Dudak dolgu

Cudi_1401

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
9
1
1
evde kendi dudak dolgusu yapan varmi :)
Fiyatlar tavan yapti cözümü kendim denemekle buldum fakat hic biiii bilgi sahibi deyilim .. hyaloronlaa :)

Bende araştırmadayım bu konuyu,son dönemlerde dudak dolguya taktım :) ama evde yapılacak basit bişey değil. Ben silikon istemiyorum iğneyle bişey yapıyılar ondn istiyorum. Doğal şeylerle olacak iş değil.

Evde dudak dolgusu nasıl yapılır ki? Ki bence profesyonellerin yaptıkları bile son derece çirkin olurken insan evde nasıl cesaret eder?

Estetik dolgudan mı bahsediyorsunuz?
Kendi kendine yapılabilen birşey değil ki bu yahu saç boyamaya benzemez sağlık bu yapmayın etmeyin
Yanlış ellerde kamyon çarpmışa benziyor insan aman allah korusun

Elbeteki dogal yöntemle olucal seyler deyil bunlar , bu dalda az cokk geometrik ve estetik medical bilgilerim var elbecerisini sormustum:))

Bencede allah korusun :)))) yeterince sagliki bilgim var kasapta deyiliz :)))))) el becerisi olan varmi diye sordum tabikide evde olucak is deyildir kesinlikle büyük infeksionlar söz konusu

Evde dudak dolgusu nasıl yapılır ki? Ki bence profesyonellerin yaptıkları bile son derece çirkin olurken insan evde nasıl cesaret eder?
Abartmadigin surece dolgu miktarini asimetrik dudaklara gayet güzel olur canim :)) evde nasil yapilir;anastasie edersin dudagi sonra igneyle girisirsin :)

Son düzenleme:
Elbeteki dogal yöntemle olucal seyler deyil bunlar , bu dalda az cokk geometrik ve estetik medical bilgilerim var elbecerisini sormustum:))

demek estetik medical bilginiz var o zaman yapın hiç sormayın

Abartmadigin surece doldu miktarini asimetrik dudaklara gayet güzel olur canim :)) evde nasil yapilir;anastasie edersin dudagi sonra igneyle girisirsin :)

şarkıcı anastasia geldi aklıma ne güzel sesi vardı kadının

siz çok bilgili görünüyorsunuz yapın bence durmayın

Neden böyle küfürler edip oraya buraya saldırıyorsun! Ayıp ayıp. Kendine gel
Adam gibi cewap yazsinlar amkkkkk ne o öLe
demek estetik medical bilginiz var o zaman yapın hiç sormayın

şarkıcı anastasia geldi aklıma ne güzel sesi vardı kadının

siz çok bilgili görünüyorsunuz yapın bence durmayın
Ananin ami geldi aklina orospu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…