Dua ya çok ihtiyacım var :(:(

Mümkünse telefon konuşmalarının kaydını çıkartabilirseniz çıkartın. Olmadı bir daha arayıp kayıt halindeyken konuşun. Ve kesinlikle şikayetinizi geri çekmeyin hatta manevi tazminat davası bile açabilirsiniz.

Telefonlarıma artık cevap vermiyorlar.

Bir avukatla da görüşmeni tavsiye ederim. Bir de uzmandan tavsiye almakta fayda var.

Arastırcam canım gidip o doktorla konuscam o bans telefonda beni tehtit eden le görüşcem

Onunla da görüştüm canım 1 yıl sonra gel orta yolu buluruz dedi.

Ameliyat olali ne kadar oldu? Uzerinden zaman gecmesi gerekiyodur duzeltebilmek icin. 1 yil dediyse bi bildigi vardir onun. O baya basarili çünkü. Ben olsam onun disinda kimseye gitmem. Hele ki burnumu bu hale getiren doktora hic gitmem.

Sonuçta bilerek kötü yapmadı burnunu bu adam. Yeteneksiz olduğundan böyle olmustur neden bilerek yapsın. Eee simdi bu adama mucizevi bi sekilde yetenek mi bahşedildi de düzeltebilecek?

Bence 1 yil bekle muhammet dilber e git. Nasil olsa önünde daha uzun yillar var acele edip daha da mahvetme burnunu.

Merak ettim eski resimlerinize baktım. Bence yeni burnunuz çok daha iyi.
Sorun nedir tam olarak?

Eki Görüntüle 1929154 Eki Görüntüle 1929155
Bunlara b
muhammet bey de bana dedi keşke hiç dokunmssaydi burnuna ilkin bana gelseydin o burunu ameliyat etmezdim gerek yokmuş . Bir nevi kurban oldum

2 ay oldu bu kabus bitsin valla ameliyat en fazla 2 saat saat dedi 4 saatte çıkardı revizyon bile o kadar sürmüyor içerde neyi ters yaptı toparlayamadi bilmiyorum sordum sorun varmiydi diye yok diyor .

2 aydır ağzı açık uyuyorum sağ taraf hala tıkalı burnunda ters v ve ucunda renk değişimi var sol kanadı da çöktü adam güya gamze yapmış oda içeri çökmüş durumda

Ben yeni burnunla seni daha çok beğendim
Sağlık sorunların varsa ilgilen mutlaka.Ama görsel olarak eskisinden daha güzel görünüyorsun.

Ben yeni burnunla seni daha çok beğendim
Sağlık sorunların varsa ilgilen mutlaka.Ama görsel olarak eskisinden daha güzel görünüyorsun.
Burun yakışmıyor yüzüm iri kemikli burun kendince iyi bence değil yüzle uyumu yok malesef sağlık sorunda çabası.

Foto koyarmisin eski yeni nasil olmus.
Davadan vazgecme yaptiklari isin kotu olmasindan ziyade tehdit etmeleri cok sinirlendirdi beni
Madem guclu kurumus niye tutusmuslar sikayetci olunca.demeki hatalilarki tirstilar

Foto koyarmisin eski yeni nasil olmus.
Davadan vazgecme yaptiklari isin kotu olmasindan ziyade tehdit etmeleri cok sinirlendirdi beni
Madem guclu kurumus niye tutusmuslar sikayetci olunca.demeki hatalilarki tirstilar
Aynen güya konuşacaklar bakalım.

hic profesyonelce bir yaklasım degil guvenilir bir yerde degilmis tehditvari konusmaları iyi bir yer olsa zaten boyle cevap verilmezdi ben olsam avukata basvururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…