2 sayfada varfotografini atsama merak ettim
bana burnun gayet iyi geldi. gayette guzelsin.Merak ettim eski resimlerinize baktım. Bence yeni burnunuz çok daha iyi.
Sorun nedir tam olarak?
Eki Görüntüle 1929154 Eki Görüntüle 1929155
Sorun burnum denek niyetine şekillendirdi doktor küçültmeye çalıştığı icin burnumda ters v var renk değişimi burun kanadı bir tarafta gamze yapmış içeriye çökmüş iyice Allah bilir daha neler başıma çıkacak. Bide burda ki insanlar burnunda ne var diyor ne yok ki bide tehtit edildimbana burnun gayet iyi geldi. gayette guzelsin.
Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız? Ameliyattan çıktınız burnunuz başka halde doktor size guzelik yapmış bide üstüne tehtit ne yaparsınızEvet takıntı tam yerine yerlesmis sen kim derse desin ikinci ameliyati olcaksin inş düzelir valla aynı doktor her zman daha kötü yapar birde tüketici heyetine şikayet et yada iyi bir avukatla görüş ve tehdit edildigini maddi manevi tazminat aç.
Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız? Ameliyattan çıktınız burnunuz başka halde doktor size guzelik yapmış bide üstüne tehtit ne yaparsınız
Ya sıkıntı yi çeken benim.Bu konuyla ilgili defalarca konu açtınız bence psikolojik destek almalısınız benim görüşüme göre burnunuz öncekine göre daha güzel olmuş
Ya istediğim olmasından çok fazla işlem gördü .Ya tekrar o zahmeti çekmek istemiyorum bir an önce Allahin dua mi sesimi duymasını istiyorumistediğim gibi olmazsa revizyonu dusunebilirim ama çok çok zahmetli olduğunu biliyorum fiyat dahi 2 katına çıkıyor bu işte en uzman insanları düşünürdum ama zengin olmadığımı düşünerek bi muddet bu burnumada alışmaya bakardm hem zaten yorumumda tavsiyelerde bulundum daha önceki mesajlarımadada olduğu gibi..
Ya istediğim olmasından çok fazla işlem gördü .Ya tekrar o zahmeti çekmek istemiyorum bir an önce Allahin dua mi sesimi duymasını istiyorum
O sahtekar doktor burnun kuculmedi milimetrik çalıştım diyor Allah kimseye yasatmasin benim gibi olan herkese yardımcı olsunCanım bence kendini boşuna yipratiyorsun kötü görünmüyor burnun sadece çok küçültülmüş gibi geldi ama kötü görünmüyor emin ol.davana gelince onların sözlerine aldırma devam et ama kötü göründüğü için değil beğenmediğin için devam et davaya yoksa bana kötü gorunmedi burnun
24 yaşındayım bir daha ameliyat olmaya çok korkuyorum zatenYaşın kaç merak ettim ? En fazla 18 gibi duruyorsun, ne alaka dersende ufak yaşta üst üste okadar ameliyat olma derim, şimdiki burnun fena görünmüyor, şikayetinden sakın vazgeçme tabii, acele edip saçma sapan bi doktora daha emanet etme kendini..
Valla anlattıklarını bilmem ama eski burnun yüzüne hiç yakismiomus çirkin gorunuosn o resimde son halin güzel görünüo tabi burun senin karar senin:)Kuculmesnde degilim biraz kücülseydi anlardim sekli iyi degil burun sırtını oymus çok küçültmeye çalıştığı icin ters v var yani şeklini bozmadan normal hale getirebilirdi ama malesef burun ucu etine kadar incelti aklım hala almıyor eski burnum bundan bin kat daha iyiydi en azından yüzüme yakisiyodu.bu yakışmıyor benim yüzüm iri baya büyük bu burun ve boyut yüzüme göre değil ya herkes küçük ucu kalkik sırtı oyuk burun sevmez bende onlardan im ışte
Ya istediğim olmasından çok fazla işlem gördü .Ya tekrar o zahmeti çekmek istemiyorum bir an önce Allahin dua mi sesimi duymasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?