Dualarınıza ihtiyacımız varrrr

nickminckyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
653
720
73
merhaba kk üyeleri aslında doğru yere mi konu açtım onu bile bilmiyorum. Dualarınıza ihtiyacımız var babam hastanede pazartesi günü ameliyata girecek riskli bir ameliyat olduğunu söyledi doktor. Babam da bu riskleri bile bile kabul etti. Ona da hak veriyorum kolay değil yaşadıkları çok ağrıları var ne yatabiliyor ne kalkabiliyor topallıyordu artık denemediğimiz yöntem kalmadı mecbur ameliyata karar verildi bu arada bel fıtığından ameliyat olucak ayrıca bel kayması ve kireçlenmesi de var. Annem ne kadar belli etmemeye çalışsa da çok korkuyor herkesi yatıştırmaya çalışıyorum iyi düşün iyi olsun rabbime dua edin diyorum. dik durmaya çalışıyorum ama benim de aslında ödüm kopuyor. Tabi ki rabbim bilir ecelin ne zaman geleceğini bilemeyiz ama insanı bir korku kaplıyor kaybetme korkusu ne kadar kötü bir şeymiş Ne olur sizlerde dua edin rabbim bu acıları yaşatmasın şu mübarek cuma günü hürmetine yokluklarını göstermesin her aileye sağlık huzur mutluluk versin. Dualarınız da bize de yer verin.

Allah sifa versin cnm.ama cok kisi fitiktan ameliyat oluyor.risk var diyolar doktorlar.tanidigim cok kiside ameliyat oldu.kimseyede bir sey olmadi.ramazanda komsum oldu,adam iki gun yatti geziyorrrr...yok beee korkmayin.

Allah sifa versin cnm.ama cok kisi fitiktan ameliyat oluyor.risk var diyolar doktorlar.tanidigim cok kiside ameliyat oldu.kimseyede bir sey olmadi.ramazanda komsum oldu,adam iki gun yatti geziyorrrr...yok beee korkmayin.

doktor tek bel fıtığı olsa çok kolay diyor ama işin işine bel kayması ve kireçlenme girince risk artıyor diyor. rabbim inşallh şifası verirr

kızlar çok teşekkür ederim inan o kadar doluyum ki kimseyle konuşamıyorum annem zaten evhamlı ablam lohusa sütü kesilir diye konuşamıyorum kardeşim sınava hazırlanıyor içimi anca buraya dökebildim

doktor tek bel fıtığı olsa çok kolay diyor ama işin işine bel kayması ve kireçlenme girince risk artıyor diyor. rabbim inşallh şifası verirr
Ins.cnm.allah anlimiza ne yazdiysa onu yasayacagiz.cekecek cilesi varsa cekiyor insan.ama ins.rabbim guzel yazilar yazmistir.sifa senden rabbim.

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin babanıza..Her ne kadar sebepler farklı olsada vademiz yettiğinde ölürüz ve ölümden kaçamayız..ölüm bir son değil mutlak bir başlangıçtır bunu kavrayamadığımız için tüm korkularımız..oysaki koca bir hapishanede mahkumuz..Siz Tedbirinizi almışsınız babanızı doktorlara emanet etmişsiniz şimdi tevekkül sırası..Ömrü devamsa Allahın izni ile şifasıyla sağsağlim çıkacaktır o masadan babanız..üzülmeyin

Tabi ki herşey takdiri ilahi zaten tevekkülden başka rabbimden başka sığınacağımız yok ama insanın elinde değil üzülmek

Geçmiş olsun. Başka rahatsızlıkları yoksa eğer fıtık ameliyatı hayati tehlikesi olan bir ameliyat değil canım korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…