Dudak dolgusu merak edenlere... Öncesi sonrası..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pudy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba pudy ben begendim doktorun ismini nette arattim ama bulamadim nasil iletisime gecebiliriz acaba ismi nedir ozelden veya buradan yazabilir misin

Buradaki posttada adı geçiyor. Dolgu maddesinin adını unuttum. Dr aysel can

Merhaba pudy ben begendim doktorun ismini nette arattim ama bulamadim nasil iletisime gecebiliriz acaba ismi nedir ozelden veya buradan yazabilir misin
Evet nette cok fazla bilgi yok diger doktorlara gore

doktorun iletişim bilgilerini bulamadım benim dudaklarımda hiç işlem yok dolgun gibi ama rujsuz daha belirgin olması için düşünmüştüm fiyatı da uygunmuş

Merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum seninkini çok beğendim çok güzel duruyor

iyi günlerinde kullan, ve hep gülümse:)

İlk fotoğraflarında şişlik var ama şuan tam oturmuş ve daha doğal duruyor çok beğendim iyi ki yaptırmışsın :)

son halini de atsana artık baya oturmuştur

Merhaba Pudy dudakların çok güzel olmuş. Doktorun iletişim bilgilerini bulamadım, rica etsem yazar misin.

Çok güzel olmuş ayrı bi hava katmış size ayrıca son halleri kesinlikle estetik gibi durmuyo bayıldım ben

Çok güzel olmuş güle güle kullanın hangi marka dolgu kullanıldı 7 yıl kalıcı dolgu hiç duymamıştım bende arayış içersindeyim yardımcı olursanız cok sevinirim

Burda dediğiniz fiyata 1 yıl etkili yapıyorlar 7 yıllık hiç duymamıştım cok iyiymişş

ilk resimden bu yana çok iyi duruma gelmiş. son halini çok beğendim size de çok yakışmış. bende bir kaç yerle görüştüm. nişantaşında ve kadıköyde aldığım fiyatlar 1200-900 kullanılan madde juvederm görüştüğüm yerlerde. biraz daha araştırdıktan sonra karar verecem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…