• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacım var. sevgiilim ve babam :(

Haklısınız hepiniz fikirleriniz benim icin cok onemli . :) sadece bu gunlerde bu konu yuzunden huzurum yok. O yuzden ne yapacagım konusunfa acele davranmaktan korkuyorum. Sevgilim bana cok sadık. Ne kadar tsrtısmada olsa kopamıyoruz ve seviyoruz birbirimizi. Bilmiyorum srkafaslar babama karsı hatam var evet ama iste kafam karısık. Siniri gecsede konussa..

Babam evlenmemi istemiyor ne demek ? şu anda evlenmeni istemiyor olabilir ama senin turşunu kuracak hali de yok :))
20 yaş erkek arkadaş edinmek için küçük bi yaş değil ama evlenemeyi düşünmek için erken bir yaş bana göre acele etme babanıda korkutma niyetini söyle acık acık kızması gereken bir durum olmadığını açıkla :)

Yazacaklarım tamamıyle benim fikrim.Genel bir doğru değildir.

Yaşın itibarı ile herşey sana tozpembe gelebilir.Herşey güzel olduğunu zannedebilirsin.Lakin flört ile nişanlılık-evlilik gibi mevzular çok ama çok farklıdır.Ve yaşın itibarı ile bu sorumluluğu kaldıramayabilirsin.sonuçta da ruhen çok zedenelenirsin.Senin üzülmeni istemem.Sana ayrıl diyemem ama kesinlikle evlilik ile ilgili hatta ve hatta nişan ve söz gibi şeyleri asla düşünme derim,çünkü çok ama çok erken.

Ayrıca herkes başlarken evlilik düşüncesi ile başlar,herkes olmasa bile bir çoğumuz.Ancak zamanın bize ne sunacağını hiç bilemeyiz.Bir vakti vardır ve hakkında belirlenen birde kısmet.Onları asla değiştiremezsin.Bilmediğin bu gelecek için çok fazla kaptırmadan ve ayakların yere basarak hareket et.Çünkü bir anda herşey kayıp gidebilir elinden.Sen yalnızca,önceden de söylediğim gibi , yaşının tadını yaşa.

Evet siz birbirinizi seviyorsunuz,buna saygı duyarım ama evlenmek için yeterli değil.Çünkü daha gerçekçi şeyler lazım.Bir Derdim Var forumunda sıkıntılarını yazan herkes bu şekilde kötü olsun diye yazmadı.Hayat bizleri bu duruma getirdi.Kimimiz çok sevdik , kimimiz çok sabrettik kimimiz ise çok sustuk...Herkes birşeyler yaptı ama hepimiz eksik kaldık.Yetmedi nefesimiz bazı şeyler için.Ve gerçeği en acı şekliyle gördük.Bu yüzden tedbirli ol.Bırak zaman görevini yapsın,ama sende görevini yap.

Aşk sevgi mevzuları hepsi olacak tabiiki ama ilk ilişkinde bu kadar bağlama kendini,bir insanoğluna.Kırılma ve yıpranma istiyorum.

Babana asla yalan konuşma ve onu karşına alma.Elin adamı için aileyi üzmeye kırmaya ve karşımıza almaya hiç gerek yok.Çünkü onlar bulunmaz değerlerdir.

Sakin ve akıllı hareket et.Babanla konuşmaya gerek yok.Emin ol ki erkek arkadaşının da senin de fikirleriniz bir müddet sonra değişecek.İşte o zaman üzülmeyin ikinizde.İyi bir dost,iyi bir arkadaş olun sevgili olmadan önce.

Saygılarımla....

Back
X