- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi flower world
-
Dr elnara Tuncay var instagramdan bakarsan mükemmel ötesi dolgu yapıyor ünlüler de ona yaptırıyor ama biraz pahalı:/ 1ml dolgu için 1900 civarı istiyor. Ve de İstanbul’da
Rica ederim ne demek:)hemen bakıyorum teşk ederim
Cuma günü için bende randevu aldım üst dudağım güldüğümde yok oluyor istanbul avrupa yakasında uzun senelerdir hizmet veren estetik merkezinde 1 500 ₺ temmuz ayı kampanyasından yararlandım
Yaptırdım kızlar ama çok istediğim gibi olmadı
Bir kere daha ister dedi dr Eki Görüntüle 2295880
Ne kadar cc yapıldı ? Öncesi fotosu varmı daha mı kalın istiyordunuz ?
Yaptırdım kızlar ama çok istediğim gibi olmadı
Bir kere daha ister dedi dr Eki Görüntüle 2295880
enaz 2 hafta sonra tam şeklini alıyor dıyorlar
bence daha çok erken ama gende eski halıne göre daha dolgun olmuş bence
yakışmış
Biraz daha dolgun istiyordum ama öyle olması için bile Tek seansta olmazmış ikinci seans gitmem gerekirmiş
Tekrar gidecekmisiniz peki böyle güzel olmuş hoş duruyor, daha iyi oturur zamanla üst dudak daha da belirginleşmiş ne güzel durur foto çekilirken, bende yaptırcam yakında...
Kime yaptırdınızCuma günü için bende randevu aldım üst dudağım güldüğümde yok oluyor istanbul avrupa yakasında uzun senelerdir hizmet veren estetik merkezinde 1 500 ₺ temmuz ayı kampanyasından yararlandım
Aman kimseye tasviye et etDr elnara Tuncay var instagramdan bakarsan mükemmel ötesi dolgu yapıyor ünlüler de ona yaptırıyor ama biraz pahalı:/ 1ml dolgu için 1900 civarı istiyor. Ve de İstanbul’da
hiç tavsiye etmiyorum nazobilyan çizgilerim için gittim bir dolgu yaptı çizgi dışında ve morardı kaç gün simsiyah gezdim hala leke gibi kaldı ve yanağımda çöküklük oldu Ağız kenarlarıma hiç dokunmadı 1 tüpü sadece üst çizgiler için kullandı kalıp gibi içerde duruyor dolgular öyle resimlere aldanmayın sakın ünlüler para karşılığında gidiyor. Bu arada eli çok ağır ben o kadar doktor gezdim hiç bu kadar eli ağır görmedim. Dudak dolgusu yaptıracaktım randevumu iptal ettim.Dr elnara Tuncay var instagramdan bakarsan mükemmel ötesi dolgu yapıyor ünlüler de ona yaptırıyor ama biraz pahalı:/ 1ml dolgu için 1900 civarı istiyor. Ve de İstanbul’da
Ayyy ciddi misinAman kimseye tasviye et et
hiç tavsiye etmiyorum nazobilyan çizgilerim için gittim bir dolgu yaptı çizgi dışında ve morardı kaç gün simsiyah gezdim hala leke gibi kaldı ve yanağımda çöküklük oldu Ağız kenarlarıma hiç dokunmadı 1 tüpü sadece üst çizgiler için kullandı kalıp gibi içerde duruyor dolgular öyle resimlere aldanmayın sakın ünlüler para karşılığında gidiyor. Bu arada eli çok ağır ben o kadar doktor gezdim hiç bu kadar eli ağır görmedim. Dudak dolgusu yaptıracaktım randevumu iptal ettim.
Resimlere aldanmayın gerçekten benim verdiğim para çöp oldu gitti şimdi tekrar başka yere yaptıracağım. Bilindik yerlere gidin takipçi sayısına kanmayın. Reklam çoğu be para vererek yaptırıyorlarAyyy ciddi misinben bu Eylül’de düşünüyordum çok güzel duruyordu yaptığı dudaklar falan
Ay Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dudak dolgusunda iyi birini bulursan bana önerir misinResimlere aldanmayın gerçekten benim verdiğim para çöp oldu gitti şimdi tekrar başka yere yaptıracağım. Bilindik yerlere gidin takipçi sayısına kanmayın. Reklam çoğu be para vererek yaptırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?