Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

cumartesi günü arkadaşlarımın niyetlerine okudum. Allahım kabul etsin. PiXiEE

K karamelli001 kayra1209 kunfeyekun__ niyetlerine okudum.

Bütün dua arkadaşlarım hakkınızı helal ediniz, elimden geldiğince hakkıyla okumaya çalıştım. Benden yana varsa, hakkım helal olsun. Allah razı olsun sizlerden. Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı.

penyez83 PiXiEE vesile olduğunuz hayırlar için sizlerden de Allah razı olsun. İki cihan saadeti nasip etsin hepimize.
Kadir geceniz mübarek olsun.

Bugün ki arkadaşlarımın niyetlerine okudum. PiXiEE Allahım kabul etsin. Amiinnnnn

Aktif Lora (banlı) yerine ;
K karamelli001 kayra1209 ve kunfeyekun__ niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

44, 45 ve 46 okudum
PiXiEE penyez83

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE

44.45 ve kendime okudum Rabbim kabul etsin aminnnn PiXiEE

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE
Emeği geçen uğraşan ve dua listesindeki herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin bir süre buradaki listelere katılamicam yapmam gereken bazı şeyler var. İnş tekrar böyle güzel insanlarla tekrar böyle güzel vesilelerle bir arada olurum. Hepiniz hakkınızı helal edin

Okudum canım PiXiEE penyez83

Vesile oldunuz, Allah razı olsun. ❣
Hakkınızı helal edin, bazen sürçi lisan ettiysem.
Kadir gecemiz mübarek olsun. Buradaki dua kardeşlerimin gönllerinden geçenleri Rabbim hayırlısıyla kabul eylesin.

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE

Kendim ve goah için okudum Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…