- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
İnşallah vardır canım belirtin var mı hiç?
Kuruma çizgisiymiş diğer konuda arkadaşlar öyle dedi. adet olmazsam tekrarlarım canım boş testlerden o kadar sıkıldım ki..
Evet canım çocuk yapıcaz diye Prof olduk yemin ediyorum. Bekle sende en net adet geçince çıkıyor artık anladım öncesi hayal kırıklığıYani bir belirtim yok. Kasiklarim bu ilactan dolayi hep rahatsiz zaten o yuzden ekstra bir belirtim yok. Su anda yine adet olacagim modundayimHayirlisi olsun insallah canim hakkimizda. Kuruma cizgisini de ilk kez duyuyorum daha ogrenecegim cok sey var galiba
Duphaston eger hamilelik olusursa bebegin tutunmasini olusmazsa da adetin sökülmesini sagliyor.Anladim canim tesekkurler. Bana da oyle dedi doktor ama nette bambaska seyler yazinca acaba dedimSen de catlatma ignesi surecinde misin ?
Gebelik testi de almadim zaten canim. Kucuk bir yerde yasiyorum burda onu almak bile meseleEvet canım çocuk yapıcaz diye Prof olduk yemin ediyorum. Bekle sende en net adet geçince çıkıyor artık anladım öncesi hayal kırıklığı
Evet oyleymis tesekkur ederimDuphaston eger hamilelik olusursa bebegin tutunmasini olusmazsa da adetin sökülmesini sagliyor.
Doğum kontrol hapini biraktiktan sonra bana da verilmisti birkac ay kullandim.
Evet kaldim 4 ay sonraEvet oyleymis tesekkur ederimSonra hamile kaldiniz mi peki?
Ne guzel rabbim guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin evladinizi. Ben ilk kez bu ilaci iciyorum da bu ay da nedense umudum yok. Bir evladim var hamdolsun ama ugrasmadan hamile kalamayanlardanim maalesefEvet kaldim 4 ay sonra
Evet canım bana da yazdı çatlatma iğnesi oldum pazartesi günü çarşamba gününden itibaren kullanıyorum. Bebeğin tutunması için veriyorlar eğer bebek oluşursa. Oluşmazsa da adet oluyorsun. Progestan ilacı gibi hem bebek için hemde adet olmak için kullanılıyor.Merhaba herkese. Benim sizlere bir sorum olacakti. Yumurta takibi surecimin ikinci ayindayim. Bugun doktora gittigimde bana carsamba catlatma ignesi yap ayni zamanda da dubhaston ilacina basla dedi. Sorum su ki bu ilaci biraz arastirdigimda adet duzensizligi icin verildigi yaziyor. Bana doktor rahime tutunmasi icin veriyorum dedi de acaba kullanip faydasini goren var mi?
Peki asil soru ilac bittikten kac gun sonra adet olunuyor ki? Kisiden kisiye degisiyor mu acaba?Evet canım bana da yazdı çatlatma iğnesi oldum pazartesi günü çarşamba gününden itibaren kullanıyorum. Bebeğin tutunması için veriyorlar eğer bebek oluşursa. Oluşmazsa da adet oluyorsun. Progestan ilacı gibi hem bebek için hemde adet olmak için kullanılıyor.
Canım ilaç bittikten üç dört gün sonra adet olunuyor genelde ama daha uzun süre sonra da olan var bi hafta on gün değişiyor sanırım kişiden kişiyePeki asil soru ilac bittikten kac gun sonra adet olunuyor ki? Kisiden kisiye degisiyor mu acaba?
Duphaston'da 20 tablet olur. 2 tablet baska marka olmasin?Merhaba doktora gittim polistikover tanısı koydu dublaston ilacını verdi 5 gün sabah akşam kullan bırak adetin ikinci ya da üçüncü günü gel dedi fakat Kutudan iki tablet çıktı eczacı üstüne yazmamış sizce doktorun dediği gibi mi yapmalıyım kutudaki iki tableti tamamen bitirmelimym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?