- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Bana da yazdı canım yumurtlama sonrası kullanılıyor bebek tutunsun diyeMerhaba herkese. Benim sizlere bir sorum olacakti. Yumurta takibi surecimin ikinci ayindayim. Bugun doktora gittigimde bana carsamba catlatma ignesi yap ayni zamanda da dubhaston ilacina basla dedi. Sorum su ki bu ilaci biraz arastirdigimda adet duzensizligi icin verildigi yaziyor. Bana doktor rahime tutunmasi icin veriyorum dedi de acaba kullanip faydasini goren var mi?
Anladim canim tesekkurler. Bana da oyle dedi doktor ama nette bambaska seyler yazinca acaba dedimBana da yazdı canım yumurtlama sonrası kullanılıyor bebek tutunsun diye
Yumurta takibi yaptık canım femera ile 3 yumurtam vardı. Çatlatma iğnesi olmadım kendisi çatlar dedi yarın başlıyorum duphaston aAnladim canim tesekkurler. Bana da oyle dedi doktor ama nette bambaska seyler yazinca acaba dedimSen de catlatma ignesi surecinde misin ?
Anladim canim. Umarim bu ay ikimizin de olur hayirlisiyla. İlk cocugun mu olacak ?Yumurta takibi yaptık canım femera ile 3 yumurtam vardı. Çatlatma iğnesi olmadım kendisi çatlar dedi yarın başlıyorum duphaston a
Evet canım ilk. İnşallah olurAnladim canim. Umarim bu ay ikimizin de olur hayirlisiyla. İlk cocugun mu olacak ?
İlk ay gittigimde yumurtam 25 mm olmustu ama bana yine de catlatma ignesi verdi. Benim umudum yoktu cunku yumurta cok gelismisti ama acaba dedim. Bende doktorumu seviyorum ilk cocugumu da onun sayesinde kucagima aldim. Bu sefer 20 mm olmustu bugun yaptim ignemi yarinda ilaca baslayacagim..İlaci gecen ay vermemisti bana ama bu ay verdi nedense.. Bakalim bu ay neler olacak merakla bekliyorumEvet canım ilk. İnşallah olur
Valla benim doktorum baya güvenilir öyle kötü bir ilaç olsa vermezdi diye düşünüyorum baya kullanıp hamile kalan var vizede şifa olur inş
Ne güzel Allah bağışlasın evladınızıİlk ay gittigimde yumurtam 25 mm olmustu ama bana yine de catlatma ignesi verdi. Benim umudum yoktu cunku yumurta cok gelismisti ama acaba dedim. Bende doktorumu seviyorum ilk cocugumu da onun sayesinde kucagima aldim. Bu sefer 20 mm olmustu bugun yaptim ignemi yarinda ilaca baslayacagim..İlaci gecen ay vermemisti bana ama bu ay verdi nedense.. Bakalim bu ay neler olacak merakla bekliyorumUmarim ikimiz de guzel haber veririz buradan
İlac birince test yap mi dedi?Ama 10 gunde bitiyor galiba ilac zaten adet zamani geliyor. Bir de eczaci yazmamis ilacin ustune ama gunde iki adet demi?Ne güzel Allah bağışlasın evladınızıBende bugun başladım 10 gün kullanıcam bitince test yap dedi ikimizde güzel haberi alırız inşallah
Amin canim rabbim sana da tattirsin annelik duygusunu insallahNe güzel Allah bağışlasın evladınızıBende bugun başladım 10 gün kullanıcam bitince test yap dedi ikimizde güzel haberi alırız inşallah
Evet canım ilaç bitince test yap dedi. Sabah akşam içilecekİlac birince test yap mi dedi?Ama 10 gunde bitiyor galiba ilac zaten adet zamani geliyor. Bir de eczaci yazmamis ilacin ustune ama gunde iki adet demi?
Tamam canim tesekkur ederim. Sonuclar buraya yazalim insallah merak ederim seniEvet canım ilaç bitince test yap dedi. Sabah akşam içilecek
Tamam yazalım canım ben 2 Aralık gibi test yaparımTamam canim tesekkur ederim. Sonuclar buraya yazalim insallah merak ederim seni
Test yaptiniz mi merak ettimTamam yazalım canım ben 2 Aralık gibi test yaparım
Yaptım canım negatif bu saatten sonra çok umudum kalmadı regli bekliyorumTest yaptiniz mi merak ettim
Hayirlisi olsun canim uzulme sakin dogru zamani rabbim bilir. Benim ilacim bu aksam da icince bitiyor. Adetin daha haftaya ama ilac bitince hemen adet olmam mi gerekiyor ki?Yaptım canım negatif bu saatten sonra çok umudum kalmadı regli bekliyorumSen naptın.
Benim ilacımda dün bitti. Doktor bitince yap demişti. Biraz bekle canım bakalım ne olucak hemen test yapınca insanın morali bozuluyor. Bazı yazılarda ilaç bitince 3 gün sonra adet olunuyor yazılmış ama emin değilim bende pcosta var.Hayirlisi olsun canim uzulme sakin dogru zamani rabbim bilir. Benim ilacim bu aksam da icince bitiyor. Adetin daha haftaya ama ilac bitince hemen adet olmam mi gerekiyor ki?
Yok hemen yapmam zaten cunku adetine daha zaman var. Adet gecerse (pek umudum yok ama) yaparim insallah. Testin icini mi actin bu degisik gozukuyor. Ama ikinci silik cizgiyi goruyorum ben. Tekrar mi yapsan acaba?Benim ilacımda dün bitti. Doktor bitince yap demişti. Biraz bekle canım bakalım ne olucak hemen test yapınca insanın morali bozuluyor. Bazı yazılarda ilaç bitince 3 gün sonra adet olunuyor yazılmış ama emin değilim bende pcosta var.
Teste böyle bir çizgi çıkmış ama sonradan kuruma çizgisi mi sence
İnşallah vardır canım belirtin var mı hiç?Yok hemen yapmam zaten cunku adetine daha zaman var. Adet gecerse (pek umudum yok ama) yaparim insallah. Testin icini mi actin bu degisik gozukuyor. Ama ikinci silik cizgiyi goruyorum ben. Tekrar mi yapsan acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?