Çok uzun bir sürenin ve birikimin ardından ev bakmaya koyulduk. İnternetten araştırmaktansa gidip görmek daha makul diye düşünüp, dün birkaç evi görmeye gittik. Aklımızda dubleks vardı.(çatı dubleksi) Birine baktık terası çatıya bakıyor, biri hiç güneş almıyor, birinde merdivenden çıkarken kafanızı falan çarpıyorsunuz.
İşte gayet umutsuzken en son bi eve girdik. İnternette de zaten ilanını görmüştüm ama gidip görmek gerekiyormuş, dün bunu anladım. Tek kusuru merdivenler ahşap ve inip çıkarken çok ses çıkarıyor. Ve evin boş hali bile şu anki evimizden daha sıcaktı. Tavanlar biraz alçak ve ters tavan, izolasyon, mantolama, iç, dış yalıtım hepsi yapılmış.
Ama dubleksi olanların çoğu da memnun değil, bakımı falan yapıldıktan sonra ısınmada sorun olmaz diye düşünüyorum. Dublekste yaşayan hanımlar, avantaj ve dezavantajlarınızı paylaşır mısınız?

Ama dubleksi olanların çoğu da memnun değil, bakımı falan yapıldıktan sonra ısınmada sorun olmaz diye düşünüyorum. Dublekste yaşayan hanımlar, avantaj ve dezavantajlarınızı paylaşır mısınız?