- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi Lieblingsmensch
-
Ona göre bütün gün evde oturmak rahatlık ama kadın için depresyonun dibi..ben de yıllarca bir arap ülkesinde yaşadım,kadınların çoğunluğu güneşten yeterince d vitamini alamadığı için sağlık sıkıntıları(başta depresyon) yaşıyorlardı. Özellikle ilk zamanlar kimsesizlik,sosyalleşememek çok ciddi sıkıntı.Kendisi yillardir Dubai'de.
Hani yasam şartlarının falan farkındadir sanırım , ben değilim hic gelmedim.
Ama zaten orada beni rahat bir hayat bekledigi icin çalışmak isteyerek simariklik yaptığımı düşünüyor.
Aynen öyle oldu. Hep Avrupa ulkesinde yaşayacağız akademik olarak birseyler yaparsin diyordu.
Simdi Dubai yetmezmis gini benim is imkanım kalmadı diye dalga geçmesi sinirimi bozdu.
Kolay kolay aglamam oturup ağladım.
Ahhh ahh sevdiceğim bana fizana gel dese bırakır giderim herşeyi
nisanlin ne is yapiyor? sen ne is yapiyorsun?
eninde sonunda bi kac cocuk istiyorsan bi donem birakmak zorunda kaliyorsun zaten isi..genelde...birde sizin hayatiniz gocebe gibi olacak diyorsun. sevgililikte ok heyecanli olur kavusmalar ama evlilikte heleki cocuk olduktan sonra bir ordasin bir burda..mantiksiz geliyor bana. insanlar yasadiklari yerde bile kocalarina bagli olmayi sevmiyorlar, bagli olanlarda bin pisman. sen ulke degistirceksin filan. birde gonlunle olsa tamam, ama adam senin kariyerinmis isinmis onemsemiyor benceBen avukatim o da ticaret diyeyim bircok sektörle ilgili işler.
Onun akademi veya Lisansıyla pek alakasi olmadigi için sorunu da yok.
Siz paralel evrenlerdesiniz aynı hayat görüşünüz de yok gibi. Tekrardan düşününMerhaba hanımlar
Evlilik sürecim yaklastikca hep göz ardi ettigim şeyler kafama takilmaya başladı.
O yüzden sizinle paylaşacağım.
Evlendikten sonra Dubai' ye yerleşeceğiz. 6 ay orada 6ay Türkiye deyiz
Ya da 1 ay icinde 10 gün Türkiye 20 gun Dubai gibi gibi.
Yani Dubai net değildi evet nisanlim gidip gelecekti ama hep Avrupa ülkesi bir yerde olacagimizi söyledi.
Neyse suan asiri kötü durumdayim. Benim isim Dubai 'ye hicbir sekilde uymuyor mesleki olrak zaten olmuyor ama akedemik kismi da gitti.
Şuan kafamda sürekli sen hep bir adama bağımlı yasayacaksin nerede hani kendi hayallerin fikri dönüp duruyor.
Birde eskiden tamam senin icinde calisabilmen icin neresi uygunsa orada yasamak için planlar yapacagim diyen adam gitti;
Ne yapiyim uymuyorsa sende biraz dinlenirsin elbet yine uyan kosullar olur diplomani elinden almiyoruz calisirsin yine.
Yok ne calisma meraklısı ciktin.
Zaten 1 2 yil dinlensen 2 yil sonrada cocuk olur ev hanımligi da yorucu bir meslektir diyip kahkaha atmalar.....
Bu calisma meraki değil aslında bu hayatini birine adamanin insani mutlu eder mi telaşı?
Neyse ciddi ciddi ayrilmayi düşünüyorum. Hersey hazir ve ailemden yana az bir korkum var ama.
Karmakarışıgim.
Ha bu arada sevsen kabul ederdin is nedir ki yorumları gelecek belki ama benim ruh yapimi kişiliğimi bilmediğiniz icin inanin hic öyle degil.
Kendisini seviyorum ama bunları düşünce de ruhum sıkılıyor.
Hep gülümseyin :) çok düşünmeyin illa ki iki tarafı da üzmeyen orta bir yol bulunacak.Cok sekersiniz, Gülümsedim
Kendisi yillardir Dubai'de.
Ama zaten orada beni rahat bir hayat bekledigi icin çalışmak isteyerek simariklik yaptığımı düşünüyor.
Kendisi yillardir Dubai'de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?