- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
arkadaşlar,henüz 30 yaşındayım. ameliyat olmam gerekiyor, bir tane de 5 yaşında oğlum var bunu öğrendiğimden beri oğlumun yalnız başına kalacağı korkusu kapladı içimi. çok basit gibi görünen bi durum safra kesemin alınması gerekiyormuş... ama durum öyle değil... benim trombosit düşüklüğüm var herhangi bi cerrahi işlem sırasında kanamamın durmama ihtimali çok yüksek. bunun yanı sıra kalp kapakçığımda da sorun var. o ameliyata girmek istemiyorum ama olmazsam da kansere çevirebilir dedi doktor... ameliyat olursamda ailem bulunduğum şehirde değiller gelme imkanları da yok, babam rahatsız annem onunla ilgilenmek zorunda. o kadar yalnız hissedyorum ki kendimi. eşimin ailesi burada, ama onlarda umursamazlar; bu durum komşularının başına gelse daha fazla üzülürler, önemsemiyorlar beni... kaç gündür çok çaresizim. bi kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyor, ilaçla tedavisi yokmuş ameliyat şart dediler.. ya ordan çıkamazsam... ben oğlumun başındayken eşimin ailesi tarafından bu kadar ayrım yapılıp dışlanırken ya bana bişey olurda onların eline kalırsa, itilip kakılarak dışlanarak büyüyecek. ben o tek başına kalmasın diye kardeşi olsun diye can atarken, olanlara bak... o daha çok küçük onu bu hayatta tek başına bırakmak istemiyorum
lütfen benim için dua edin...
lütfen benim için dua edin...