dudak dolgu fiyatı

flower world

Nirvana
Pro Üye
12 Ocak 2010
16.671
En iyi cevaplar
1
25.045
1.123
kk güzel hanımları merhaba

dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor

Dr elnara Tuncay var instagramdan bakarsan mükemmel ötesi dolgu yapıyor ünlüler de ona yaptırıyor ama biraz pahalı:/ 1ml dolgu için 1900 civarı istiyor. Ve de İstanbul’da

Cuma günü için bende randevu aldım üst dudağım güldüğümde yok oluyor istanbul avrupa yakasında uzun senelerdir hizmet veren estetik merkezinde 1 500 ₺ temmuz ayı kampanyasından yararlandım

Yaptırdım kızlar ama çok istediğim gibi olmadı
Bir kere daha ister dedi dr

Biraz daha dolgun istiyordum ama öyle olması için bile Tek seansta olmazmış ikinci seans gitmem gerekirmiş

Biraz daha dolgun istiyordum ama öyle olması için bile Tek seansta olmazmış ikinci seans gitmem gerekirmiş

Tekrar gidecekmisiniz peki böyle güzel olmuş hoş duruyor, daha iyi oturur zamanla üst dudak daha da belirginleşmiş ne güzel durur foto çekilirken, bende yaptırcam yakında...

Tekrar gidecekmisiniz peki böyle güzel olmuş hoş duruyor, daha iyi oturur zamanla üst dudak daha da belirginleşmiş ne güzel durur foto çekilirken, bende yaptırcam yakında...

Bayramdan sonra kontrolüm var ama ben an itibariyle hiç memnun kalmadım çünkü yok gibi bişey oldu kontrolden sonra tekrar yazarım

Dr elnara Tuncay var instagramdan bakarsan mükemmel ötesi dolgu yapıyor ünlüler de ona yaptırıyor ama biraz pahalı:/ 1ml dolgu için 1900 civarı istiyor. Ve de İstanbul’da
Aman kimseye tasviye et et
hiç tavsiye etmiyorum nazobilyan çizgilerim için gittim bir dolgu yaptı çizgi dışında ve morardı kaç gün simsiyah gezdim hala leke gibi kaldı ve yanağımda çöküklük oldu Ağız kenarlarıma hiç dokunmadı 1 tüpü sadece üst çizgiler için kullandı kalıp gibi içerde duruyor dolgular öyle resimlere aldanmayın sakın ünlüler para karşılığında gidiyor. Bu arada eli çok ağır ben o kadar doktor gezdim hiç bu kadar eli ağır görmedim. Dudak dolgusu yaptıracaktım randevumu iptal ettim.

Ayyy ciddi misin ben bu Eylül’de düşünüyordum çok güzel duruyordu yaptığı dudaklar falan

Ayyy ciddi misin ben bu Eylül’de düşünüyordum çok güzel duruyordu yaptığı dudaklar falan
Resimlere aldanmayın gerçekten benim verdiğim para çöp oldu gitti şimdi tekrar başka yere yaptıracağım. Bilindik yerlere gidin takipçi sayısına kanmayın. Reklam çoğu be para vererek yaptırıyorlar

Resimlere aldanmayın gerçekten benim verdiğim para çöp oldu gitti şimdi tekrar başka yere yaptıracağım. Bilindik yerlere gidin takipçi sayısına kanmayın. Reklam çoğu be para vererek yaptırıyorlar
Ay Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dudak dolgusunda iyi birini bulursan bana önerir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…