dudak dolgusu harika birşey

canım eğer dolgu yaptıracaksan bence denemene gerek yok zaten dolgu yaptırınca ihtiyacın kalmaz. yine de denemek istersen söyliyim her hyoluronik asit içeren krem aynı performansı vermiyor.

Olmadı kremlere katarım marka verebilirmisin? Ben mesela kış aylarında a vitamini e vitamini alıp patlatıp kremlere katıyorum çok faydasını görüyorum . Hiç krışıgım yok ama sarkma başladı

Olmadı kremlere katarım marka verebilirmisin? Ben mesela kış aylarında a vitamini e vitamini alıp patlatıp kremlere katıyorum çok faydasını görüyorum . Hiç krışıgım yok ama sarkma başladı
canım watson yada gratis ten hyoluronik asitli yüz maskesi almıştım mesela bazen dermaroller dan sonra onu bekletiyorum 20-30 dk. üstüne içine kayısı çekirdeği yağı,at kestanesi yağı, kantaron yağı,buğday yağı,üzüm çekirdeği yağı kattığım nemlendirici kremimden sürüyorum. ben yakın zamana kadar aktardan aldığım kayısı çekirdeği kremini kullanıyordum ama şimdi hyoluronik asitli kremlere yöneldim. http://www.dermomedika.com/pinfo.asp?pid=15987 bu linkteki ürünü kullanmıştım memnun kalmıştım bitkisel bir ürün ve 6 ay ömrü var yani üretiminden sonra 6 ay içinde tüketilmesi gerekiyor. fiyatına göre iyi bence.

bu arada e vitamini katmakta iyi gelir bende yağ katıyorum kremlerime. bende nazobial çizgi oluşmaya başladı ama böyle şeyler yapınca bir süre çizgi geçiyor sonra yine geliyor.

bu arada e vitamini katmakta iyi gelir bende yağ katıyorum kremlerime. bende nazobial çizgi oluşmaya başladı ama böyle şeyler yapınca bir süre çizgi geçiyor sonra yine geliyor.

Bu saydıgın yagları cok karıştırmadan bende kıllanıyorum ama sarkma için bişiler yapmak lazım oyüzden deniycem şu dolgu işini bakalım. Ben bide banyodan önce yaş maya maskesi yapıyorum bazen sütle bazen yogurtla süper bişi denemediysen dene derim muhakkak

ayyy jadacım sende aynı bensin bende yaşmaya maskesi yapıyorum hatta arada mayayı ılık suyla karıştırıp içiyorum bu arada ben başka yağlarda katıyorum ama hepsi aklıma gelmedi. çok yağlı olmasın diye hepsinden 5*7 damla falan katıyorum küçük bir kavanoza. ben önceden maya maskesini sütle yapıyordum baktım bazen evde süt olmuyor bende yapamıyorum bende suyla yapmaya başladım süt olmayınca suyla da etkili oluyor. birde salyangoz özlü kil maskesini öneririm sade kil maskesinden bir adım daha etkili oluyor sarkma bende çok az var çünkü yüzüm pek dolgun değil yanaklı biri değilim hafif nazobial bölgemde var .bak sarkmaya salyangozlu maske iyi gelebilir çünkü o çok sert kıvamlı bir maske cildi sıkılaştırıcı özelliği var bir gün yaş maya maskesi ertesi gün salyangoz özlü maske(krem değil) uygularsan bence çok faydası olur

birde bugün gnc resvital collajen 1000mg aldım 60 kapsül bu cilde dolgunluk vermesi için içinde 1000mg hyoluronik asit ,600mg colagen var sarkmalarda da etkili olur bence bugün başladım indirim vardı 154 tl ye aldım normalde 220tl fiyatı

Ay evet bende farkettim ahahaha. İnsanlara anlatıyorum ay ıy diyolar karışımlarıma ama daha kimsede yaşımı tahmin edemedi hehehe bak böyle devam yakında başka şeylerde buluruz salyangoz kremi pek güven vermiyo bana nedense ya ona içim ısınmadı hiç

Nerden aldın hemen bulmalıyım

krem değil canım maske kremini denemedim ona benimde içim ısınmadı ama maskeyi bu sitede biri övmüştü denedim ben memnun kaldım

Nerden aldın hemen bulmalıyım
birde ben bunu almadan biraz araştırdım diğer hyoluronik asit içeren vitamin takviyelerinde bu kadar çok etken madde yok. hem bunda colajen de var daha uygun fiyatlı başka markalarda var ama aslında hesap yaptığında gnc almak daha mantıklı geldi bana

nerde yaptırdın canım ve ne kadara?
şuan fotoğrafıın varmı kaç cc uygulandı

Bu gayet inandırıcı bi ürün bende alıcam. Teşekkür ederim. Sarkmalarıda toparlar bence

nerde yaptırdın canım ve ne kadara?
şuan fotoğrafıın varmı kaç cc uygulandı
Luva da yaptırdım kredi kartına 1200 1ml fazla geldi zaten dudağım kalındı ama kadın ne olursa olsun 1 ml fiyatı alıyoruz demişti boşa verdik parayı şimdi dudağımın içi pütür pütür arkadas mehtap bayramogluna yaptırdı 1100 e cokda güzel oldu

intagramda paylaştıkları fotolar çok iyi görünüyor juvaderm dolgu maddesi kullanıyorlar sanırım..
ilk günler sıkıntılı olması normal aslında bende 1.5 yıl önce özel bi hastanede 1 cc den daha az bi miktar denemek için yaptırmıştım.şuan hiç belli değil tabi ama ben yinede inceden topaklanmaları hiissediyorum.üstelik dudağımda asimetri oluştu..ne yapacağımı bilemiyorum..

Fotografta iyi duruyo evet ama gercekte öyle diil. Topaklanmalar sayamıycam kadar cok ve gülünce görünüyolar . Dolgun dudak şart diil. Zaten dolgun olmuyo ileri gidik oluyo

Fotografta iyi duruyo evet ama gercekte öyle diil. Topaklanmalar sayamıycam kadar cok ve gülünce görünüyolar . Dolgun dudak şart diil. Zaten dolgun olmuyo ileri gidik oluyo
mail attığım bi doktor o topaklanmaların giderilmesi için iğne yaptıklarını ve dolguyu erittiklerini fiyatınında 300 lira olduğunu söyledi..tabii yapanlarla konuşmadan bunuda yaptırmam sanırım

jada canım senin normal hali nasıl foto gönderirmisin merak ettim

Ne kadar oldu dolgu yaptıralı benim topaklanmalar 3.haftadan sonra geçmeye bsşladı şu an memnunum ama bi tarafında gülünce çukurluk oluşuyo gülmemeye çalışıyorum diğer zamanlarda çok hoş ama hareketinin kısıtlanması çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…