Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ducray Ürünlerini Kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Dökülmem erkek tipi değil ama strese bağlı olduğu için tamamen ortadan kalkmıyor ne yazık ki öneriniz için teşekkür ederim dcl bitince hemen deneyeceğim.

Tahlillerimde normal.. bana yine doktor yolları görünecek sanırımm.. mevsimsel dökülme dedi ama kaç aydır devam ediyo mevsim geçti ya canım zeytinyağı ve sarımsak kürü demişsin nasıl uyguladığını anlatabilir misinn??

Bir su bardağı saf zeytinyağının içerisine bir kafa deniliyor galiba sarımsağı koyup yaklaşık 10 dk kadar ocağın üzerinde tutuyorum sarımsaklarda böyle çürümüş gibi bir görüntü oluyor özü zeytinyağına geçiyor saçlarıma sürüp 3-4 saat bekletiyorum canım. Ama zeytinyağı oranını saç uzunluğuna göre sen ayarlarsın. Yağlı bir saç tipin varsa haftalık bir kez yapmanı öneririm çünkü gerçekten saçın yağ dengesini bozuluyor ve saçların temizlense bile sürekli kaşıntı oluyor.

Koku konusunda sıkıntı olmuyor canım kürü saçına uyguladığın dönemde evet kötü bir kokusu oluyor ama güzelce temizleyince koku kalmıyor.

Koku konusunda sıkıntı olmuyor canım kürü saçına uyguladığın dönemde evet kötü bir kokusu oluyor ama güzelce temizleyince koku kalmıyor.

Cok tesekkurler canim deniycem bu kurude:) bisi sorucam sana ducray anacaps i hala kullaniyosun sanirim dimi ? Kasinti oldu mu sacinda?? Bende yaklasik 1haftadir kasinti var acaba ducrayden mi dedim ?? :)

Cok tesekkurler canim deniycem bu kurude:) bisi sorucam sana ducray anacaps i hala kullaniyosun sanirim dimi ? Kasinti oldu mu sacinda?? Bende yaklasik 1haftadir kasinti var acaba ducrayden mi dedim ?? :)

Hala kullanıyorum bir kutu bitti ama şu an beklediğim sonuç yok açıkçası artık olumsuz düşünmeye başladım ducray konusunda ama tedaviyi üc aya tamamlamak önemli iki ay daha sabır

Hala kullanıyorum bir kutu bitti ama şu an beklediğim sonuç yok açıkçası artık olumsuz düşünmeye başladım ducray konusunda ama tedaviyi üc aya tamamlamak önemli iki ay daha sabır

ben ikinci kutunun yarısına geldim. hala düzenli kullanmaya devam ediyorum. Bende bi etki görmedim şimdiye kadar açıkcası.. ama dediğin gibi 3 aya tamamlıycam bakalım ne olacak.. aslında içeriğine baktığında saç için gerekli olan tüm vitamin mineraller var nasıl etki etmiyo anlamıyorum..:/

İçim hiç rahat değil. Doktordan randevu aldım tekrar gidicem bakalım sefer ne olacak.. ikinci kutuyu bitecek 2 haftaya yarısı bitti ama ne olursa olsun 3 aya tamamlayacağım gelişmeleri yazmaya devam ederim.

İçim hiç rahat değil. Doktordan randevu aldım tekrar gidicem bakalım sefer ne olacak.. ikinci kutuyu bitecek 2 haftaya yarısı bitti ama ne olursa olsun 3 aya tamamlayacağım gelişmeleri yazmaya devam ederim.

İkinci kutuyu kullanıyorum ama dökülme konusunda herhangi bir etkisini görmedim sadece saç kalitesini artırma konusunda iyi diyebilirim.

Kızlar yeni çıkan saçları görünce nasıl mutlu oldum dökülmem zeytinyağı küründen sonra arttı çünkü yağlı bir saç tipim var ve yağlı bakımlara gelemiyor bende bıraktım. Şu an dcl şampuanım bitti ve ducray şampuanı aldım daha denemedim bir kaç denemeden sonra ilk izlenimlerimi yazarım ayrıca folik asit kullanıyorum dökülmem hızla devam etse de yeni çıkan saçlar beni mutlu etmeye yetti. Kullandığım DCL Strengthening şampuana gelince standart bir şampuan ne eksisi nede artısı olmuyor sadece fazlaca bir maddi yatırım yapıyorsunuz açıkçası verdiğinizin karşılığını alamıyorsunuz.

waww çok sevindim senin adına:) yeni saçların hayırlı olsun güle güle sağlıkla uzasınlar:) benimde ducray de 2.kutum bitmek üzere yenisinin siparişini vericem. etkisini yavaştan görmeye başladım. bazen saçlarımı iki gün yıkayamıyorum yoğunluk oluyo zaman olmuyo vs. ve iki gün yıkamadığımda genelde çok dökülür. artık o kadar dökülemediğini fark ettim yıkadığımda. birde gün içinde saçlarımla çok oynuyorum. ellerim sürekli saçlarımda acaba elime sac gelecek mi diye bu huydan vazgeçmem lazım. dökülmeyeceği varsa bile sürekli oynadığım için elime saç geliyo 3-5 tel :)

Teşekkür ederim umarım bu sorunu yaşayan herkes şifasını bulur. Yavaş yavaş saç dökülmesi savaşımı kazanıyorum gibi ilerleyen aşamalarda neler olur bilemiyorum . O huy bendede vardı resmen ellerim kafamda geziyordum ve fark ettim ki onu yaparak daha cok dökülmesine neden oluyorum zorda olsa bıraktım. Ama ara ara acaba dökülüyor mu diye yapmıyor değilim açıkçası 1-2 tel bazen 3-5 oluyor bazen de hiç gelmiyor.

Ducray şampuanı üç defa kullandım ve sonuç hayal kırıklığı. Yıkadığım günün ertesinde sönük yağlı saçlar.:2:Saçlarım daha hızlı yağlanmaya başladı.

Ducray şampuanı üç defa kullandım ve sonuç hayal kırıklığı. Yıkadığım günün ertesinde sönük yağlı saçlar.:2:Saçlarım daha hızlı yağlanmaya başladı.

Alalala bana cok iyi geldi, icine dogum hapini kiripta deneseydin birde. Ben oyle yapiyorum. Benim saclar kuru yaglanmaz sac tiplerimiz degisik, kime iyi kime kotu sonuc verebilir.. saclarinda dokulme daha devam mi?

Alalala bana cok iyi geldi, icine dogum hapini kiripta deneseydin birde. Ben oyle yapiyorum. Benim saclar kuru yaglanmaz sac tiplerimiz degisik, kime iyi kime kotu sonuc verebilir.. saclarinda dokulme daha devam mi?

Kuru saç için uygun bir şampuan ama yağlı saç tipi için kullansanız bile bir alternatifiniz olmalı yağlanmaması için dökülmem yavaşladı yani artık bir tel yada iki tel bazen de hiç gelmiyor elime. Tedavi olarak da ducraya devam ediyorum ikinci kutum ayrıca folik asit alıyorum günlük ara ara da balık yağı kapsülü kullanıyorum bunun dışında da hiçbir kür kullanmıyorum saçlarımı yorduğunu düşünüyorum açıkçası kürlerin dinlenmeye bıraktım gür saçlarımız olması dileğiyle

İkinci kutu bitmek üzere ama dökülmem daha hızlı bir şekilde yeniden başladı.

Ducray tedavisini bırakmaya karar verdim. Şampuandan memnun kalmadım her gün yağlı yapış yapış saçlar açıkçası yağlı saç tipine uygun bir şampuan değil kişiden kişiye değişebilir bu durum tabi. Kapsülü konusunda ise ilk başlarda güzel sonuçlar elde ediyordum ama ikinci kutudan itibaren dökülmem eski haline geldi ve saçlarım önceki halinden daha az şu anda sonuç olarak etkisi olmadı bu tedavinin açılmalar başlayınca ducrayı bırakma kararı verdim.

Sampuan saci gurlestirmez zaten :s
Memnun kalmadiysan birak tabikide. Her kiside farkli etki gosteriyor. Yinede biraz cok takiyorsun cok inceliyorsun saclarini. Belki stress yuzunden dokuluyor saclarin. Belkide baska nedenlerin var. Saclarinida kazmisin 3 kere. Bence cok stress yapiyorsun. Anliyorum yinede cok kotu durum. O dert bendede var ama takmiyorum. Her gun incelemiyorum.
Belkide saclarin yagli diye sac diblerindeki kokler tikanmis? Masaj yap ellerinle her gun sac diblerine..

Ben 3.kutunun yarısına geldim sayılır. Bende de durum aynı. Yanı dökülmede kalıcı bir durma söz konusu değil. Bazen ciddi anlamda azalıyo ama bazen tekrar çoğalıyo. Anlayabilmiş değilim.. Ben şuan Muğla dayım, İzmir de gittiğim doktor önermişti bana bunu. Şimdi tekrar o doktora gidicem bir faydasını görmediğimi söylemek için. Bakalım ne diyecek. Ne büyük bir hevesle kullanmaya başlamıştım halbuki..

Şampuanın dökülme yada gürleştirme konusunda etkili olmayacağı gerçeğini yıllar önce öğrendim ne yazık ki sadece zarar vermesin yağlanmasını geciktirsin o kadar. Aslında çok fazla ilgilenmiyorum tedavileri gerektiği sürece yapıyorum sonrasında etki görmediğimde yeni bir tedavi uygulamak durumunda kalıyorum asıl sorunum saç dökülmemin nedenini bulamamış olmam birçok doktora gittim kesin olarak şu sebebden dolayı diyen olmadı buda uygun tedaviyi bulmama engel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…