Dua ya çok ihtiyacım var :(:(

Evet takıntı tam yerine yerlesmis sen kim derse desin ikinci ameliyati olcaksin inş düzelir valla aynı doktor her zman daha kötü yapar birde tüketici heyetine şikayet et yada iyi bir avukatla görüş ve tehdit edildigini maddi manevi tazminat aç.

bana burnun gayet iyi geldi. gayette guzelsin.
Sorun burnum denek niyetine şekillendirdi doktor küçültmeye çalıştığı icin burnumda ters v var renk değişimi burun kanadı bir tarafta gamze yapmış içeriye çökmüş iyice Allah bilir daha neler başıma çıkacak. Bide burda ki insanlar burnunda ne var diyor ne yok ki bide tehtit edildim

Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız? Ameliyattan çıktınız burnunuz başka halde doktor size guzelik yapmış bide üstüne tehtit ne yaparsınız

2 inci ameliyatti istemiyorum o yüzden hep dua ediyorum.

Bu konuyla ilgili defalarca konu açtınız bence psikolojik destek almalısınız benim görüşüme göre burnunuz öncekine göre daha güzel olmuş

Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız? Ameliyattan çıktınız burnunuz başka halde doktor size guzelik yapmış bide üstüne tehtit ne yaparsınız

istediğim gibi olmazsa revizyonu dusunebilirim ama çok çok zahmetli olduğunu biliyorum fiyat dahi 2 katına çıkıyor bu işte en uzman insanları düşünürdum ama zengin olmadığımı düşünerek bi muddet bu burnumada alışmaya bakardm hem zaten yorumumda tavsiyelerde bulundum daha önceki mesajlarımadada olduğu gibi..

Ya istediğim olmasından çok fazla işlem gördü .Ya tekrar o zahmeti çekmek istemiyorum bir an önce Allahin dua mi sesimi duymasını istiyorum

Ya istediğim olmasından çok fazla işlem gördü .Ya tekrar o zahmeti çekmek istemiyorum bir an önce Allahin dua mi sesimi duymasını istiyorum

Ne yönden dua? Allah sana burun vermiş doğduğunda su saatten sonra ilahi olarak eskiye dönmesi sence mumkun mu? Alışmak için dua ediyorsun belkide ama alışcak gibide değilsin ki hep bundan yakinip duruyorsun bilemezdin böyle olcagini seni suclamiyorum hakkını ara bence.

Eyüp Bozkurt var ben çok beğeniyorum ameliyatlarını bir muayene olun bence

Yaşın kaç merak ettim ? En fazla 18 gibi duruyorsun, ne alaka dersende ufak yaşta üst üste okadar ameliyat olma derim, şimdiki burnun fena görünmüyor, şikayetinden sakın vazgeçme tabii, acele edip saçma sapan bi doktora daha emanet etme kendini..

Canım bence kendini boşuna yipratiyorsun kötü görünmüyor burnun sadece çok küçültülmüş gibi geldi ama kötü görünmüyor emin ol.davana gelince onların sözlerine aldırma devam et ama kötü göründüğü için değil beğenmediğin için devam et davaya yoksa bana kötü gorunmedi burnun

O sahtekar doktor burnun kuculmedi milimetrik çalıştım diyor Allah kimseye yasatmasin benim gibi olan herkese yardımcı olsun

24 yaşındayım bir daha ameliyat olmaya çok korkuyorum zaten

Valla anlattıklarını bilmem ama eski burnun yüzüne hiç yakismiomus çirkin gorunuosn o resimde son halin güzel görünüo tabi burun senin karar senin:)

2 yıl geçmeden bi daha burun ameliyatı olmak tehlikeli diye biliyorum, burun ucunun düşebilme ihtimali artar, yüzün çok gerilir mimiklerini falan zor verirsin.
Ayrıca burun için daha önceden kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekirdi, öyle pat diye ameliyat olunur mu?
Bi de eski burnunu çok iğrenç, çok büyük. Bu burun tam yüzüne göre.

Allah her duayı duyar, işitir. O, Es Semi'dir. Bazen yanlış cümleler sarfederek farkında olmadan haddi aşıp günaha giriyoruz. Lütfen buna dikkat edelim.

Bana düşmez ama kardeşim insan sağlık sorunu yaşamadıktan sonra neden Allah'ın verdiği o güzel bedeni, yüzü değiştirmeye kalkar. İlla herkes tek tip insan mı olmalı (kalkık burun, silikonlu dudak, göğüs, botoks,..)

Bak o beğenmediğin burnunu bile arar olmuşsun. O da o kadar zahmete, acıya, masrafa katlanıp. Şimdi Allah'a serzenişte bulunmak ne kadar doğru?

Davandan, şikayetinden de asla vazgeçme. Seni korkuyla yıldırmaya çalışıyorlar. Herkes susarsa o zaman senin gibi çok kişinin başı yanar. Onlar da güvenip o hastaneye yatıp o hastanenin doktorlarına bırakıyorlar kendini çünkü.

Allah'a hayırlısıyla bu sıkıntının giderilmesi için samimiyetle dua et. O zaman hiç şüphe yok bu sıkıntının giderilmesi için o hayırlı kapılar açılacaktır sana.

Allah ruhi ve bedeni sıkıntılarını giderdin inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…