Kesinlikle hem besleyip hem nemlendiriyor.Cogu elbet zarar tuylenme mila v.s yapabilir.Makul miktarda geceleri.yatmadan surmek kafi.Süt.ile ara sirada sil.yuzunu canım.Ara da bal sür canim yuzune ısilti ve nem.veriyor.Dogal olsn.guzel insanoglu.neye elini sürse bozuyor hep para kazanma hırsi.Cildini.bozma kimyasal katkili.kremlerleAslında cildi nemlendirmek çok önemli yağlarda nemlendiriyor. Dikkatli kullanınca bence çok faydalı ben birgün yüzüme krem sürmesem sanki kırışıklıklar derinleşiyor
Haftasonu dışarı cıktım gece barın karanlığında hiç tanımadıgım bi adam yanıma gelip. Dudaklarını kim yaptıysa cok kötü yapmış saf ifadesi vermiş suratına dedi yineliyorum dudaklarınızda bi bozukluk yoksa yaptırmayınBen bu sitede bir kişinin kalıcı dolgu sonucunu gördüm güzeldi dr u da muhittin aktaş tı galiba fakat doğrusu güvenemedim. Son zamanlarda sitede aquamid, aquafilling, bioalcamid gibi kalıcı dolgular popüler oldu ama bunlar reklam mı gerçekten samimi paylaşımlar mı anlayamıyorum. Daha önce vazgeçmeme sebep arkadaşın dolgusu kalıcı değildi tabi dr un becerisi de önemli kişinin güzellik algısı da. Bana yapay gelen başkasına güzel geliyor bu yüzden kalıcı birşey yaptırmadan iyice gözlemle hatta dr un yaptırdığı hastalarla iletişime geçmeyi dene
Sac bakımı için bi kutu dogum kontrol hapının yarısını ılık suda eritiyorum banyodan s önce sacımda bekletiyorum bi kaç saat. Haftada bir yap ilk seferde bile faydasını görüceksinBugün.ben de aldım tavsiyeniz üzerine güzel arkadaşım,şimdi kullandım.Formülü gayet güzel.Bende sizlere saç ve yine cilt üzerinde olumlu etki aldigim GNC HSN Formula tavsiye ederim saçlarımi güclendirdi cildime de guzellik katiyor diye hissediyorum sizi yaniltmak istemem.Ankara da saç dökulme sikayeti ile gittigim Hacettepe üniversitesinde bir prof.dr yazmıştı.Ben kullaniyorum ve iyi geldigini hissediyorum .Bir kac ay daha geçsin o zaman daha gösterir etki diye bekliyorum.
Sanada söyliyim sac için muhtesem yöntemi. 1 kutu dogum kontrol hapını al yarısını sıcak suda erit soguyunca duştan önce sür saçına bekle ne kadar istersen . 1 saat filan. Düzenli kullan diyicem ama ilk seferde bile etkisini görüceksin. Birde watsonsın bugdaylı ürünleri var muhtesem. Saclarım yanmıştı bir yıldır kuaföre bile gitmiyorum belime kadar uzadı ve her gören sacların ne kadar güzel diyo. En nefret ettiğim yerim saclarımken şuan bayılıyorumEwt gnc resvitale ama indirime yeni girmedi :) pazarlama stratejileri işte ama bence diğerlerine göre içeriği iyi ben günde 1tane içiyorum ewt pahalı 220tl olsaydı almazdım herhalde. Söylefiğin ürüne bakıcam canım zaten bende saçtan çok dertliyim 2gün önce minoxil e başladım +5aydır biotinn kullanıyorum. Şimdi izinliyim cepten yazıyorum eve gidince araştırıcam canım çok sağol
Aşırı kilo vermistim göz altımda çökme oluştu.Malesef orada ki.doku yağ.kaybettikden sonra kiloda alsam dolmuyor.Göz altı dolgusu.yaptıran arkadaşlar var ise onlarından tecrubelerinden faydalanmak istiyorum.Sali gunune randevum var.ikna olursam yaptiricam ama korkularimda var.Daha kötu.olursa diye.Bekliyorum deneyimi olan arkadaşlarin.yardımını !
Canım ben onu losyon yapıp kulkandım bende işe yaramadı malesef. Çokta heveslenerek başlamıştımSanada söyliyim sac için muhtesem yöntemi. 1 kutu dogum kontrol hapını al yarısını sıcak suda erit soguyunca duştan önce sür saçına bekle ne kadar istersen . 1 saat filan. Düzenli kullan diyicem ama ilk seferde bile etkisini görüceksin. Birde watsonsın bugdaylı ürünleri var muhtesem. Saclarım yanmıştı bir yıldır kuaföre bile gitmiyorum belime kadar uzadı ve her gören sacların ne kadar güzel diyo. En nefret ettiğim yerim saclarımken şuan bayılıyorum
Valla canım sen beni vazgeçirdin bende gnc yi kullanmaya başladım birde pot o'miracle diye naneli dudak koruyucu sürüyorum bunlarla idare ediyorum memnunum şimdilikHaftasonu dışarı cıktım gece barın karanlığında hiç tanımadıgım bi adam yanıma gelip. Dudaklarını kim yaptıysa cok kötü yapmış saf ifadesi vermiş suratına dedi yineliyorum dudaklarınızda bi bozukluk yoksa yaptırmayın
canım senin söylediğin GNC HSN FORMULA 60 TABLETS e bakıyorum fiyatı düşmüş.70tl. içinde zaten benim kullandığım biotin de varmış ama 1250mcg benim kullandığım biotin 5000mg yinede içinde başka besin takviyeleri de olduğu için kullanılabilir. biraz daha araştırayım.Hayır canım gnc nin saç.icin.olan ürünu GNC HSN FORMULA 60 TABLETS in fiyatı 99.95.
Kozmetik ürünlerden.mumkun oldugunca uzak durmalı.Cildi icerden beslemek kalici ve etkili olan.Beslenme bol su.Disaridan takviye ise dogal yag ve urunler bence.Benim.hic güvenim yok kimyasal icerikli kozmetik nemlendirici v.s gibi ürünlere.Hepsi fasa fiso geliyor bana.Şayet öyle olsa birinci sınıf urun kullanan çok.parali insanlar sorunsuz olurdu.Hepsinin yuzunde estetik.mudahaleler var.Iyi beslenme cilde faydali vitamin mineral icerikli ve bool.bol.su iste guzel cilt ve geç yaslanmanin formülü.Diyet ve rejimlerle zayif kalmak.icin yetersiz besin alirsak sonuc porsumus kirişık sorunlu.bir cilt ...
canım http://turkish.alibaba.com/p-detail...rinkle-fillers-deep-1-0ml-ce-60035110880.html ben bu ürünü buldum. hyolurnik asitin kendisi dermaroller ile deneyeceğim ama 3 adet satıyor. birde ben hiç bu sitden alışveriş yapmadım senin bilgin varmı güvenilir mi alsam mıHaftasonu dışarı cıktım gece barın karanlığında hiç tanımadıgım bi adam yanıma gelip. Dudaklarını kim yaptıysa cok kötü yapmış saf ifadesi vermiş suratına dedi yineliyorum dudaklarınızda bi bozukluk yoksa yaptırmayın
Yani sunu soyleyebilirim belki iyi yapan bi yer vardir ama orasi luvaklinik degil ki suanda herkes oraya gidiyo. Gunde 15 dudak yapiyolar son fotolarimi ozelden atiyimda birlikte aglayalimValla canım sen beni vazgeçirdin bende gnc yi kullanmaya başladım birde pot o'miracle diye naneli dudak koruyucu sürüyorum bunlarla idare ediyorum memnunum şimdilik
Alibaba toptan satis diye biliyorum ben. Guvenilir bi site diye duymustum is icin boya malzemesi filan siparis edenler olmustucanım http://turkish.alibaba.com/p-detail...rinkle-fillers-deep-1-0ml-ce-60035110880.html ben bu ürünü buldum. hyolurnik asitin kendisi dermaroller ile deneyeceğim ama 3 adet satıyor. birde ben hiç bu sitden alışveriş yapmadım senin bilgin varmı güvenilir mi alsam mı
canım ben alibaba dan almaktan vazgeçtim. doa kozmetik diye bir site var. oradan %2 hyoluronik asit aldım fiyatı 20 tl. ayrıca araştırdım. emu yağı nda colajen vrmış bu da kırışıkları dolduran bir madde. ama doa kozmetikte emu yağı yok shiffahome da var onu yarın alıcam. ayrıca başka yağlarda aldım yüzüm için hemde dudak için.shea yağı aldım dudak için ve hyoluronik asiti ekliycem yağa karıştırıcamAlibaba toptan satis diye biliyorum ben. Guvenilir bi site diye duymustum is icin boya malzemesi filan siparis edenler olmustu
Ahahaha cok tatlısın. Bende alıcam. Göz altı için bişiler bulsam daha ne isterim he bide sigarayı bırakmak isterim. Sen özelden attıgım mesaja bakcanım ben alibaba dan almaktan vazgeçtim. doa kozmetik diye bir site var. oradan %2 hyoluronik asit aldım fiyatı 20 tl. ayrıca araştırdım. emu yağı nda colajen vrmış bu da kırışıkları dolduran bir madde. ama doa kozmetikte emu yağı yok shiffahome da var onu yarın alıcam. ayrıca başka yağlarda aldım yüzüm için hemde dudak için.shea yağı aldım dudak için ve hyoluronik asiti ekliycem yağa karıştırıcamçok güzel karışım yapıcam da göz çevresine kafam takılıyor ayrı bir krem alsam mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?