Ben 3.kutunun yarısına geldim sayılır. Bende de durum aynı. Yanı dökülmede kalıcı bir durma söz konusu değil. Bazen ciddi anlamda azalıyo ama bazen tekrar çoğalıyo. Anlayabilmiş değilim.. Ben şuan Muğla dayım, İzmir de gittiğim doktor önermişti bana bunu. Şimdi tekrar o doktora gidicem bir faydasını görmediğimi söylemek için. Bakalım ne diyecek. Ne büyük bir hevesle kullanmaya başlamıştım halbuki..
Dökülme konusunda bende etkisini görmedim hızla dökülüyor ama yeni yeni çıkan saçlarda var açıkçası etkisine tam karar veremiyorum. Ama şampuanı kesinlikle bana göre değil.
Dökülme konusunda bende etkisini görmedim hızla dökülüyor ama yeni yeni çıkan saçlarda var açıkçası etkisine tam karar veremiyorum. Ama şampuanı kesinlikle bana göre değil.
Bu sampuan bana ii geldi ama icinde LSL ( laureth sulfate) varmis dmin okudum icindekilerini. Daha iyi kopurmesi icin katiyorlar bunu. Ama sac dibindeki yaglari eritiyor bu ve ii bir madde dgl.
Sac dokulmeye karsi bir sampuan ama icinde ii olmayan bir madde var.
LsLsiz parabensiz ve siliconsuz sampuan bilen ve goren varmi acaba?
Her sampuanda LSL var ya ://
ducray aprac taplet kullanmaya dr tavsiyesiyle başladım tam bi ay oldu dökülmem azaldı yeni saç çıkarır mı bilmiyorum dr bana 3 aylık tedavi verdi hııı bide plantur 39 şampuan ve plantur 39 tonik verdi hepsini kullanıyorum bi kaç gün sonra kontrole gidecem benim saçlarım çok dökülüyor ya dr erkek tipi dedi ön taraflarım bayağı azaldı saçlarımı kestirdim biraz canlı dursun diye bakalım nolacak bu işin sonu inş saçlarım canlanır arkadaşlar bide bioxcine hiç para vermeyin hiç işe yaramıyor
ducray bahsettiğin haptan bende içtim bi süre amaa ne yazıkki dökülmelerim hapı bırakınca devam etti üstelik kullanma dönemlerinde de bi dökülüp bi durdu. ilaç içmenin pek yararı yok.. konu da açtım arkadaşım senin yorumlarını görmeden önce ama bende yağların falan etkisi olursa diye araştırıyorum... hC den çok bahsediyorlar sadece bi reklammı bilemedim... fikri olan varsa büyük merakla bekliyorum..
Saç analizi yaptırdım ve saç köklerimin hava almadığı ortaya çıktı bu durumda kullandığım şampuan losyon yada serumların faydasını da göremiyordum bu üçlü ile iki aylık bir tedavim var. Eğer serumlar yada losyonlar etki etmiyorsa saç analizi yaptırmakta fayda var ayrıca ducrayın dökülme karşıtı şampuanını bıraktım.
ducray bahsettiğin haptan bende içtim bi süre amaa ne yazıkki dökülmelerim hapı bırakınca devam etti üstelik kullanma dönemlerinde de bi dökülüp bi durdu. ilaç içmenin pek yararı yok.. konu da açtım arkadaşım senin yorumlarını görmeden önce ama bende yağların falan etkisi olursa diye araştırıyorum... hC den çok bahsediyorlar sadece bi reklammı bilemedim... fikri olan varsa büyük merakla bekliyorum..
canım bana dr şampuan olarak plantur 39u verdi bide yine plantur 39 tonik verdi inş işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?