Dudak dolgusu beğenmedim ?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar sadece üst dudağıma epeydir merak ettiğim için dolgu yaptırdım daha yeni belki ödemi inince beğenir miyim bilmiyorum ama şu an beğenmedim. Aranızda yaptıran var mı ne kadar beklemeliyim? Ne kadar sürede erir tamamen eriyor değil mi? İnternette araştırdım biraz ama bi de size sormak istedim

Bibibella bu konu senin konunnn

Ben de istiyorum ama işte takıntılıyım beğenmezsem moralimi çok bozarım

kontrol etmesi lazım yapan yerin.rötuş dolgusu da yapıyor.zaten şimdi şiştir gerçek hali değildir ki dudağın
İnşallah öyledir kontrole de çağırmadı herşey serbest dedi daha fazla yapın diye geleceksin dedi. 1 hafta bekliyim bakalım nasıl olacak. Kötü değil aslında çokta yapmadı ama daha doğal istiyodum sanırım

çağırmazsa siz gidin bir kaç gün sonra.arkadaşım yaptırdı sonra kontrol randevusuna gitti ekletti dolguyu.yamuk olabilir az olabilir bir tarafı farklı olabilir kontrolsüz olur mu?

çağırmazsa siz gidin bir kaç gün sonra.arkadaşım yaptırdı sonra kontrol randevusuna gitti ekletti dolguyu.yamuk olabilir az olabilir bir tarafı farklı olabilir kontrolsüz olur mu?
Haklısınız şimdilik bi yamukluk yok aslında dolgu iyi ama ben kendine yakıştıramadım sanırım. Yada daha doğal istiyodum. Bir kaç gün bekliycem duruma göre bir uğrarım olmazsa. Umarım zamanla tamamı erir.

1 hafta sonra beğeneceksiniz önce şişecek sonra şişlik inecek e bu dolgu tutmadı dudağım eski haline döndü diye panik yapacaksınız zaman zaman yine şişecek özellikle sabah uyanınca ama hröen hemen 1 haftada tam görüntüsü ortaya çıkacak ben ilk dudak dolgusu yaptırıp bir kaç saat sonra aynaya baktığımda resmen ağlayacaktım neden yaptım bunu diye şimdi neden daha önce yaptırmadım diyorum

Kaç ml yaptırdınız? 1,4 yapıldı bana bayıldım birkaç ay sonra biraz daha ekleteceğim

Çok merak ettim sadece dudak bölgesini gösteren bi foto paylaşır mısınız
Özelden paylaşayım fotoğraflarda kötü durmuyor kötü yaptı diyemem ama kendine beğenemedim. Yapan kişi doktor bin tl ye yaptı tek dudak

İçimi rahatlattınız çok teşekkürler
İnşallah ben de beğenirim neyseki kalıcı bişey değil

Merhaba,resim bana da gönderir misiniz ? Benim dudaklarım aşırı ince ve deneme amaçlı 1 ml yaptırdım,3 ayda eridi gitti, bu kadar çabuk bitmesi hayal kırıklığına uğrattı beni,benim doktor da kontrole çağırmadı, başlarda çok şiş oluyor ama 4-5 güne kendine geliyor. Acıdan korkmasam yine yaptırcam ama canım çok tatlı ve tekrardan cesaret gelmesini bekliyorum

Ben de merak ettim. Bana da atar mısınız foto ? Dudak dolgusu yaptırmak aklıma iyice yattı son zamanlarda ama ya begenmezsem diye korkuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…