Sayfayı yenileyin tekrardan düzenleme yaparken girmiş olabilirmisiniz..fotografınızın öncesini örüyorumda sonrasını göremiyorum malesef
Dün sıktırdım ama üst dudağım daha inmez yani dudağım tam halini alması için 2 cc sıktırmak gerekiyor alt dudağım zaten çok ince değildi ama 1 cc ona sıktırdım oda çok az iner üst dudak oturdu.. Dün çok şişmişti şuan iyi..Ben begendimkac gun oldu yaptirali bu ilk hali mi dolgudan sonraki
bence güzel olmuş ama az daha inerse daha doğal duracak gibi.
ben de çok istiyorum, dudaklarım hiç yok yaa
neden cesaret edemiyorum onu da bilmiyorum.
ne kadara yaptırdınız?
Çok az daha inecek ve tam oturacak. Gerçekten doktor çok önemli acı falanda yok çok fazla düşünmemek lazım gerçekten. 1 cc 500 tl 7 yıl kalıcı..bence güzel olmuş ama az daha inerse daha doğal duracak gibi.
ben de çok istiyorum, dudaklarım hiç yok yaa
neden cesaret edemiyorum onu da bilmiyorum.
ne kadara yaptırdınız?
Dün sıktırdım ama üst dudağım daha inmez yani dudağım tam halini alması için 2 cc sıktırmak gerekiyor alt dudağım zaten çok ince değildi ama 1 cc ona sıktırdım oda çok az iner üst dudak oturdu.. Dün çok şişmişti şuan iyi..
Beylikdüzü..Tamam şimdi gördüm ve çok beğendim.
harika olmuş tam istediğim şekilde.nerde yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?
fiyatı iyiymiş aslında.Çok az daha inecek ve tam oturacak. Gerçekten doktor çok önemli acı falanda yok çok fazla düşünmemek lazım gerçekten. 1 cc 500 tl 7 yıl kalıcı..
fiyatınıda yazmışsınız çok uygun ve harika yapmış.Beylikdüzü..
Son halinide mutlaka atacağım.. Cok az daha inecek.. Bu dün çektiğim resim birazdan yine çekip atacağım..Bencede birazcik daha inerse cok daha dogal durcak ve baya guzel olur bu hali de zaten guzel gerci
Bekliyoruz heyecanlaSon halinide mutlaka atacağım.. Cok az daha inecek.. Bu dün çektiğim resim birazdan yine çekip atacağım..
Hiç mağdur olmadım günlük hayatıma hemen devam ettim gördüğünüz gibi ödem yada morluk yok çok memnun kaldım..fiyatınıda yazmışsınız çok uygun ve harika yapmış.
okadar yaptırıp mağdur olan kişi varki insan yaptırmaya korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?