- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
- Konu Sahibi AlessAmbrosio
-
Kizlar yardim yardim yardim..Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi
Bu dolgu cabucak nasil erir????
Hyaluronidase uygulamasıyla.. Merak etmeyin.. Çok kolay.. Ankaradaysanız Dr. Hakan Erbile gidin.. Beni de o kurtarmıştı..Kizlar yardim yardim yardim..Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi
dolgu eritici iğnelerle bir haftada eriyor. Bütün dr lar yapıyor bu işlemiKizlar yardim yardim yardim..Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi
ende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum bu yorumları gördükten sonra... sizin tavsiye edebilceğiniz yer var mı.benim üst dudağımın iki yanı farklı asimetrik doktorlar bunu düzeltebilirmidolgu eritici iğnelerle bir haftada eriyor. Bütün dr lar yapıyor bu işlemi
benim dudağımda 1cc den bile daha az miktar kullanıldı.bir yılı geçiyor ve sağ tarafta bulunan dolgu sanki ordaki dudak dokumu erittide çukur gibi duruyor...bunun çözümü varmıdır acabadolgu eritici iğnelerle bir haftada eriyor. Bütün dr lar yapıyor bu işlemi
mrb b
ende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum bu yorumları gördükten sonra... sizin tavsiye edebilceğiniz yer var mı.benim üst dudağımın iki yanı farklı asimetrik doktorlar bunu düzeltebilirmi
Istanbul bilmiyorum ama Dudakta asimetri düzeltilir dolguylaİstanbulda olan var mı acaba,dudak dahi olsa insanın yüzü olunca dikkat etmesi gerekiyor
Bir cozumunu buldunuzmu bende isik dolgusu yaptirdim benimde dokum eridi yamuk yuzlu oldum resmenbenim dudağımda 1cc den bile daha az miktar kullanıldı.bir yılı geçiyor ve sağ tarafta bulunan dolgu sanki ordaki dudak dokumu erittide çukur gibi duruyor...bunun çözümü varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?