- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi nickminckyok
-
Ölümün son değil mutlak başlangıç ve güzel bir başlangıç olacağı inancı olsa dahi, ölümün soğuk yüzü kaçınılmaz var. Bir de gidenler için hasret olmasa…konu ile alakasız ama çok güzel açıklamışsın, söylemek istedim.Rabbim Şafii ismiyle şifa versin babanıza..Her ne kadar sebepler farklı olsada vademiz yettiğinde ölürüz ve ölümden kaçamayız..ölüm bir son değil mutlak bir başlangıçtır bunu kavrayamadığımız için tüm korkularımız..oysaki koca bir hapishanede mahkumuz..Siz Tedbirinizi almışsınız babanızı doktorlara emanet etmişsiniz şimdi tevekkül sırası..Ömrü devamsa Allahın izni ile şifasıyla sağsağlim çıkacaktır o masadan babanız..üzülmeyin
Teşekkür ederim..Ölümün son değil mutlak başlangıç ve güzel bir başlangıç olacağı inancı olsa dahi, ölümün soğuk yüzü kaçınılmaz var. Bir de gidenler için hasret olmasa…konu ile alakasız ama çok güzel açıklamışsın, söylemek istedim.
Tşk ederim canım inşallah başarılı bir ameliyat olurGeçmiş olsun. Başka rahatsızlıkları yoksa eğer fıtık ameliyatı hayati tehlikesi olan bir ameliyat değil canım korkma.
Rabbim razı olsun inşşahh iyi olacak canım yazarım tabiALLAH ım acil sifalar versin
ameliyattan sonra yaz bizede durumu inşallah iyi olacak
sana şah damarından daha yakın olan ve senin derdini senden daha iyi bilene açıp gözyaşlarınla anlat.Bırak cümle kurmayı sadece huzurunda otur ve benliğinle teslim ol.O zaman ne dilersen o sana verilir.Çünkü O , kendisine masumca ve hüzünlü yüreklerle açılan elleri geri çevirmekten haya eder. dert,isabet edene ağırdır ve yükünü hafifletmesi ve de kaldırması için hayrın ve şerrin yaratanına sığın.
Bizde senin ve ailen için dua edelim.
Aslında derin ve sakin düşündüğümüz zaman Azrail de bir melek ve ne kadar çirkin olabilir?Teşekkür ederim..
Cahiliye zamanlarında bir kadın ölen oğlu için ağıtlar yakıyormuş..
Dönemin Peygamberi soruyor yaşı kaçtı..
Aldığı cevap tam tamına 900 e girecekti oluyor..
Her ölüm erkendir muhakkak..
Çağ ilerledikçe ömür kısalıyor sebebi malum oynanan genetiklerimiz gdo lar kirli hava vs. vs. ne zaman gelirse gelsin erkendir...Hazırlıklı olanı duymadım..Dediğime bakmayın anksiyetem var her daim o korkuyu bende yaşıyorum..eee Azraile çelme takamayacağıma göre neyin korkusu bu..İnsanız netice de nefsimiz var maalesef.
Külillah sümme zerhum (Allah de ötesini bırak)En güzelini yapıyorsun.İşin Allah' a kalmışsa ve O'na dayanmışsan olmuş bil
Sevindim. Çok şükür :) Geçmişler olsun tekrar.günaydın kk üyeleri babamın ameliyatı iyi geçti rabbim yardımcımız oldu çok şükür :)
Sevindim. Çok şükür :) Geçmişler olsun tekrar.
gözünüz aydın.. Allah beterinden esirgesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?