- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Haklısınız iyi bir yer olsaydı en başta başlarından salmak yerine çağırıp nerden memnun değilsin nasıl yapalım derlerdi .bekleyin ikinci operasyon olucak ama ne olucak başıma artık ne halt getirecekler o doktor zaten hep bir yalan dolan iyi kurum sadece ameliyat ti yapana kadar işte.hic profesyonelce bir yaklasım degil guvenilir bir yerde degilmis tehditvari konusmaları iyi bir yer olsa zaten boyle cevap verilmezdi ben olsam avukata basvururdum
Kuculmesnde degilim biraz kücülseydi anlardim sekli iyi degil burun sırtını oymus çok küçültmeye çalıştığı icin ters v var yani şeklini bozmadan normal hale getirebilirdi ama malesef burun ucu etine kadar incelti aklım hala almıyor eski burnum bundan bin kat daha iyiydi en azından yüzüme yakisiyodu.bu yakışmıyor benim yüzüm iri baya büyük bu burun ve boyut yüzüme göre değil ya herkes küçük ucu kalkik sırtı oyuk burun sevmez bende onlardan im ışteEskiden kocaman burnun varmış şimdi ne güzel kibar olmuş ayrıca dudaklrn oldukça büyük burunda buyuk olunca yüzün çok kaba gorunuoms şimdi oldukça kibar gerçekten neyini ozledn sen bu burnun çok çirkin bence
Sorun burun ben burun küçültme operasyonu olmadım. Yani istemedim niye yapıyor sizce ortada bir haksızlık yok mu ? sonuçta herkes aynı şeyi sevmez sizce ?Önceki konunda da yazdım, senin sorunun burnunla ilgili değil bence. Sen de kabul etmiştin, bir psikiyatriste gitmek gerekiyor konu sahibi. Israrla tekrar ediyorum, psikiyatriste gitmen gerekiyor.
Şimdi benim durumum farklı sen başka amaçla ameliyat oluyorsun .Fakat bir çıkıyorsun beklemedigin ne varsa yapılmış ne olduğunu anlamaya çalışıyorsun bide üstüne bir sürü sıkıntı bıraktı sorduğum da hep bir bahane üstüne tehtit edildim daha ne olsun .elinden sevdiğin bir seyi alıp sevmediğin bir şey yapıp al güzel oldu ömür boyu bunla yaşa demek ne kadar kolayeski burnun çok çirkinmiş, gerçekten çok çirkinmiş, hem büyük hem düşük.
şu anki de hiç küçük değil, zaten yüzün de küçük, sana tuhaf geliyor çünkü takıntı yapmışsın psikolojik tedavi görmen lazım, bu ayıp bişey değil ben nerdeyse 20 yıldır tedavi görüyorum :)
ve senin yaşadığının farklı versiyonunu yaşadım, 2 yıl boyunca şişkoydum (yürüyen patates gibiydim) uğraştım didindim zayıfladım, sonra taktım benim kafam kocaman oldu, kafam gövdemde fotomontaj gibi duruyor, napıcam ben, gövdem küçük, kafam büyük... (oysa fıstık gibi olmuştum, kafamla vucudum da gayet orantılıydı ama gözüm 2 senelik o koca vucuda alıştığı için garipsiyordum)
yani özetle kendinle barışmaya çalışırsan burnunun gayet güzel olduğunu göreceksin.
revizyon için de doktor seçimini iyi yap, 3. operasyona gerek kalmasın.
Şimdi benim durumum farklı sen başka amaçla ameliyat oluyorsun .Fakat bir çıkıyorsun beklemedigin ne varsa yapılmış ne olduğunu anlamaya çalışıyorsun bide üstüne bir sürü sıkıntı bıraktı sorduğum da hep bir bahane üstüne tehtit edildim daha ne olsun .elinden sevdiğin bir seyi alıp sevmediğin bir şey yapıp al güzel oldu ömür boyu bunla yaşa demek ne kadar kolayeski burnun çok çirkinmiş, gerçekten çok çirkinmiş, hem büyük hem düşük.
şu anki de hiç küçük değil, zaten yüzün de küçük, sana tuhaf geliyor çünkü takıntı yapmışsın psikolojik tedavi görmen lazım, bu ayıp bişey değil ben nerdeyse 20 yıldır tedavi görüyorum :)
ve senin yaşadığının farklı versiyonunu yaşadım, 2 yıl boyunca şişkoydum (yürüyen patates gibiydim) uğraştım didindim zayıfladım, sonra taktım benim kafam kocaman oldu, kafam gövdemde fotomontaj gibi duruyor, napıcam ben, gövdem küçük, kafam büyük... (oysa fıstık gibi olmuştum, kafamla vucudum da gayet orantılıydı ama gözüm 2 senelik o koca vucuda alıştığı için garipsiyordum)
yani özetle kendinle barışmaya çalışırsan burnunun gayet güzel olduğunu göreceksin.
revizyon için de doktor seçimini iyi yap, 3. operasyona gerek kalmasın.
hep tıkalı bir burun olunca nefes alamiyordum sağlık sorunu vardı bende aynı durumdu yoksa hayata cesaret etmezdim şimdi ödüm kopuyor bende bir anlık gafletle yaptim kimsede uyarmadı yani çok korkarak yaptım. Kolay kolay dediler ama hiçte öyle değilmiş. şimdi Allahtan mucize istiyorum eski haline gelsin diye dua mi kabul eder insallahBurnumda sekil bozuklugu yok, et ve kemik oldugu icin nefes alamiyorum Eti ve kemigi aldirmam gerekiyor yoksa normal dogum yaparsam sikinti yasayacagimi soyledi doktor. Ve ben cesaret edip hala aldiramadim.. Ben saglik icin bile bunu yapamiyorken siz bicim kaygisindan nasil cesaret edip yaptirdinizSanirim benim uc bes kilo yurek yemem lazim
Gecmis olsun umarim istediginiz gibi sonuclanir..
Fotograf mi koymus ben göremedimGayet guzel olmus. Eskisi baya baya cirkindi yani.
2 sayfaya bakabilirsinFotograf mi koymus ben göremedim
Baktım da yani bana çok garip gelmedi yeni burnunuz. Tabi siz kendinize alisamamis olabilirsiniz ama ben şahsen beğendim. Küçüklük dışında rahatsız olduğunuz başka bi şey var mı?2 sayfaya bakabilirsin
Ters v var burun kanadı çöktü. Burun ucu renk değişimi var daha neler çıkacak Allah bilirBaktım da yani bana çok garip gelmedi yeni burnunuz. Tabi siz kendinize alisamamis olabilirsiniz ama ben şahsen beğendim. Küçüklük dışında rahatsız olduğunuz başka bi şey var mı?
Haklısın doktoruna ve kuruma sinir oluyorum hadi eti aldın kemiği aldın şeklini niye degistiriyorsun burnumu denek niyetine kullandılar resmen .çok pişmanım valla keske ameliyattan önce biri de çıkıp riskleri var deseydi doktor bile risk var o kadarda yok dedi merak etme burnun iyi diyip bu hale getirdi ona sorarsan güzellik yapmış üstüne kbb gitseydin keske diyor o zaman benim işim değil kbb git deseydi sirf para için ameliyat etti 1 yıl bekliycemde nasıl 2 inci ameliyattan çok korkuyorum üstüne bu burnumda yaşamak var .Allaha yalvariyorum yakariyorum insallah sesimi duyar.Benim kardesim iki yil once et ve kemik yuzunden ozel bir hastanede amleiyat oldu. Aradan bir yil gecti et tekrar cikti yani bir ise yaramadi.. Kardesim pisman oldu
Benimde dogustan et ve kemik oldugu halede gitmiyorum.. Taaa ki hayati fonksiyonlarimi etkileyecek duruma gelir ancak o zaman giderim.. Biliyorum cunki basima gelecekleri..
Bu arada komsumuzun kizi sirf susu icin gitti burnunu kaldirtti aradan zaman gectikten sonra burnu dustu sonra gitti tekrar kaldirtti yine dustu. Oda bin pisman..
Diyecegim su ki hayati fonksiyonlarinizi etkileyecek bir durum olmadigi surece bicak altina yatmayin kizlar
R riri2134 Ins duzelir uzuldum daha cok kucuksun belki kemik kendisini yeniler.. Bana kalirsa cok kurcalamadan bir sene burnunun toparlanmasini bekle.. Anca oturur zaten.. Eger sen simdi o kizginlik ve uzuntuyle eski haline gelmesi icin ugrasirsan simdiki burnundan da olursun biraz bekle burnun otursun biraz
Sağlık sorunu vardı zaten olucaktim ama yanlış doktorun eline düştüm kbb ışini yaparım dedi içine etti işteyeni hali daha guzel canim neden bu kadar takiyorsun ki? sagliksal problemin yoksa keske yapyirmasaydin derdim Hic de kotu degil makyajini yap sacini degistir tarzini degistir kendini sev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?