Bende sampuanlarin dokulmeye engel ve etkisini olmiyacagini dusunuyordum senelerce.. sac dokulme tipine bagli. Benim erkek tipi dokulmem var.. yani onun disinda basla lotionlarda kulaniyorum. bu sampuanla birlikte dahada guzel sonuc aldim cok kisa bir surede..
Erkek tipi sac dokulmen varsa sadece sampuan kulanma.. sampuan sadece bir destek.
Canım ben eczacıya sormuştum ilk başlarda benimde dökülme artmıştı. Oda ürünlerin kontrollerini yapan uzmanla görüşmüştü ilk kutudan sonra etki görülmediyse tekrar doktor kontrolünden geçmesi faydalı olur demişti. Doktorunla tekrardan görüşmek faydalı olabilir ayrıca tahlillerde sorun çıkmıyorsa zeytinyağı ve sarımsak maskesini de kullanabilirsin bir kaç ayda etki göstermeye başlıyor yalnız.
Tahlillerimde normal.. bana yine doktor yolları görünecek sanırımm.. mevsimsel dökülme dedi ama kaç aydır devam ediyo mevsim geçti yacanım zeytinyağı ve sarımsak kürü demişsin nasıl uyguladığını anlatabilir misinn??
Koku konusunda sıkıntı olmuyor canım kürü saçına uyguladığın dönemde evet kötü bir kokusu oluyor ama güzelce temizleyince koku kalmıyor.
Cok tesekkurler canim deniycem bu kurude:) bisi sorucam sana ducray anacaps i hala kullaniyosun sanirim dimi ? Kasinti oldu mu sacinda?? Bende yaklasik 1haftadir kasinti var acaba ducrayden mi dedim ?? :)
Hala kullanıyorum bir kutu bitti ama şu an beklediğim sonuç yok açıkçası artık olumsuz düşünmeye başladım ducray konusunda ama tedaviyi üc aya tamamlamak önemli iki ay daha sabır
İçim hiç rahat değil. Doktordan randevu aldım tekrar gidicem bakalım sefer ne olacak.. ikinci kutuyu bitecek 2 haftaya yarısı bitti ama ne olursa olsun 3 aya tamamlayacağım gelişmeleri yazmaya devam ederim.
Kızlar yeni çıkan saçları görünce nasıl mutlu oldum dökülmem zeytinyağı küründen sonra arttı çünkü yağlı bir saç tipim var ve yağlı bakımlara gelemiyor bende bıraktım. Şu an dcl şampuanım bitti ve ducray şampuanı aldım daha denemedim bir kaç denemeden sonra ilk izlenimlerimi yazarım ayrıca folik asit kullanıyorum dökülmem hızla devam etse de yeni çıkan saçlar beni mutlu etmeye yetti.Kullandığım DCL Strengthening şampuana gelince standart bir şampuan ne eksisi nede artısı olmuyor sadece fazlaca bir maddi yatırım yapıyorsunuz açıkçası verdiğinizin karşılığını alamıyorsunuz.
waww çok sevindim senin adına:) yeni saçların hayırlı olsun güle güle sağlıkla uzasınlar:) benimde ducray de 2.kutum bitmek üzere yenisinin siparişini vericem. etkisini yavaştan görmeye başladım. bazen saçlarımı iki gün yıkayamıyorum yoğunluk oluyo zaman olmuyo vs. ve iki gün yıkamadığımda genelde çok dökülür. artık o kadar dökülemediğini fark ettim yıkadığımda. birde gün içinde saçlarımla çok oynuyorum. ellerim sürekli saçlarımda acaba elime sac gelecek mi diye bu huydan vazgeçmem lazım. dökülmeyeceği varsa bile sürekli oynadığım için elime saç geliyo 3-5 tel :)
Ducray şampuanı üç defa kullandım ve sonuç hayal kırıklığı. Yıkadığım günün ertesinde sönük yağlı saçlar.:2:Saçlarım daha hızlı yağlanmaya başladı.
Alalala bana cok iyi geldi, icine dogum hapini kiripta deneseydin birde. Ben oyle yapiyorum. Benim saclar kuru yaglanmaz sac tiplerimiz degisik, kime iyi kime kotu sonuc verebilir.. saclarinda dokulme daha devam mi?
Ducray tedavisini bırakmaya karar verdim. Şampuandan memnun kalmadım her gün yağlı yapış yapış saçlar açıkçası yağlı saç tipine uygun bir şampuan değil kişiden kişiye değişebilir bu durum tabi. Kapsülü konusunda ise ilk başlarda güzel sonuçlar elde ediyordum ama ikinci kutudan itibaren dökülmem eski haline geldi ve saçlarım önceki halinden daha az şu anda sonuç olarak etkisi olmadı bu tedavinin açılmalar başlayınca ducrayı bırakma kararı verdim.
Ducray tedavisini bırakmaya karar verdim. Şampuandan memnun kalmadım her gün yağlı yapış yapış saçlar açıkçası yağlı saç tipine uygun bir şampuan değil kişiden kişiye değişebilir bu durum tabi. Kapsülü konusunda ise ilk başlarda güzel sonuçlar elde ediyordum ama ikinci kutudan itibaren dökülmem eski haline geldi ve saçlarım önceki halinden daha az şu anda sonuç olarak etkisi olmadı bu tedavinin açılmalar başlayınca ducrayı bırakma kararı verdim.
Sampuan saci gurlestirmez zaten :s
Memnun kalmadiysan birak tabikide. Her kiside farkli etki gosteriyor. Yinede biraz cok takiyorsun cok inceliyorsun saclarini. Belki stress yuzunden dokuluyor saclarin. Belkide baska nedenlerin var. Saclarinida kazmisin 3 kere. Bence cok stress yapiyorsun. Anliyorum yinede cok kotu durum. O dert bendede var ama takmiyorum. Her gun incelemiyorum.
Belkide saclarin yagli diye sac diblerindeki kokler tikanmis? Masaj yap ellerinle her gun sac diblerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?