Bende araştırmadayım bu konuyu,son dönemlerde dudak dolguya taktım :) ama evde yapılacak basit bişey değil. Ben silikon istemiyorum iğneyle bişey yapıyılar ondn istiyorum. Doğal şeylerle olacak iş değil.
Elbeteki dogal yöntemle olucal seyler deyil bunlar , bu dalda az cokk geometrik ve estetik medical bilgilerim var elbecerisini sormustum:))Bende araştırmadayım bu konuyu,son dönemlerde dudak dolguya taktım :) ama evde yapılacak basit bişey değil. Ben silikon istemiyorum iğneyle bişey yapıyılar ondn istiyorum. Doğal şeylerle olacak iş değil.
Bencede allah korusun :)))) yeterince sagliki bilgim var kasapta deyiliz :)))))) el becerisi olan varmi diye sordum tabikide evde olucak is deyildir kesinlikle büyük infeksionlar söz konusuEki Görüntüle 1912276 Estetik dolgudan mı bahsediyorsunuz?
Kendi kendine yapılabilen birşey değil ki bu yahu saç boyamaya benzemez sağlık bu yapmayın etmeyin
Yanlış ellerde kamyon çarpmışa benziyor insan aman allah korusun
Abartmadigin surece dolgu miktarini asimetrik dudaklara gayet güzel olur canim :)) evde nasil yapilir;anastasie edersin dudagi sonra igneyle girisirsin :)Evde dudak dolgusu nasıl yapılır ki? Ki bence profesyonellerin yaptıkları bile son derece çirkin olurken insan evde nasıl cesaret eder?
Elbeteki dogal yöntemle olucal seyler deyil bunlar , bu dalda az cokk geometrik ve estetik medical bilgilerim var elbecerisini sormustum:))
Abartmadigin surece doldu miktarini asimetrik dudaklara gayet güzel olur canim :)) evde nasil yapilir;anastasie edersin dudagi sonra igneyle girisirsin :)
Abartmadigin surece doldu miktarini asimetrik dudaklara gayet güzel olur canim :)) evde nasil yapilir;anastasie edersin dudagi sonra igneyle girisirsin :)
Burdan oldukça bilgili görünüyorsunuz
Yapın yapın yakışır. Burda da paylaşın da eğlenelim azıcık.
Hadi canım güle güle sanaAnanin ami orospu kizi siktirrr
Kasar ne oldu firenmi yaptinnnn orospuya gellll bos bos germe beni basit insanHadi canım güle güle sana
Kasar ne oldu firenmi yaptinnnn orospuya gellll bos bos germe beni basit insan
OrospuEvde dudak dolgusu nasıl yapılır ki? Ki bence profesyonellerin yaptıkları bile son derece çirkin olurken insan evde nasıl cesaret eder?
Adam gibi cewap yazsinlar amkkkkk ne o öLeNeden böyle küfürler edip oraya buraya saldırıyorsun! Ayıp ayıp. Kendine gel
Ananin ami geldi aklina orospudemek estetik medical bilginiz var o zaman yapın hiç sormayın
şarkıcı anastasia geldi aklıma ne güzel sesi vardı kadının
siz çok bilgili görünüyorsunuzyapın bence durmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?