Kızlar hiç duyulmamış bir ürün mü acaba hiç mi kullanan yok?
Ben aldığım eczaneye sordum ilk haftalarda 15-20 gün yoğun dökülme normalmiş bende bu sorundan dolayı gitmiştim.
Ducray kapsulun ilk kutusu bitti ikinci kutusuna baslayali 4 gun oldu bugun.. Yani 34 gundur kullaniyorum. Ve dokulmede hala bir fark goremedim. Moralim cok bozuk nerde hata yapiyorum ben. Tamam kafaya takmayacagim diyorum ama oyle bi dokuluyo ki gormeye bile dayanamiyorum dokulen saclari..:'( Kullanmaya devam edicem bakalim paylasirim sonuclari..
Ducray sac dokulme icin sampuan ve dogum kontrol hapini kirdim 1 paket. Sampuani 10 dkk bekletiyorum kafamda. 1 hafta icinde bir iki tel dokuluyor artik.. cok memnun kaldim
Åampuanı denemedim açıkçası ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Açıkçası şampuan arayışı içerisindeyim bir kutu bittikten sonraki görüşlerinizi öğrenmek isterim.1 hafta oldu kulanali.. 1 haftada 3 gun yikadim.. icine birde dogum hapi kirdim.. 1 avuc dokulurdu. 10 tel falan dokuluyor..elime atigimda sacda gelmio artik.. gayet memnunum.. sampuani kafamda bekletiyorum baya. Sacima masaj yaparak..
Sonra ise buz gibi soguk suylan yikiyorum..
Açıkçası şampuan arayışı içerisindeyim bir kutu bittikten sonraki görüşlerinizi öğrenmek isterim.
Ben cok memnun kaldim.. tabikide herkesin sac dipleri farkli.. bana cok iyi geldi.. bir dene istersen denemekle bisey kaybetmezsin.. sampuanmi iyi geldi yoksa kirdigim icine dogum hapimu onu bilmiyorm :) ikisini bir arada kulan derim benim gibi :))
Ben dökülme konusunda şampuanların etkili olduğunu düşünmüyorum sadece içeriğinin olabildiğince masum olması yani en az zararla durumu idare etmeye çalışıyorum. Hapını kullanırken şampuanı da kullanmak mantıklı geliyor ama içeriği konusunda bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?