Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

benimde eşim yaptirmami istemiyo değişik onlara nasıl gozukuoo acaba şimdi benlerde moda oldu zaten millet kalemle yapio bu arkadaş daha çok genç anlar oda bi kaç seneye

Canik belkide bu kisim seni daha cekici kiliyodur her guzelin bir kusuru vardir ve bu yaşlarda bunlara takman cok normal benim görüştüğüm tüm erkekler hep cok yakisikliydi hatta kendi kendime benim gibi birinin nesini severler diye düşünürdüm burnum baya uzun kisa boylu dudaklari kucuk kirpik kas yok kocaman kalcasi olan fizigim berbat bi kizdim gerci hala oyleyim ama öyle olmuyo o isler :)

Hem yamuk dudak ne ya hic görmedim duymadim internetten kendi dudagina benzer bi foto atamaz misin bulup kendini atmak istemiyosan..

Gordum gayet sempatik duruyor sen yamuk duruyor diyenlere inat inadina dudagikin onde olduğu fotolar cek.m bence seno kiskaniyolar :)

Bende ön kamerada dudagım yamuk gozukur hatta kızımda da var foto cekınce oyle gozukuyor ama ben kızıma bakınca hıc yamuk dudak gormuyorum

Benim erkek arkadaşım bana sürekli konuşurken ağzını yamultma der şakayla takılır hatta buna bayılır :) beni de kendine benzettin ağzımı yamultuyorum konuşurken der.ağzım yamuk oldugundan mı hayır bitşeyleri anlatırken fazla kaptırdıgım için ..
Eminim aslında öyle değilsin şu an tamamen oraya odaklandın belli ki.
ve bi söylediğine çok kızdım şu an. kardeşim yaşındasın bu hayatta hiç kimse senden üstün, mükemmel veya değerli değil. Herkesten önce sen gelmelisin. bu yaşlarda özgüven eksikliğini kim yaşamadı ki emin ol hepimiz :) kendini eleştirebiliyorsan bence çok güzel bir kızsın seni görmeme gerek bile yok bunu söylemem için. :*

Hayir insanlar bizi ön kameradaki gibi değil normal kameradaki gibi görüyor.

Hayır:/

Kendiminkini attım... 2 ya da 3.ncü sayfada olması gerek

Arka kameradaki gibiyse hadi biraz daha iyi yine benim. Yalnız hangi arka kamera? Mesela telefonun kendi arka kamerası yine çekince yansıtıyor dağişiyorum, instagramın arka kamerası filan fena değil.

Arka kameradaki gibiyse hadi biraz daha iyi yine benim. Yalnız hangi arka kamera? Mesela telefonun kendi arka kamerası yine çekince yansıtıyor dağişiyorum, instagramın arka kamerası filan fena değil.
Filtresiz kamera arkası:) çok tatlisin ya senin yaşındayken ben de öyleydim kendimi çok ama çok çirkin bulurdum. şimdi de kendimi acayip begeniyorum normal bir kadınım halbuki Senin de geçecek

Dalga geçiliyor sanmistim baya foto atmışsın. Bu yaşlarda normal ama ağzım yamuk (ustelik değilken) diye sabaha kadar aglayani ilk kez gördüm. Ben o yaşlarda balık etli, gözlüklü,dis telli bir kızdım yine de kendimi severdim. Su an zor ama ilerde çok komik gelicek bu düşüncelerin. Beden olumlamayla ilgili birşeyler okumani tavsiye ederim.

Ama senelerdir kendimi tanıyamamışım yahu... Kabul edemiyorum

Ay ben de bayılırım böyle gülerken ağzı yamulan insanlara aşırı çekici gelio bana
Ayrıca hanfendü ağzınız çokoş dert etmeyiniz

tesekkür ederim:) özgüveniö düştü hoşlandıgım bey yüzünden sanırsam dudağımı fark ederse benden soğuyacak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…