Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ducray Ürünlerini Kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Mayuhdes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
755
135
73
Arkadaşlar saç dökülmem için doktora gittim ve gerekli tahlilleri yaptırdım. Tahlillerde bir sorun çıkmadı. Ducrayın hapını üç ay kullanmamı önerdi. Eczaneye gittiğimde bayan kendisinin de kullandığını memnun kaldığını söyledi ama açıkçası bu tarz durumlarla çok karşılaştığım için güvenip alamadım. Aranızda kullananlar var mı? Hangi ürünlerini kullanıyorsunuz ve etkilerini ne kadar zamanda gördünüz?

Kızlar hiç duyulmamış bir ürün mü acaba hiç mi kullanan yok?

Merhaba..:)
Bende geçen pazartesi günü doktora gittm saç dökülmesi problemim yüzünden. tahlillerim yapıldı ve herşey normaldi. Mevsimsel dökülme olduğunu söyledi doktor ve ducray anacaps kapsülü kullanmamı önerdi. ben doğumdan sonra kullandım ve 1 ayda saçlarımı toparladı dedi. eczaneye gittiğimde de eczacı bu tarzdaki ürünlerin en iyisi olduğunu ve kesinlikle güzel sonuçlar alıyoruz bu üründen dedi. bende herşeyi denemiş ve bir türlü dökülmeyi durduramamış biri olarak aldım. bugün 4.günüm kullanıyorum. Şimdilik bir değişiklik yok ki zaten çok erken yeni başladım daha. ama içinde saça gerekli olan tüm bileşenler var. doktorum zaten 2 ila 3 ay kadar kullanman gerek dedi. bakalım sabırla kullanıp sonuçları paylaşırım..:)

İlgin için teşekkür ederim canım bende aldım kullanıyorum umarım bu sonuç elde ederim.

Kızlar saç tedavisinde tek bir doktorla kalmayın lütfen çünkü bende demir eksikliği çıktı bu zamana kadar tüm doktorlar tahlillerde bi sorun olmadığını söylemişti. Şu an Ducraya devam ediyorum haftalık demir iğnem var Dcl strengthening şampuan ve saç kremi kullanmamı söyledi ve birde losyonum var sonuçları yazmaya devam ederim umarım işe yarar. Haftalıkta sarımsaklı kürü bir defa yapıyorum gürleşmesi amacıyla.

Son düzenleme:
Ducray Neoptide Losyon kullanan var mı ?

Ducray Neoptide Losyon

Bayanlarda yoğun olarak özellikle belli bölgelerde (şakaklar ve başın üst kısmında) kronik olarak devam eden (6 aydan fazla) saç dökülmesi tedavilerinde kullanılır.

Problemli saç ve saç derisi alanında uzmanlaşmış Ducray markası, 1969 yılından itibaren Pierre Fabre bünyesinde ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Dermatologlar, hormonlar, beslenme şekli, stres, mevsim dönümleri gibi çok çeşitli faktörlerden etkilenen saç tellerinin günde 50-100 adet dökülmesini normal karşılıyor. Saçların daha fazla dökülmesi durumunda ise uygun bir tedavi ve bakım ürünlerinin kullanılması öneriliyor.

Ducray kronik yoğun saç dökülmesi problemi yaşayan bayanlara özel olarak geliştirdiği ürün sayesinde saç hücrelerinin ömrünü uzatarak, saç gelişimini hızlandırıryor. Saçların dökülmesini azaltmaya yardımcı oluyor.

• Günde tek uygulama (gece)
• Günde 12 püskürtme = 1 ml
• Kafa derisine masaj yapılarak uygulanır.
• Durulanmaz
• 1 Şişe (30 ml) = 1 Aylık Kullanım
• Minumum 3 ay (3 şişe=1 Kutu) kullanım önerilir.

Ducray Neoptide Losyon

Ducray Neoptide Lotion, saç dökülmesini durdurmak, saç gelişimini uyarmak ve saçları güçlendirmek için son derece etkili bir losyon. Özellikle kronik saç dökülmesinde tam ve hızlı tedaviyi garanti eden ürünün içeriğindeki GP4G, saç köklerini uyararak saçın büyümesini tetiklerken, Tokoferol nikotinat, saç derisindeki kan akımını artırıp saç köklerini besliyor. losyon formülünde ayrıca keratin üretimi için gerekli bir vitamin olan B8 Vitamini ve saçların daha canlı ve gür çıkmasını sağlayan Ruskus ekstresi yer alıyor.

Akşamları, kuru veya nemli saç derisine, bir kapsül, masaj yapılarak uygulanan Ducray Neoptide Lotion, 3 şişeden oluşuyor. Günde tek uygulama yapılarak, toplam 12 uygulama yapılır. Etkin sonuş alabilmek için 3 ay kullanılması önerilir.

Bugun ducray anacaps i kullanali 9 gun oldu. Saclarim bi cok dokuluyo bir az. İse yariyo mu yaramiyo mu anlamis degilim.. Losyonuyla birlikte mi kullansam acaba diyorum ama acayip pahali oluyo ikisi birden. Bakalim kullanmaya devam..

Ben aldığım eczaneye sordum ilk haftalarda 15-20 gün yoğun dökülme normalmiş bende bu sorundan dolayı gitmiştim.

Ben aldığım eczaneye sordum ilk haftalarda 15-20 gün yoğun dökülme normalmiş bende bu sorundan dolayı gitmiştim.

Senin günde kaç tel dökülüyor ?
Kullandığın başka şeyler var mı canım ?

Ben dermaroller once kullanacağım bir serum arıyorum aslında.
dermaheal hair ve durcay arasında kararsız kaldım .

Canım bende demir eksikliği çıktı haftada bir iğnesini vurduruyorum ayrıca folik asit kullanıyorum şampuan olarakda dcl Strengthening Shampoo kullanıyorum birde ducray kapsül umarım iyi gelir.

Ducray gıda takviyesinde birinci kutu bitti sayılır kesin bir sonuç için çok erken ama genel anlamda memnun kaldım. Saç kalitesinde artış var ama dökülmede etkili olup olmadığını bilmiyorum açıkçası. Tedaviye ilk başladığım dönemlerde sonucuna inanmadığım için kk yazmayı düşünmemiştim ama doktorum beni bir psikoloğa gönderdi onun kontrolünde düşük miktarda bir anti depresan kullandım saç dökülmem için 3 ay oldu ve sonuç beklediğimde çok daha iyi. Gerekli tahlilleri yaptırıp hormonlara dahi baktırdıysanız ve dökülmeniz strese bağlı teşhisi koyulduysa kesinlikle bir psikolog desteği alın ama biraz sabırlı olmak gerek. Uzun süredir saç dökülmesi yaşıyorum ve şu anki sonuçtan gayet memnunum kızlar. Genel olarak defne sabunu ve dcl şampuan kullanıyorum ama şampuanın kesinlikle etkili olduğunu düşünmüyorum saçınıza iyi gelen herhangi bir şampuan kullanmanızı öneririm bitkisel yada marketlerde bulunanlar hiç fark etmiyor sadece ne kadar az zarar verir o kadar iyidir mantığıyla hareket ediyorum. Haftada iki kez zeytinyağı sarımsak uyguluyorum bu uygulamada bir aya yaklaştı gelişmeleri tekrar yazarım.

Ducray kapsulun ilk kutusu bitti ikinci kutusuna baslayali 4 gun oldu bugun.. Yani 34 gundur kullaniyorum. Ve dokulmede hala bir fark goremedim. Moralim cok bozuk nerde hata yapiyorum ben. Tamam kafaya takmayacagim diyorum ama oyle bi dokuluyo ki gormeye bile dayanamiyorum dokulen saclari..:'( Kullanmaya devam edicem bakalim paylasirim sonuclari..

Ducray sac dokulme icin sampuan ve dogum kontrol hapini kirdim 1 paket. Sampuani 10 dkk bekletiyorum kafamda. 1 hafta icinde bir iki tel dokuluyor artik.. cok memnun kaldim

Canım ben eczacıya sormuştum ilk başlarda benimde dökülme artmıştı. Oda ürünlerin kontrollerini yapan uzmanla görüşmüştü ilk kutudan sonra etki görülmediyse tekrar doktor kontrolünden geçmesi faydalı olur demişti. Doktorunla tekrardan görüşmek faydalı olabilir ayrıca tahlillerde sorun çıkmıyorsa zeytinyağı ve sarımsak maskesini de kullanabilirsin bir kaç ayda etki göstermeye başlıyor yalnız.

Ducray sac dokulme icin sampuan ve dogum kontrol hapini kirdim 1 paket. Sampuani 10 dkk bekletiyorum kafamda. 1 hafta icinde bir iki tel dokuluyor artik.. cok memnun kaldim

Şampuanı denemedim açıkçası ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Şampuanı denemedim açıkçası ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

1 hafta oldu kulanali.. 1 haftada 3 gun yikadim.. icine birde dogum hapi kirdim.. 1 avuc dokulurdu. 10 tel falan dokuluyor..elime atigimda sacda gelmio artik.. gayet memnunum.. sampuani kafamda bekletiyorum baya. Sacima masaj yaparak..
Sonra ise buz gibi soguk suylan yikiyorum..

Açıkçası şampuan arayışı içerisindeyim bir kutu bittikten sonraki görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Açıkçası şampuan arayışı içerisindeyim bir kutu bittikten sonraki görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Ben cok memnun kaldim.. tabikide herkesin sac dipleri farkli.. bana cok iyi geldi.. bir dene istersen denemekle bisey kaybetmezsin.. sampuanmi iyi geldi yoksa kirdigim icine dogum hapimu onu bilmiyorm :) ikisini bir arada kulan derim benim gibi :))

Ben cok memnun kaldim.. tabikide herkesin sac dipleri farkli.. bana cok iyi geldi.. bir dene istersen denemekle bisey kaybetmezsin.. sampuanmi iyi geldi yoksa kirdigim icine dogum hapimu onu bilmiyorm :) ikisini bir arada kulan derim benim gibi :))

Ben dökülme konusunda şampuanların etkili olduğunu düşünmüyorum sadece içeriğinin olabildiğince masum olması yani en az zararla durumu idare etmeye çalışıyorum. Hapını kullanırken şampuanı da kullanmak mantıklı geliyor ama içeriği konusunda bilgim yok.

Bende sampuanlarin dokulmeye engel ve etkisini olmiyacagini dusunuyordum senelerce.. sac dokulme tipine bagli. Benim erkek tipi dokulmem var.. yani onun disinda basla lotionlarda kulaniyorum. bu sampuanla birlikte dahada guzel sonuc aldim cok kisa bir surede..
Erkek tipi sac dokulmen varsa sadece sampuan kulanma.. sampuan sadece bir destek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…