dudak dolgusu harika birşey

dolgu sonrası dudak etrafında deformasyon yaşanıyor mu?keyiften yaptıracağım bi defalık ve sonrasında sorun yaşamak istemiyorum

dolgu sonrası dudak etrafında deformasyon yaşanıyor mu?keyiften yaptıracağım bi defalık ve sonrasında sorun yaşamak istemiyorum
yaptırma sakın ben dun yaptırdım. ustelikte herkesin bayıldıgı her yaptıranın muhtesem oldu dediği bi yer yaptırdım. nası gaza geldim bende bilmiyorum. kız cok memnunm diyo suratına bakıyorum rezalet olmuş, göre göre neden yaptırdım bilmiyorum. eve kapandım bugun aglamak istiyorum. dudaklarım zaten kalındı kuşa döndüm resmen. orta kısmı öyle bi şişirdiki bildiğin kuş gibiyim. sonra diğer yaptıranlara baktım. evet hepsi öyle aslında hepsi kuş gibi ördek gibi sacma sapan agızlar nesinden memnunsunuz bu durumun anlamıyorum. dunden beri içmediğim sıcak içeçek kalmadı insin diye

daha dün yaptırmışsın inecektir,düzelir panik yapma lütfen geçtikten sonra dudak etrafım kırışır mı benim derdim o yoksa yaptırırım hemen ben de senin gibi.güzel duruyordur indiğinde üzülme

evet şişlikler iniyo ama kadının verdiği şekil itibariyle sıkıntım var benim. dudagın tam ortasını öyle bi şişirmişki kui gibi duruyo önden yandan bakınca. inince çevresinde kırışık olacagını sanmıyorum ama kendi içinde deforme olur muhakkak. zaten benim problemimde buydu. eskiden kalın olan dudaklarım yaşla ve sigarayla inceldi içi boşalınca kırıştı. şekli değişsin istememiştim. e inince içindeki dolgu ne olucak yine kırışıcak

fotograftaki sensen eğer tatlı duruyo dudakların. herkes kalın dudaklı olmak zorunda değil. kırşıgın yoksa şuanda hiç girişme bu işe derim. dediğim gibi benim amacımda kırışıklık düzelttirmekti kalınlaştırmak değildi.

canım benimde senin gibi dudaklarım yaştan dolayı daha sönük durmaya ve çizgiler oluşmaya başladı. bu yüzden bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum. dudaklarım zaten normal kalınlıkta beğeniyordum ben kendi dudaklarımı ama yaştan dolayı deforme oldu. şimdi ne yapsam bilemedim inşallah seninkiler düzelir beğeneceğin bir şekil alır. sen ne dolgusu yaptırdın fotoğrafın varmı kalıcılığı ne kadar ve fiyat dr. ismi verirmisin. ay çatlıycam kaç gündür araştırıyorum doğru düzgün bir karar veremedim. seninde dediğin gibi işin sonunda ördek gibi dolaşmak istemiyorum

sayende vazgeçtim diyebilirim.senin de umarım istediğin gibi olur

sayende vazgeçtim diyebilirim.senin de umarım istediğin gibi olur
Vazgeç vazgeç bide şişler indikce agzımın içinde ufak pütürlükler kaldı dilimi gezdirirken hissediyorum. Dediğim gibi herkes dolgun dudaklı olcak diye bili yok. Yaş ilerlemedikçe yada bi kusur olmadıkça yüzle oynamamalı

kızlar bugün gittiğim bir kozmetik mağazasındaki kız bana "hyoluronik asit" i neden kendin alıp kullanmıyorsun dedi. bence doğru söylüyor. dermaroller denen birşey var bunu dudağa da uğgulayabiliriz hemde bence daha doğal olur. fakat internetten baktım biraz güvenip nereden alabilirim bilemiyorum. bir fikri olan varmı mesela güzellik merkezinde çalışan biri yardımcı olur belki

Anlatıyım. Şuanda dudaklarımın içinde pütür pütür dolguyu hissediyorum işin ilginc yanı herkeste o klinikten cok memnun ama şimdi daha bi alıcı gözle bakıyorum ve hiç birininkini begenmiyorum. Aradım bugun bi ton şey sacmaladılar hiç samimi gelmedi hersey parayı alana kadarmış. Gectiğimiz sene arkadasım mehtap bayramoğlunda yaptırmıştı onunkiler cok güzel oldu. 1 yılı gecti gayet iyi durumda. Bende4-5 aylık botox yaptırmıştım 1 yıl gecti cok memnunum. Kimsede anlamamıştı boyox yaptırdıgımı ama popüler diye instagramda görüp luvaya gittim çok pişmanım şimdi cok. Fotograf nası gönderiliyo bilmiyorum. Dudak şeklimi beğenenilirsin şekli güzeldi dolgundu herkes beğrnirdi ama güldüğümde gerilince içi pütür pütür oluyo sorun yakında görmekte

anladım canım geçmiş olsun geçici dolgu mu yaptırmıştın umarım öyledir

canım ben vazgeçtim gibi birşey dolgu yaptırmaktan. ben bulabilirsem hyoluronik asiti alıp sulandırıp yüzüme dermarollerla uygulamayı düşünüyorum. onun dışında zaten benim dudaklarım güzeldi 30 yaşıma gelince çizgiler oluştu ben onlar düzelsin diye istiiyorum. bu yüzden yine kendi yöntemlerimle birşeyler yapıcam

Sana foto attım zaten bilmiyorum gördünmü. Verdiğim kliniğide bi araştır gercekte nası instagramda nasıl anlarsın :) mezolift yada cikt bakımı gibi şeyler vardı mehtap bayramoğlunda. ben yine ona gidip yaptırıcam. O dediğin yöntemle kendim becerebilirmiyim bilmiyorum. Hyoluronik asit zor bişi çünkü kalıcıda

canım çok geçmiş olsun üzüldüm anlattığın gibi gördüm fotonu geçici dolgudur inşallah. bak ben https://www.cosmodeepstore.com/Evde-Dolgu-Tedavisi,PR-135.html bunu buldum mesela 250 tl fiyatı var ama tabi bunların içindeki hyoluronik asit oranına bakmak lazım güzellik merkezlerindeki daha yoğun olmalı asıl onu bulursak bence bu kadar para bayılmadan hemde daha doğal bir şekilde kendimiz yapabiliriz.

canım boş geldi mesajın
Dolgum allahtan geçici ama ben bi gün bile böyle gezmek istemiyorum. Gördün işte sonucu. Durduk yere başıma iş aldım kırışıklar gitsin diye.

Bu dediğin rollerlar kulağa mantıklı geliyo ama pratikte aynı bölgeye aynı oranda koyamazsak yamuk yumuk bişi cıkarsa ortaya feci olur sonumuz. 2 hafta sonra ben yaptırmayı düşünüyorum bekleyebilirsen tecrübelerimi paylaşırım

tamam canım bende bu şekilde bulmaya çalışıcam. canım bende zaten dermaroller var. cildime dermaroller la ince delikler açıp üstüne hyoluronik asit içeren bir krem sürdüğümde cildimdeki ince kırışıklıklar geçiyor. 2-3 gün etkisini görüyorum ayrıca zaten bunu yapınca cildime üst üst 3-4 kez nemlendirici sürsemde cilt emiyor istiyor. bence bir dene. aynı şeyi dudağıma yaptığımda da dudağımda dolgunlaşıyor.

canım boş geldi mesajın

Vauv teşekkür ederim deniycem ama hyrorulonik asi dolgusunuda yaptırıcam nakit 800 kredi kartı 900 tek seans 12 aylık diyo

Vauv teşekkür ederim deniycem ama hyrorulonik asi dolgusunuda yaptırıcam nakit 800 kredi kartı 900 tek seans 12 aylık diyo
canım eğer dolgu yaptıracaksan bence denemene gerek yok zaten dolgu yaptırınca ihtiyacın kalmaz. yine de denemek istersen söyliyim her hyoluronik asit içeren krem aynı performansı vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…