Dudak dolgusu nasil erir? Yardim lütfen :(

AlessAmbrosio

S'
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
528
12
318
Kizlar yardim yardim yardim.. :(Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi :(
Bu dolgu cabucak nasil erir????

Kizlar yardim yardim yardim.. :(Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi :(

sen yazalı baya olmuş çözüm bulabildin mi peki ? benimde yaptıralı 10 ay oldu geçmedi hala..

kızlar öncelikle tavsiye etmiyorum çok kötü duruyor.simetrik olmuyor hiç. ben bi çözüm buldum şimdi normale döndü 1 hafta oldu yaptıralı şükür olsun ki kurtuldum çok psikoljim bozulmuştu. sıcak uygulama yapın dudaklarınıza önce çok şiş olan yerlerden başlayın diğer yerler eşitlensin. sonra tüm yerlere yapın. ama dikkat edin dudaklarınızı yakmayın sonra çok sıcak olmasın 1 günde farkedecesniz. 1 kere yaptırdsıysanız sakın rütüş için bile gitmeyin paranız yanarsa yansın ben şahsen öyle yaptım. masajda yapın iyi geliyor.
umarım yardımcı olur bu durum sizede

Kizlar yardim yardim yardim.. :KK43:Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi :KK43:
Hyaluronidase uygulamasıyla.. Merak etmeyin.. Çok kolay.. Ankaradaysanız Dr. Hakan Erbile gidin.. Beni de o kurtarmıştı..

Kizlar yardim yardim yardim.. :KK43:Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi :KK43:
dolgu eritici iğnelerle bir haftada eriyor. Bütün dr lar yapıyor bu işlemi

mrb b
ende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum bu yorumları gördükten sonra... sizin tavsiye edebilceğiniz yer var mı.benim üst dudağımın iki yanı farklı asimetrik doktorlar bunu düzeltebilirmi

benim dudağımda 1cc den bile daha az miktar kullanıldı.bir yılı geçiyor ve sağ tarafta bulunan dolgu sanki ordaki dudak dokumu erittide çukur gibi duruyor...bunu yaşayan varmı

benim dudağımda 1cc den bile daha az miktar kullanıldı.bir yılı geçiyor ve sağ tarafta bulunan dolgu sanki ordaki dudak dokumu erittide çukur gibi duruyor...bunun çözümü varmıdır acaba

mrb b

ende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum bu yorumları gördükten sonra... sizin tavsiye edebilceğiniz yer var mı.benim üst dudağımın iki yanı farklı asimetrik doktorlar bunu düzeltebilirmi

Merhabalar yaklaşık 6 senedir yüzüme Botoks dolgu gençlik aşısı prp leke tedavisi ve en sonda örümcek ağı ile birlikte cosmelan dermamelan leke maskesi yaptırdım. Hekim ve kullanılan ürünler gerçekten önemli. Size tavsiyem doğallığınızı bozmadan yapan Dr bulmanız ve kullanılan ürünleri mutlaka görmeniz. Ve tabiki cildini iyi bakmanız olacak. Ben Ankara da doc.dr.erol koç a düzenli olarak gidiyorum. Üniversiteli kızım var. Abla kardeş gibi olmak beni mutlu ediyor. Dudakta dahil kalıcı dolgu yaptırmayınız lütfen..

İstanbulda olan var mı acaba,dudak dahi olsa insanın yüzü olunca dikkat etmesi gerekiyor

benim dudağımda 1cc den bile daha az miktar kullanıldı.bir yılı geçiyor ve sağ tarafta bulunan dolgu sanki ordaki dudak dokumu erittide çukur gibi duruyor...bunun çözümü varmıdır acaba
Bir cozumunu buldunuzmu bende isik dolgusu yaptirdim benimde dokum eridi yamuk yuzlu oldum resmen

Back
X