• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

çünkü 31 yasındayım askere gitmesine 2 sene var 2 senedirde beraberiz ve ailemde huzursuz oluyorum. akşam bi yemege gidemiyoruz, tatile gidemiyoruz, annesi yemege davet etse bizimkiler ne münasebet o senin neyinki diyorlar.
Bayağı uzar o zaman bekleme süreniz. Haklısınız. Umarım ailenizin evini aramassınız.

Simdiden hesap kitap işlerine girmissin ama kazin ayağı öyle değil

Evdeki hesap çarşıya uymuyor zaman neler getirir bilinmez o sebeble herseye bu kadar kafa yorma

evet baska yol bulamıyorum ve vakitde çok geçiyo. biz facebooka resim koymuştuk o bile benim ailemde sorun oldu liseli kızlar gibi gizli flört etmek gerek yada evlenmek.
Nişanlınız kaç yaşında peki okulu askerliği daha bitmemiş çok zor göründü gözüme yani sorun sadece kayınvalide ile oturmak değil ki daha hayatını kuramamış :(

ev ustune ev olmaz
mesafe en guzelı
burda bu yuzden okadar dert yananlar var
etrafda okadar sakın dıyen var
hala kızların buna meyıllı olmasına ınanamıyorum
bıle bıle lades deme

Benim kaynanamda bir melek adeta cokta severim ama ayni evde oturmakmi allah dusmanima vermesin...!!!! Evinin tadi baska oluyo hic ama hic rahat edemezsin cok tartisma cikar ben sana soyleyimm....!!!! Bir suru ornek verebilirim bunlara...!!!!

evet baska yol bulamıyorum ve vakitde çok geçiyo. biz facebooka resim koymuştuk o bile benim ailemde sorun oldu liseli kızlar gibi gizli flört etmek gerek yada evlenmek.
Ben olsam insanlarla yuz goz olmaktansa gizli gizli flört e razi olurdum.yasiniz kac olursa olsun beklemek daha iyi gibi,umarim hersey gönlünüzce olur cok mutlu olursunuz.

yalnız onlar evinizi alana kadar para biriktirin diye size evlerini açıyorlar
siz şimdiden çocuk baktırma derdine düşmüşsünüz:KK53:

Belki bir süreliğine oturabilirsiniz. Bu süre içinde ev dizmek için ve kira için para biriktirirsiniz öyle olursa bebek dusunmek daha mantıklı.

Nişanlınız kaç yaşında peki okulu askerliği daha bitmemiş çok zor göründü gözüme yani sorun sadece kayınvalide ile oturmak değil ki daha hayatını kuramamış :KK43:
canım hayatını kurmuş askere gitmemek için okul üstüne okul uzatıyo. ama gün gelir giderse bedelli çıkmazsa. yoksa kariyer sorunumuz yok.

Önceden çok kızardım, okulu bitmeden ne evlenmesi falan diyenlere ama kesinlikle bitmesi lazımmış, düğünü ertelemezseniz her türlü yükün altına siz girip kendinizi bitireceksiniz. Eşinizin hem okulu bitmemiş hem ailesiyle yaşarsanız, sizinle bi aile olmasını asla bekleyemezsiniz. Ayrıca para biriktiremezsiniz diyenlerde haklı zaten borçlarınız vs varmış. Düğünü en azından 1 yıl daha erteleyip borçlarınızı azaltıp geçinebilir duruma gelin, eşinizde eşya parası biriktirir. Sonra evlenirsiniz. Ama evlenme kararı alındı ve değişmeyecekse de zaten 1+1 bi ev tutun , eşyaları da uygun cinsten alın masraf çıkarmadan kendinize , ayrıca eşiniz(müstakbel) askerden gelmeden çocuk yapmayın . Bu yükü kaldıramazsınız. Çocuğu daha sonra kayinvalidenize falan bırakabilirsiniz. ama babasıyla çocugun bağlarını düşünün, babanın aile babası olacak kıvama gelmesi lazım.

Nişanlınız kaç yaşında peki okulu askerliği daha bitmemiş çok zor göründü gözüme yani sorun sadece kayınvalide ile oturmak değil ki daha hayatını kuramamış :KK43:
sorun yaratan benim ailem zaten. 2 sene oldu facede boy boy resimler tatile gitmeler ama evlilik yok diyolar

KAYNANA MELEK OLSA KANADI ÇARPAR.
ÇOK MUHABBET TEZ AYRILIK GETİRİR.
Özeliniz olmaz. Aile olmayı öğrenemez eşin. Gelenine gidenine karisabilirler... Azıcık aşım kaygısız başım diye bosuna dememisler. Karar sizin.

canım hayatını kurmuş askere gitmemek için okul üstüne okul uzatıyo. ama gün gelir giderse bedelli çıkmazsa. yoksa kariyer sorunumuz yok.
Daha iki yılı var diyince lisans okuyor sandım. O zaman askere gitsin hemen zaten mesleği varsa daha sonrada gelince kendi işinde bir yere girsin iki kişi kendi evinizi geçindirin yavaş yavaş. Diğer türlü görümce kayınvalide bana göre değil ya ne biliyim insanın özeli olmalı bence kendine ait evi .

eğer illaki oturcaksanız görümcenizin aşağı katta olması gibi bişey söz konusu olabilir mi ? En azından orayı kendinize oturma odası ve yatak odası olarak evimsi hale getirin bi özeliniz olsun. İnş üst katta tuvalet banyo vardır.

Önceden çok kızardım, okulu bitmeden ne evlenmesi falan diyenlere ama kesinlikle bitmesi lazımmış, düğünü ertelemezseniz her türlü yükün altına siz girip kendinizi bitireceksiniz. Eşinizin hem okulu bitmemiş hem ailesiyle yaşarsanız, sizinle bi aile olmasını asla bekleyemezsiniz. Ayrıca para biriktiremezsiniz diyenlerde haklı zaten borçlarınız vs varmış. Düğünü en azından 1 yıl daha erteleyip borçlarınızı azaltıp geçinebilir duruma gelin, eşinizde eşya parası biriktirir. Sonra evlenirsiniz. Ama evlenme kararı alındı ve değişmeyecekse de zaten 1+1 bi ev tutun , eşyaları da uygun cinsten alın masraf çıkarmadan kendinize , ayrıca eşiniz(müstakbel) askerden gelmeden çocuk yapmayın . Bu yükü kaldıramazsınız. Çocuğu daha sonra kayinvalidenize falan bırakabilirsiniz. ama babasıyla çocugun bağlarını düşünün, babanın aile babası olacak kıvama gelmesi lazım.

o askere gitmek istemediğinden uzatıyor okulu. yani bi aile babası olabilir. ayakları üstünde. ama bedelli askerlik çıkmazsa mecbur gidecek. benimse borcumun çook uzun yılları var. öyle 4/5 yıl değil. ben aileme ev aldım ödycem onu. benim bizim evliliğimize hayrımız olmycak. onun ise az birikmişi var düğün takılarıyla eve girilir ama askere gitse ben ne kirayı ne evimizin borcunu ödeyemem diye korkuyorum

Biraz " noluyy izin verin noluyy" der gibi olmus. Biz sana izin verip vermemizle alakali degil konu. Karar yine senin gidersinde oturursunda kayinvalideyle.
Guzel anlasiyosaniz seviniriz sadece adina, nazar degmesin.
Ama...ayni evde durupta memnun ayrilan hic yok demek istiyorum bende digerleri gibi. Biz aslinda tamda " guzel anlisiyolarmis, bu bozulmasin" diye ayri eve cik deriz ancak. Cunku ev ev ustune olmuyor. Misafir gibi gelip gitmek kafa rahat. Neyse karar senin..

Back
X