- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Fotograflara göre yorum yapıyorsunuz canlı görmek lazim burnumda ters v var çok küçültmeye çalıştığı icin renk değişiminde var .Gayet guzel olmus. Eskisi baya baya cirkindi yani.
Telefonlarıma artık cevap vermiyorlar.Mümkünse telefon konuşmalarının kaydını çıkartabilirseniz çıkartın. Olmadı bir daha arayıp kayıt halindeyken konuşun. Ve kesinlikle şikayetinizi geri çekmeyin hatta manevi tazminat davası bile açabilirsiniz.
Arastırcam canım gidip o doktorla konuscam o bans telefonda beni tehtit eden le görüşcemSakın davandan vazgeçme. Ve uzlaşmada pis dolandırıcılar. 2. Ameliyata aynı doktorla girecek cesaretin var mı? Bence olmamalı. Tazminat al ve başka bir doktora git. Ayrıca onlarla niye baş edemeyeceksin. Alalen ortada yaptıkları hata. Hayatını etkileyen bir olay bu. Hatta aynı doktorun başka hastaları var mı seninle aynı durumda araştır bence. Daha önce acılmıs davası falan var mı. Emsal teskil edecek. Yada senin gibi doktora dava acmis kazanmis baska hastalar var mı iyice arastır.
Avukat la görüşücemBir avukatla da görüşmeni tavsiye ederim. Bir de uzmandan tavsiye almakta fayda var.
Onunla da görüştüm canım 1 yıl sonra gel orta yolu buluruz dedi.
Bunlara bMerak ettim eski resimlerinize baktım. Bence yeni burnunuz çok daha iyi.
Sorun nedir tam olarak?
Eki Görüntüle 1929154 Eki Görüntüle 1929155
muhammet bey de bana dedi keşke hiç dokunmssaydi burnuna ilkin bana gelseydin o burunu ameliyat etmezdim gerek yokmuş . Bir nevi kurban oldumAmeliyat olali ne kadar oldu? Uzerinden zaman gecmesi gerekiyodur duzeltebilmek icin. 1 yil dediyse bi bildigi vardir onun. O baya basarili çünkü. Ben olsam onun disinda kimseye gitmem. Hele ki burnumu bu hale getiren doktora hic gitmem.
Sonuçta bilerek kötü yapmadı burnunu bu adam. Yeteneksiz olduğundan böyle olmustur neden bilerek yapsın. Eee simdi bu adama mucizevi bi sekilde yetenek mi bahşedildi de düzeltebilecek?
Bence 1 yil bekle muhammet dilber e git. Nasil olsa önünde daha uzun yillar var acele edip daha da mahvetme burnunu.
2 ay olduAmeliyat olali ne kadar oldu? Uzerinden zaman gecmesi gerekiyodur duzeltebilmek icin. 1 yil dediyse bi bildigi vardir onun. O baya basarili çünkü. Ben olsam onun disinda kimseye gitmem. Hele ki burnumu bu hale getiren doktora hic gitmem.
Sonuçta bilerek kötü yapmadı burnunu bu adam. Yeteneksiz olduğundan böyle olmustur neden bilerek yapsın. Eee simdi bu adama mucizevi bi sekilde yetenek mi bahşedildi de düzeltebilecek?
Bence 1 yil bekle muhammet dilber e git. Nasil olsa önünde daha uzun yillar var acele edip daha da mahvetme burnunu.
2 aydır ağzı açık uyuyorum sağ taraf hala tıkalı burnunda ters v ve ucunda renk değişimi var sol kanadı da çöktü adam güya gamze yapmış oda içeri çökmüş durumdaFotoğraflarına baktım. Sen ameliyat olduğunu söylemesen anlaşılmaz bile. Değişiklik falan olmamış burnunda. En azından fotoğrafta öyle görünüyor. Sen tabi eminsen kötü iş yaptıklarından şikayetini geri alma. Memnun kalmadıysan da revizyonu aynı yerde yaptırma ama.... Eğer yapılan burunda bir problem olmadığı kanıtlanırsa onlar da senden tazminat talep edebilirler biliyorsun değil mi. Bu arada sen deviasyon nedeniyle ameliyat olmuşsun zaten. Şekil değiştirme amaçlı estetik ameliyat olmamışsın. Yani içeriden çalışmışlar. Şişlikler geçtiyse, herhangi bir enfeksiyon, zorlanma, nefes alışta darlık falan yoksa ameliyatında sorun yok gibi görünüyor. Sadece sen bu konuya fazlaca takılmışsın. Bence sen önce bir danışmana git, derdini anlat. Belki sorun sendedir.
Burun yakışmıyor yüzüm iri kemikli burun kendince iyi bence değil yüzle uyumu yok malesef sağlık sorunda çabası.Ben yeni burnunla seni daha çok beğendim
Sağlık sorunların varsa ilgilen mutlaka.Ama görsel olarak eskisinden daha güzel görünüyorsun.
Ya nereden vakiyosunuz fotoya bende merak ettimBen yeni burnunla seni daha çok beğendim
Sağlık sorunların varsa ilgilen mutlaka.Ama görsel olarak eskisinden daha güzel görünüyorsun.
Önceki mesajlara bakarsanız konu sahibi paylaşmış.Ya nereden vakiyosunuz fotoya bende merak ettim
Önceki mesajlara bakarsanız konu sahibi paylaşmış.Ya nereden vakiyosunuz fotoya bende merak ettim
Aynen güya konuşacaklar bakalım.Foto koyarmisin eski yeni nasil olmus.
Davadan vazgecme yaptiklari isin kotu olmasindan ziyade tehdit etmeleri cok sinirlendirdi beni
Madem guclu kurumus niye tutusmuslar sikayetci olunca.demeki hatalilarki tirstilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?