah kabul etsin..

44 45 46 niyetlerine okudum..Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

Aktif Lora ( banlı ) yerine ;
asi_melek ve goah Niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…