dudak dolgusu harika birşey

Aslında cildi nemlendirmek çok önemli yağlarda nemlendiriyor. Dikkatli kullanınca bence çok faydalı ben birgün yüzüme krem sürmesem sanki kırışıklıklar derinleşiyor
Kesinlikle hem besleyip hem nemlendiriyor.Cogu elbet zarar tuylenme mila v.s yapabilir.Makul miktarda geceleri.yatmadan surmek kafi.Süt.ile ara sirada sil.yuzunu canım.Ara da bal sür canim yuzune ısilti ve nem.veriyor.Dogal olsn.guzel insanoglu.neye elini sürse bozuyor hep para kazanma hırsi.Cildini.bozma kimyasal katkili.kremlerle

Aşırı kilo vermistim göz altımda çökme oluştu.Malesef orada ki.doku yağ.kaybettikden sonra kiloda alsam dolmuyor.Göz altı dolgusu.yaptıran arkadaşlar var ise onlarından tecrubelerinden faydalanmak istiyorum.Sali gunune randevum var.ikna olursam yaptiricam ama korkularimda var.Daha kötu.olursa diye.Bekliyorum deneyimi olan arkadaşlarin.yardımını !

Haftasonu dışarı cıktım gece barın karanlığında hiç tanımadıgım bi adam yanıma gelip. Dudaklarını kim yaptıysa cok kötü yapmış saf ifadesi vermiş suratına dedi yineliyorum dudaklarınızda bi bozukluk yoksa yaptırmayın

Ben solgarın hapını kullanıyorum en az 3ay kullanmak gerekiyomuş okadar olmadı benim. Gözaltı dolgusuna gelince mehtap bayramoğluna gitmiştim 1sene önce arkadas dudaklarını yaptırdı asimetri vardı onda cok iyi oldu ben kaşlarıma botoks yaptırmıstım 4 ayda gecer etkisi dedi 1 sene oldu gecmedi ve kimse anlamadıgı gibi sen cok güzelleştin napıyısan yapmaya devam et dedi. Aynı kadın bana gözaltı dolgusu yapmadı. Piyasada şuanda cok iyi bi ürün yok dedi boşa para verirsin, cok etkide göremezsin bakım flan yaptır dedi. Dudaklarımıda yapmak istememişti keşke onu dinleseydim

Sac bakımı için bi kutu dogum kontrol hapının yarısını ılık suda eritiyorum banyodan s önce sacımda bekletiyorum bi kaç saat. Haftada bir yap ilk seferde bile faydasını görüceksin

Sanada söyliyim sac için muhtesem yöntemi. 1 kutu dogum kontrol hapını al yarısını sıcak suda erit soguyunca duştan önce sür saçına bekle ne kadar istersen . 1 saat filan. Düzenli kullan diyicem ama ilk seferde bile etkisini görüceksin. Birde watsonsın bugdaylı ürünleri var muhtesem. Saclarım yanmıştı bir yıldır kuaföre bile gitmiyorum belime kadar uzadı ve her gören sacların ne kadar güzel diyo. En nefret ettiğim yerim saclarımken şuan bayılıyorum

Ben solgarın hapını kullanıyorum en az 3ay kullanmak gerekiyomuş okadar olmadı benim. Gözaltı dolgusuna gelince mehtap bayramoğluna gitmiştim 1sene önce arkadas dudaklarını yaptırdı asimetri vardı onda cok iyi oldu ben kaşlarıma botoks yaptırmıstım 4 ayda gecer etkisi dedi 1 sene oldu gecmedi ve kimse anlamadıgı gibi sen cok güzelleştin napıyısan yapmaya devam et dedi. Aynı kadın bana gözaltı dolgusu yapmadı. Piyasada şuanda cok iyi bi ürün yok dedi boşa para verirsin, cok etkide göremezsin bakım flan yaptır dedi. Dudaklarımıda yapmak istememişti keşke onu dinleseydim

Canım ben onu losyon yapıp kulkandım bende işe yaramadı malesef. Çokta heveslenerek başlamıştım

Valla canım sen beni vazgeçirdin bende gnc yi kullanmaya başladım birde pot o'miracle diye naneli dudak koruyucu sürüyorum bunlarla idare ediyorum memnunum şimdilik

Pot o Miracle yi gratis yada wataons tan almıştım çok çok hafif bir dolgunluk sağlıyor sanki beklentiyi düşük tutarsan memnun ediyor :) 15tl ama bulabilirseniz innova nın colajen li dudak koruyucu su daha çok dolgunlaştırıyor bilhassa dudakları zaten dolgun olup yaştan dolayı sönükleşenlere öneririm fakat ben bulamıyorum uzun zamandır fiyatı da 20 25tl

canım senin söylediğin GNC HSN FORMULA 60 TABLETS e bakıyorum fiyatı düşmüş.70tl. içinde zaten benim kullandığım biotin de varmış ama 1250mcg benim kullandığım biotin 5000mg yinede içinde başka besin takviyeleri de olduğu için kullanılabilir. biraz daha araştırayım.

canım http://turkish.alibaba.com/p-detail...rinkle-fillers-deep-1-0ml-ce-60035110880.html ben bu ürünü buldum. hyolurnik asitin kendisi dermaroller ile deneyeceğim ama 3 adet satıyor. birde ben hiç bu sitden alışveriş yapmadım senin bilgin varmı güvenilir mi alsam mı

Valla canım sen beni vazgeçirdin bende gnc yi kullanmaya başladım birde pot o'miracle diye naneli dudak koruyucu sürüyorum bunlarla idare ediyorum memnunum şimdilik
Yani sunu soyleyebilirim belki iyi yapan bi yer vardir ama orasi luvaklinik degil ki suanda herkes oraya gidiyo. Gunde 15 dudak yapiyolar son fotolarimi ozelden atiyimda birlikte aglayalim

Alibaba toptan satis diye biliyorum ben. Guvenilir bi site diye duymustum is icin boya malzemesi filan siparis edenler olmustu
canım ben alibaba dan almaktan vazgeçtim. doa kozmetik diye bir site var. oradan %2 hyoluronik asit aldım fiyatı 20 tl. ayrıca araştırdım. emu yağı nda colajen vrmış bu da kırışıkları dolduran bir madde. ama doa kozmetikte emu yağı yok shiffahome da var onu yarın alıcam. ayrıca başka yağlarda aldım yüzüm için hemde dudak için.shea yağı aldım dudak için ve hyoluronik asiti ekliycem yağa karıştırıcam çok güzel karışım yapıcam da göz çevresine kafam takılıyor ayrı bir krem alsam mı diye

Ahahaha cok tatlısın. Bende alıcam. Göz altı için bişiler bulsam daha ne isterim he bide sigarayı bırakmak isterim. Sen özelden attıgım mesaja bak

ben bgün denedim vicksi herkeze öeneriyorum .. aniden bir kırmızılık dudak kalemi sürülmüş gibi etrafina dudakalrımda dolgunlaştı şu an şaşkınım D.D herkez denesin

acı biberde işe yarıyor ama vicks bir harika annem evde yoktu vicksi sürdüm annm geldi dedi senn dudaklarına ne oldu??** şaşaırdı bende dedim ne bilim hahahhahahhaha .d benm zaten dudaklarım kalındı yani normaldi herkezde olması gerekn bir dudağım vardı dolgundu ama denemek istedim fazla dudaktan zarar gelmez beybi

görünütüsnden dolayı hep itici gelmiştir dolgu olayı. Azı da çoğu da ördek dudağı gibi duruyor. Otomatik olarak 5-6 yaş oldgunuz yaş yaşlı gösteriyor.

Silikon daha doğal formlarda duruyor.

En guzeli bilen bir doktor eline teslim etmek kendinim en azindan bir sure kalicigiligi olan dudak dolgusu. Tavsiye isterseniz mehmet akgun beyi tavsiye ederim. Netten bakin zaten gerekli videoleri yorumlari gorursunuz. Burda ki yorumlardan yola ciktim ve yaptirdim. Dudagim cozgiydi suan dolgun ve gizel dudaklara sahibim. Odemler insin resimleri aticam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…