dudak dolgu fiyatı

kk güzel hanımları merhaba

dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor
Bende düşünüyorum aslında araştırmak için kayıt oldum. Gençlik aşısı ve dudak dolgusu için bir kaç yerden fiyat aldım.En uygunu benim için şuan Mehmet Akgün 1500 civari dudak dolgusu icin verdigi fiyat diger yerlerden 2000 gibi fiyatlar aldim. İslemlerin oncesi sonrasi fotoğraflarına da baktım burdada fotograflar vardi en son baktığımda begendim.Reklamci falan yazmislar para goz gibi seyler de okudum burda ama hic öyle davrandigini düşünmüyorum herkesin kendi düşüncesi.Yaptirinca sanada yazarım sanırım çarşamba gidicem dolgu için.

Ay Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dudak dolgusunda iyi birini bulursan bana önerir misin
İyi biri var 4 sene önce yaptırdım Osman Bulutlar Ebru Polat’ın ve ünlülerin Doktoru ama kendini reklam etmez sevmez öyle 2000 tl dolgu fiyatı kontür başka dolgu ile yapıyor içini başka

haber beklıyorum canım senden

Gittiniz mi Mehmet Akgün doktora

Size katılıyorum. Fiyatları da çok şişik kartla ödeme almamak nedir? Ayrıca dr da nerden mezun acaba? Diplomasının turkiye için denkliği varmı ki? İş yerine dışarıdan bakıldığında levha tabela bile yok. Bahçelievler leonart polikiliğinden plastik cerrah dr ali sakinsel i tavsiye ederim. Fiyatlar makul işçilik güzel

Pardon Mehmet Akgun icin mi dediniz ? Baska bir doktoru övüp?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…