Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ducray Ürünlerini Kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Dökülme konusunda bende etkisini görmedim hızla dökülüyor ama yeni yeni çıkan saçlarda var açıkçası etkisine tam karar veremiyorum. Ama şampuanı kesinlikle bana göre değil.

Son düzenleme:
Bu sampuan bana ii geldi ama icinde LSL ( laureth sulfate) varmis dmin okudum icindekilerini. Daha iyi kopurmesi icin katiyorlar bunu. Ama sac dibindeki yaglari eritiyor bu ve ii bir madde dgl.
Sac dokulmeye karsi bir sampuan ama icinde ii olmayan bir madde var.
LsLsiz parabensiz ve siliconsuz sampuan bilen ve goren varmi acaba?
Her sampuanda LSL var ya ://

Dökülme konusunda bende etkisini görmedim hızla dökülüyor ama yeni yeni çıkan saçlarda var açıkçası etkisine tam karar veremiyorum. Ama şampuanı kesinlikle bana göre değil.

Canim bende dun farkettim saclarimi incelerken. Mugla dan izmire evime geldim. Annemde farketti. Basimin on taraflarinda cikan saclari farkediyodum. Dustan sonra sacimi kuruturken basimin tepesinde de yaklasik 2cm lik saclari farkettim.kafam boyle minik saclarla dolu. Cok sasirdim ve sevindim:) Annemde dokulmesine etki etmesede yeniliyo senin saclarini bu kapsul devam et kullanmaya dedi. Birde gecenlerde elseve in mucizevi yag diye bir urunu var. Onu aldim. Niye bu kadar gec kalmisim onu kullanmak icin harika biri ya siddetle oneriyorum.

İstersen sac diplerine uygula biraz bekle yika bakim amacli. İstersen dustan sonra saclarina sur taramayi kolaylastiriyo ve kurutunca cok parlak ve fonlu gibi duruyo. İstersen sekil verdiktn sonra kuru sacina uygula. Ve onuda kullanmaya basladigimdan beri 3gundur saclarimin normal dokulme sinirlarinda.
Yani bende de tamamen durma yok canim dokulme de yani yoktu su bir kac gundur iyi durumda ama saclarimiz cikiyo bak ne guzel:) biraz uzjn oldu sanirim kusura bakma:))

Canim bende dun farkettim saclarimi incelerken. Mugla dan izmire evime geldim. Annemde farketti. Basimin on taraflarinda cikan saclari farkediyodum. Dustan sonra sacimi kuruturken basimin tepesinde de yaklasik 2cm lik saclari farkettim.kafam boyle minik saclarla dolu. Cok sasirdim ve sevindim:) Annemde dokulmesine etki etmesede yeniliyo senin saclarini bu kapsul devam et kullanmaya dedi. Birde gecenlerde elseve in mucizevi yag diye bir urunu var. Onu aldim. Niye bu kadar gec kalmisim onu kullanmak icin harika biri ya siddetle oneriyorum.

İstersen sac diplerine uygula biraz bekle yika bakim amacli. İstersen dustan sonra saclarina sur taramayi kolaylastiriyo ve kurutunca cok parlak ve fonlu gibi duruyo. İstersen sekil verdiktn sonra kuru sacina uygula. Ve onuda kullanmaya basladigimdan beri 3gundur saclarimin normal dokulme sinirlarinda.
Yani bende de tamamen durma yok canim dokulme de yani yoktu su bir kac gundur iyi durumda ama saclarimiz cikiyo bak ne guzel:) biraz uzjn oldu sanirim kusura bakma:))

Canim bende dun farkettim saclarimi incelerken. Mugla dan izmire evime geldim. Annemde farketti. Basimin on taraflarinda cikan saclari farkediyodum. Dustan sonra sacimi kuruturken basimin tepesinde de yaklasik 2cm lik saclari farkettim.kafam boyle minik saclarla dolu. Cok sasirdim ve sevindim:) Annemde dokulmesine etki etmesede yeniliyo senin saclarini bu kapsul devam et kullanmaya dedi. Birde gecenlerde elseve in mucizevi yag diye bir urunu var. Onu aldim. Niye bu kadar gec kalmisim onu kullanmak icin harika bisi ya siddetle oneriyorum.

Canim bende dun farkettim saclarimi incelerken. Mugla dan izmire evime geldim. Annemde farketti. Basimin on taraflarinda cikan saclari farkediyodum. Dustan sonra sacimi kuruturken basimin tepesinde de yaklasik 2cm lik saclari farkettim.kafam boyle minik saclarla dolu. Cok sasirdim ve sevindim:) Annemde dokulmesine etki etmesede yeniliyo senin saclarini bu kapsul devam et kullanmaya dedi. Birde gecenlerde elseve in mucizevi yag diye bir urunu var. Onu aldim. Niye bu kadar gec kalmisim onu kullanmak icin harika bisi ya siddetle oneriyorum.

Ne yazık ki hiç bir bakım yağı benim saçlarıma iyi gelmiyor sadece daha fazla döküyor. Yeni saçlarının çıkmasına senin adına çok sevindim dökülmeyi de biraz durdurabilirsek dengelenecek gibi sanki.

Son düzenleme:

Şampuan kullanmayı bıraktım hiçbir faydasını görmedim açıkçası zararından başka defne sabununu geri döndüm en azından daha masum.

ducray aprac taplet kullanmaya dr tavsiyesiyle başladım tam bi ay oldu dökülmem azaldı yeni saç çıkarır mı bilmiyorum dr bana 3 aylık tedavi verdi hııı bide plantur 39 şampuan ve plantur 39 tonik verdi hepsini kullanıyorum bi kaç gün sonra kontrole gidecem benim saçlarım çok dökülüyor ya dr erkek tipi dedi ön taraflarım bayağı azaldı saçlarımı kestirdim biraz canlı dursun diye bakalım nolacak bu işin sonu inş saçlarım canlanır arkadaşlar bide bioxcine hiç para vermeyin hiç işe yaramıyor

Ben açıkçası ducraydan bir fayda görmedim dökülmeyi azaltabilir ama yeni saç çıkaracağını düşünmüyorum umarım sizde işe yarar.

ducray bahsettiğin haptan bende içtim bi süre amaa ne yazıkki dökülmelerim hapı bırakınca devam etti üstelik kullanma dönemlerinde de bi dökülüp bi durdu. ilaç içmenin pek yararı yok.. konu da açtım arkadaşım senin yorumlarını görmeden önce ama bende yağların falan etkisi olursa diye araştırıyorum... hC den çok bahsediyorlar sadece bi reklammı bilemedim... fikri olan varsa büyük merakla bekliyorum..

Saç analizi yaptırdım ve saç köklerimin hava almadığı ortaya çıktı bu durumda kullandığım şampuan losyon yada serumların faydasını da göremiyordum bu üçlü ile iki aylık bir tedavim var. Eğer serumlar yada losyonlar etki etmiyorsa saç analizi yaptırmakta fayda var ayrıca ducrayın dökülme karşıtı şampuanını bıraktım.

Eklentiler

• $vbs49.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 467
Son düzenleme:

dr bana 3 ay kullan dedi valla 3 ay devam edicem bakalım nolacak bende demir eksiklği var bakalım sonuçları yazarım

canım bana dr şampuan olarak plantur 39u verdi bide yine plantur 39 tonik verdi inş işe yarar

Açıkçası ben çoğu ürün hakkındaki yapılan yorumlara şüpheyle bakıyorum ne yazık ki çünkü olumlu yorumları okuyup denediğim ve saçlarımın dökülmesini iki kat artıran çok kür ve ürün denendim. Saçlarınız yağlı değilse ve mevsimsel bir dökülme varsa büyük ihtimal iyi gelir ama dökülmenin nedeni farklı ve saçlarınız yağlı ise daha fazla dökülür.

canım bana dr şampuan olarak plantur 39u verdi bide yine plantur 39 tonik verdi inş işe yarar

Son gittiğim doktor bana da bu markanın ürünlerini vermişti çok fazla ürün denediğim için yeni bir marka kullanmak istemediğimden kullanmadım gelişmeleri yazarsan sevinirim gür saçlarımız olması dileğiyle.

Son düzenleme:
dr dedi ki öyle reklamlardaki gibi saçlar kalınlaşmaz insanın saçı ince telliyse ne yaparsa yapsın ne kadar yeni saç çıkarsa çıksın yine ince telli olur dedi... ahhhh napacam bende bilmiyrm artık herkes bişey dio önce şu tedavimi biteym bakalım işe yarıyacak yaa bu tedaviyle birlikte saçıma zeytinyağı ve sarımsak sürsem nasıl olur bu karışımı deneyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…