• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacım var. sevgiilim ve babam :(

Merhabalar. 7 aylık bir iliskim var ve ilk iliskim :) 20 yasında bir genc kızım. Sevgilimle aynı yastayız. Babam dindar , evlenmemi istemez asla. Sevgilimi bilmiyordu bi tek annem biliyordu. 2 gun once ben uyurken babam teli karıstırmıs resimlerimizi mesajlarımızı gormus. Sabah beni yanına cagırdı resimleri pcden actı bunlar ne yazıklar olsun sana giibisinden laflar soyledi ayrılcaksın dedi. birbirimizi cok seviyoruz. Suan babam benimle konusmuyor annemede küsmus bana soylemedin uyuttun beni diye. Ne yapmalıyım.asırı sinirli ve konusmuuor :'( yardım edin .
Ne demek babam dindar evlenmemi istemiyor eeee o zaman baban annenle niye evlenmiş :KK53: hmmmm bir mantık hatası var bu işte :KK53:

Merhabalar. 7 aylık bir iliskim var ve ilk iliskim :) 20 yasında bir genc kızım. Sevgilimle aynı yastayız. Babam dindar , evlenmemi istemez asla. Sevgilimi bilmiyordu bi tek annem biliyordu. 2 gun once ben uyurken babam teli karıstırmıs resimlerimizi mesajlarımızı gormus. Sabah beni yanına cagırdı resimleri pcden actı bunlar ne yazıklar olsun sana giibisinden laflar soyledi ayrılcaksın dedi. birbirimizi cok seviyoruz. Suan babam benimle konusmuyor annemede küsmus bana soylemedin uyuttun beni diye. Ne yapmalıyım.asırı sinirli ve konusmuuor :'( yardım edin .

canım 7 aylık ilişki ve 20 yaş diyince zaten evlenme daha.. o da 20 yaşında çok erken..
baban asla sevgilin olmasına müsade etmeyecek biri ise işin zor ama babalar kızlarına kıyamaz..
arkalarından iş çevrilmiş diye düşünüp çok içerliyorlar maalesef..
tatlı dilli ol ben büyüdüm tabiki sevgilim de olacak diye yaklaşma sakın..
acele etme uslu uslu otur gözünün önünde yumuşar..
annen de güzel güzel suyuna gitsin..
sevgilini övmesin sakın geri teper.. o şimdi babanın rakibi gibi :)
zamanla tanışmaya bile razı olur.. annenle senin babanı azcık pohpohlamanız lazım..
çocuklaşıyorlar mevzu çocukları olunca..

babam hep derdi "sevgiliniz olmayacak dedim diye olmadığına inanıyor muyum hayır ama inanmak istiyorum" :)

yakalamış olması kötü olmuş.. o da tahmin ediyordur 20 yaşında kızının biri ile görüşebileceğini.. "en son babalar duyar" babaları sinirlendiriyor işte :)

Bunu ona anlatamadım iste :) :)
canına tak ettiği yerde anlatırsın hem ümmetimizi çoğaltmamız sünnetten ve bunun için de evlenmem gerekmez mi dersin. sevenleri ayırmak günah babacığım hem sevap işle ben de sünnetimi yerine getireyim de. Madem babanız çok dindar hassas yerinden yakalayın

canım 7 aylık ilişki ve 20 yaş diyince zaten evlenme daha.. o da 20 yaşında çok erken..
baban asla sevgilin olmasına müsade etmeyecek biri ise işin zor ama babalar kızlarına kıyamaz..
arkalarından iş çevrilmiş diye düşünüp çok içerliyorlar maalesef..
tatlı dilli ol ben büyüdüm tabiki sevgilim de olacak diye yaklaşma sakın..
acele etme uslu uslu otur gözünün önünde yumuşar..
annen de güzel güzel suyuna gitsin..
sevgilini övmesin sakın geri teper.. o şimdi babanın rakibi gibi :)
zamanla tanışmaya bile razı olur.. annenle senin babanı azcık pohpohlamanız lazım..
çocuklaşıyorlar mevzu çocukları olunca..
Zatem en cok arkasından is cevrildi diye kızmıs :( gonul bu iste napıyım asık oldum babamı kırmak istemezdim :(

Şu anda yaşınız evlilik için çok erken.Ne yazık ki bunları düşünmek ve daha yeni bir ilişkiyi evlilik resmiyete dökmek için çok ama çok erken.Sonuçta baban kızmasa emin ol daha da ileriye giderdiniz.Sende yarın anne olacaksın,Allah nasip ederse,ve koruma duygusunu o zaman anlayacaksın.Babana kesinlikle kızma çünkü o senin iyiliğini istiyor ve emin ol ki senden çok ama çok tecrübeli bu hayatta.

Ömrünün baharındasın ve saçma şeylerle uğraşma.Sen yoluna bak kendini geliştir ve kaliteli bir hayat sürmek için kaliteli olmaya bak.eş koca çocuk filan hepsi zamanı gelince olur.Sen ilk önce biraz hayattan tecrübe edin.

Öyle babanla konuşayım gibi saçmalıklara girmeyin.Daha 20 yaşında bir kızın sevgilisi baba ile ne konuşur Allah aşkına.Ciddiyiz dese ve babanda hadi o zaman resmiyete dökün dese ne yapacaksınız.Erkeğin ailesi kabul edecek mi ? Öyle külhanbeyi tarzı hareketlere gerek yok.

Ayrıca babanın tarzı öyle dindar filan demene gerek yok.Bununla da hiç alakası yok.O sadece koruma içgüdüsü ile hareket ediyor.

Zamana bırak ve aileni sakın karşına alma.Herkes gitse bile seni yine kabullenecek ve bağrına basacak olan anne babadır

Babanın telefonunu karıştırması çok ayıp bu ayri bir mevzu.Yaşın henüz erken ama ileriye dönük bir düşüncen varsa aileleri hemen karıştırmamalısın. İnşallah baban da alışır.

Ne demek babam dindar evlenmemi istemiyor eeee o zaman baban annenle niye evlenmiş :KK53: hmmmm bir mantık hatası var bu işte :KK53:

Arkadaşı anlatımı yanlış.Daha toy anlamıyor babasının ne demek istediğini

O senin ailen ise seni koruma içgüdüsü ile yanlış yapmana karşın seni korumakla ve sana karışmakla sorumlular.Başıboş bırakamazlar.Hergün bu sitede ve diğer tüm sitelerde nelerle karşılaşıyoruz neler anlatılıyor bir bilsen.O yüzden yarın buraya sevgili acısı çekmek istemiyorsan dikkatli ol.

Ayrıca her evleneceğim ciddiyim diyen erkeğe inanma.Yani her sakallıyı deden sanma.O yaşlarda çok kolay geliyor ama emin ol o uzaktaki davulun sesidir.Daha ekonomik özgürlüğünüz olmadan bu şeylere girmek kolay değil , en basiti ve en önemlisi budur.Daha durun bakalım ya...İlk ilişkin ve kusura bakma ama sevgilinle mesajlaştığın gibi değildir hayat ve gece yatağına yattığında kurduğun hayallerle yürümüyor maalesef

Tabiiki evleneceksin ve babanda seni gelinlikle göğsünü gere gere o evden çıkaracak inşallah.Ama şimdi değil.Çünkü zamanı değil.

Şu anda yaşınız evlilik için çok erken.Ne yazık ki bunları düşünmek ve daha yeni bir ilişkiyi evlilik resmiyete dökmek için çok ama çok erken.Sonuçta baban kızmasa emin ol daha da ileriye giderdiniz.Sende yarın anne olacaksın,Allah nasip ederse,ve koruma duygusunu o zaman anlayacaksın.Babana kesinlikle kızma çünkü o senin iyiliğini istiyor ve emin ol ki senden çok ama çok tecrübeli bu hayatta.

Ömrünün baharındasın ve saçma şeylerle uğraşma.Sen yoluna bak kendini geliştir ve kaliteli bir hayat sürmek için kaliteli olmaya bak.eş koca çocuk filan hepsi zamanı gelince olur.Sen ilk önce biraz hayattan tecrübe edin.

Öyle babanla konuşayım gibi saçmalıklara girmeyin.Daha 20 yaşında bir kızın sevgilisi baba ile ne konuşur Allah aşkına.Ciddiyiz dese ve babanda hadi o zaman resmiyete dökün dese ne yapacaksınız.Erkeğin ailesi kabul edecek mi ? Öyle külhanbeyi tarzı hareketlere gerek yok.

Ayrıca babanın tarzı öyle dindar filan demene gerek yok.Bununla da hiç alakası yok.O sadece koruma içgüdüsü ile hareket ediyor.

Zamana bırak ve aileni sakın karşına alma.Herkes gitse bile seni yine kabullenecek ve bağrına basacak olan anne babadır
Haklısım evet ama biz hemen evlenmeyi istemiyoruz. Yasımız erken ve henuz daha toyuz :) ama nisandır sozdur bunlarla ilk adımı atabilseydik iyi olurdu. Hem aileler tanısırdı hemde bi baslangıc yapardık. İs guc oluncada evlilik olurdu. Babamın dedigini anlıyorum ama evet hatalıyım belki boule olsun istemezdim ama asık oldum belkide hayatımdaki kısmet budur bilemem ki

Zatem en cok arkasından is cevrildi diye kızmıs :KK43: gonul bu iste napıyım asık oldum babamı kırmak istemezdim :KK43:

canım tabiki aşık olacaksın, sadece baba müsade edince duygular hormonlar çalışmıyor.. hepimiz o yaşlarda ilişki yaşamışızdır.. istisnalar olabilse de.. babamıza yakalanmamaya çalıştık tabi :) onu kırmak gibi düşünme hayat böyle baban da ağaç kovuğunda yetişmedi o da biliyor neyin ne olduğunu.. sadece müsade etmezse seni koruyacağını düşünüyor.. haklı olarak.. kendince.. sen sakin ol, erkek arkadaşınla planlarınız neydi bilmiyorum ama babanın gözüne batma artık.. siniri geçecektir.. "küçük" kızının sevgilisi var buna alışması zor ama imkansız değil.. annelere büyük iş düşüyor.. kız çocukları ile babanın ilişkisi anne üzerinden geçer.. içten konuşursan anlatırsan babanın kırgınlığı geçer korkma..

Baba olarak kızının büyüdüğü gerçeğini kabul etmesi biraz zaman alacaktır. En modern baba bile kızının ilk arkadaşını sindirirken biraz zorlanır.

Ama 20 yaşında evlenme fikri gerçekten kabul edilebilir gibi değil. İlişkiniz iyi olur zamanla evliliğe giderse tamam ancak şimdi evlenme fikrine bütün anne babalar fazlasıyla tepki verir.

Haklısım evet ama biz hemen evlenmeyi istemiyoruz. Yasımız erken ve henuz daha toyuz :) ama nisandır sozdur bunlarla ilk adımı atabilseydik iyi olurdu. Hem aileler tanısırdı hemde bi baslangıc yapardık. İs guc oluncada evlilik olurdu. Babamın dedigini anlıyorum ama evet hatalıyım belki boule olsun istemezdim ama asık oldum belkide hayatımdaki kısmet budur bilemem ki

Sakin ol.Ne o hemen resmiyet filan hemde ilk ilişkinde.Arkadaşım daha dur.Heyecanını anlıyorum ama hemen kısmet işi filan deme.O kısmetse olur zaten senin birşey yapmana gerek kalmaz.Ama senin dediğin süreç en az 3 yıl ve 3 yılda çok yıpranırsınız.İlişkiniz laçkalaşır

Daha ilişkiniz sınanacak , daha fırtınalar yaşayacaksınız ve sabretmeniz gereken zamanlar olacak.Sabretmeyi öğreneceksiniz.Durun ve yaşınızın tadını çıkartın.Gencecik yaşta büyük sorumluluklar almayın ki hayattan hemen soğumayın.

Burada babanın davranışına değil senin fikirlerine itirazım var.Sen sevdiğini , aşık olduğunu sanıyorsun.Aşk ve sevgi o kadar basit değil.Zaman bırakın ve gençliğinizin gerektirdiği gibi yaşayın.Zaten o zaman gelecek ve o zaman geldiğinde hazır olun

Bilemiyorum ya :KK43: biseyler yapmam lazım. Arkadaslar sizce ayrıldıgımı mı bilse bi sure sonra acıklasam tekrar ?

Asla yalan konuşma.Çünkü yalanla kazandıkların aslında kaybettiklerindir.Dürüst ol,sonu kötü olacağını bilsen bile dürüst davran

Asla yalan konuşma.Çünkü yalanla kazandıkların aslında kaybettiklerindir.Dürüst ol,sonu kötü olacağını bilsen bile dürüst davran

Yapman gereken yaşının güzelliğini yaşamak.Başka birşeye ihtiyacın yok.ve başka hiçbirşey yapmana gerek yok

Back
X