• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Bunu Orhan Murat Özdemir sayfasından aldım. Burada yazılna istinaden merak ettim aslında🤔
Bu arada Orhan Murat Özdemire işlem yaptıran var mı?

Eklentiler

• 31B6F7D3-0822-42F0-B6F2-D1751D0386E2.webp
    31B6F7D3-0822-42F0-B6F2-D1751D0386E2.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 260
Merhaba ben de dolgu yaptırmak istiyorum fakat ördek gibi olmaktan ve iğneli işlemden korkuyorum sanırım siz yaptırdınız Rus tekniği foto yapılmamış ve yapılmış halini görmem mümkünmü baktım daha önceki yazışmalarımızda ama foto göremiyorum birde ne kadar dolgu kullanıldı marka nedir beni aydınlatırmısınız rica etsem

arkadaşlar 26 yaşındayım, dudak dolgusu bir kere yaptırınca düzenli olarak yaptırmak mı gerekiyor ve mesela 10 sene sonra ne hale geliyor bilgisi olan var mıdır? bir yerde okumuştum, üstüste yaptırınca dolgunun ağırlığından dolayı dudak üstündeki mesafe zamanla artmaya başlıyormuş, doğru mudur bu?

Bende boyuna Luminera kalsiyum hidroksipatit Cristalys yaptıracağım. Bu dolgu gibi değil. Radiesse gibi kolajen uyaran bir şey. Etkisi yıllarca sürüyormuş. Dolgu efekti bir kaç haftada geçiyor asıl etki bir kaç ayda oluşuyormuş. Bende gideceğim gün kesinlikle önce kutuyu görmek isteyeceğim. Çoğu yer kutuyu göstermeden direkt iğneyi basıyor. Luminera yı çoğu yer 4000 liradan fazla dedi. İçinde 1.5 ml var. Amerikan malı. Gideceğim yer 2500 dedi. Benzer muadili yerli ürün Novuma kristal var. Onu da çoğu yer 3500 lira ile 4000 arası diyor. Yahu Türkiyede üretilmiş. Kazıklamaya bakar mısınız. Gideceğim yerde de Novuma var 1800 dediler. Yanı fiyat uygun. 2 medikal estetikçi dr kadın yapıyor. İnşallah iyi olur. Sonuçları buradan yazacağım. Bu dolgu hyaloronik asit değil. Kalsiyum hidroksipatit dolgu. Bakalım ne olacak. Novuma yerli olan 2 yıldır piyasada. Luminera işe 10 yıldır dünyada yapılıyor. Bayağı araştırdım. Boynum gergin ameliyat etmiyorlar. Ama deri ince. Boyun hareketiyle büzüşme oluyor. Bunu deneyeceğim

Bende boyuna Luminera kalsiyum hidroksipatit Cristalys yaptıracağım. Bu dolgu gibi değil. Radiesse gibi kolajen uyaran bir şey. Etkisi yıllarca sürüyormuş. Dolgu efekti bir kaç haftada geçiyor asıl etki bir kaç ayda oluşuyormuş. Bende gideceğim gün kesinlikle önce kutuyu görmek isteyeceğim. Çoğu yer kutuyu göstermeden direkt iğneyi basıyor. Luminera yı çoğu yer 4000 liradan fazla dedi. İçinde 1.5 ml var. Amerikan malı. Gideceğim yer 2500 dedi. Benzer muadili yerli ürün Novuma kristal var. Onu da çoğu yer 3500 lira ile 4000 arası diyor. Yahu Türkiyede üretilmiş. Kazıklamaya bakar mısınız. Gideceğim yerde de Novuma var 1800 dediler. Yanı fiyat uygun. 2 medikal estetikçi dr kadın yapıyor. İnşallah iyi olur. Sonuçları buradan yazacağım. Bu dolgu hyaloronik asit değil. Kalsiyum hidroksipatit dolgu. Bakalım ne olacak. Novuma yerli olan 2 yıldır piyasada. Luminera işe 10 yıldır dünyada yapılıyor. Bayağı araştırdım. Boynum gergin ameliyat etmiyorlar. Ama deri ince. Boyun hareketiyle büzüşme oluyor. Bunu deneyeceğ

Merhaba bibi yine harika gorunuyosun konu eski ama belki hatirlarsin dudadiginin sisligi ne zman inmisti kac gunde oturdu sekli
Bikaç güne düzeliyor canım ben 2.yide yaptırdım 29 nisanda yaptırdıgimın sabahı asırı şişti ama düzeldi tabi hemen. Teşekkürler 🤗 profilimde güncel hallerim var her gün foto attığından 🤣

Bikaç güne düzeliyor canım ben 2.yide yaptırdım 29 nisanda yaptırdıgimın sabahı asırı şişti ama düzeldi tabi hemen. Teşekkürler 🤗 profilimde güncel hallerim var her gün foto attığından 🤣
Gordum inceledim cok guzel gorunuyor. Darilma ama uzun sacli haline daha bi seviyordum. Sanirim benden kaynakli ben ara boy sac sevdigim icin🙈 yoksa her halinle guzelsin.🫶

Bende mart ayinda 1ml yaptirdim 0,5 yapti ilk sonra 0,5 daha ekledi 2 hafta sonra..kalici ruj yaptirmistim asimetrik olmustu onuda dolguyla duzelttirdim. Gebelik dusundugum icin kaz ayagi botoksta yaptiramiyordum uzun zamandir bebek yokken onuda hallettim😅
Sorum şu ki carsamba gunu gittim aksam saatlerinde dolgu, botoks icin doktorum 1 ml fazla gelir kesinlikle yapmam dedi (fazla dogaldan yana😅😅) 0,5 ekleme yapti, persembe gunu baya ödemliydi bugunde baya indi suanki hali cok guzel dolgunlugu ama dahada inermiki yaa igne izlerinin yeri belli hala hafif topaklanma var. Bide teosyal biraz daha sert olani kullandi gebelik dusundugum icin uzun ömürlü olur dedi. Acaba sislik inmismidir yaa bu hali cok guzel bugun 4. Gun carsambayida sayarsak
Cok konustum bee😅😂🙈

Bu arada ilk gun bikac saat sonrasi ödemli hali

Eklentiler

• 391ADA24-BD72-41CF-9500-3A682E9BB7AD.webp
    391ADA24-BD72-41CF-9500-3A682E9BB7AD.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 355
Cok güzel görünuyor ödem indikten sonra kaliyor öyle zaten inmiyor daha. teosal benimde ilk yaptırdığım gayet güzel dolgu sanmiyorum daha insin hatta sabahları daha da şiş oluyor gün içinde düzeliyor
Teşekkür ederim🥰 suanki halide cok guzel tam istedigim gibi inmez insallah dedigin gibi🥰 biraz resimdede dolgun cikmis aslinda bu kadar dolgun degil balm ın etkiside var. Seklinin oturmasida biraz vakit aliyor bakalim sonuc ne olcak. Sen ne kadar eklettin sonkinde

Eklentiler

• 35958EC9-FC04-4537-BE58-5ABD24DD8829.webp
    35958EC9-FC04-4537-BE58-5ABD24DD8829.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 333
  • 925BD360-AA62-4227-B49A-5B30D144BCF7.webp
    925BD360-AA62-4227-B49A-5B30D144BCF7.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 329
Teşekkür ederim🥰 suanki halide cok guzel tam istedigim gibi inmez insallah dedigin gibi🥰 biraz resimdede dolgun cikmis aslinda bu kadar dolgun degil balm ın etkiside var. Seklinin oturmasida biraz vakit aliyor bakalim sonuc ne olcak. Sen ne kadar eklettin sonkinde
Çok hos görünüyor düşündüğün gibi zaten inmez dolgu güzel

Gordum inceledim cok guzel gorunuyor. Darilma ama uzun sacli haline daha bi seviyordum. Sanirim benden kaynakli ben ara boy sac sevdigim icin🙈 yoksa her halinle guzelsin.🫶

Bende mart ayinda 1ml yaptirdim 0,5 yapti ilk sonra 0,5 daha ekledi 2 hafta sonra..kalici ruj yaptirmistim asimetrik olmustu onuda dolguyla duzelttirdim. Gebelik dusundugum icin kaz ayagi botoksta yaptiramiyordum uzun zamandir bebek yokken onuda hallettim😅
Sorum şu ki carsamba gunu gittim aksam saatlerinde dolgu, botoks icin doktorum 1 ml fazla gelir kesinlikle yapmam dedi (fazla dogaldan yana😅😅) 0,5 ekleme yapti, persembe gunu baya ödemliydi bugunde baya indi suanki hali cok guzel dolgunlugu ama dahada inermiki yaa igne izlerinin yeri belli hala hafif topaklanma var. Bide teosyal biraz daha sert olani kullandi gebelik dusundugum icin uzun ömürlü olur dedi. Acaba sislik inmismidir yaa bu hali cok guzel bugun 4. Gun carsambayida sayarsak
Cok konustum bee😅😂🙈
Çok güzel olmuş dudağınız bende 1 ml teosyal yaptırdım 7 gün önce benim biraz morardı alt aynı kaldı da üst biraz indi🫣 keşke inmeseydi ama hala çok güzel sanırım teosyal da biraz sert bi dolgu dudak dolgusunda en başarılısı oymus ilk gün sizinki gibiydi çokta aşırı bi inme olmuyor ama🤭 dudagını güle güle kullan

Çok güzel olmuş dudağınız bende 1 ml teosyal yaptırdım 7 gün önce benim biraz morardı alt aynı kaldı da üst biraz indi🫣 keşke inmeseydi ama hala çok güzel sanırım teosyal da biraz sert bi dolgu dudak dolgusunda en başarılısı oymus ilk gün sizinki gibiydi çokta aşırı bi inme olmuyor ama🤭 dudagını güle güle kullan
Teşekkür ederim canim bugun 6. Gunum benimde sonki resimden biraz daha indi ama hala guzel duruyor 0,5 ml yaptirdim ilk dolgudan 10 ay sonra. Gebe kalmazsam eger 5,6 ay sonra yine ekleme yaptirmak istiyorum☺️Sanirim dudakta dolgu varken uzerine yapilinca ekleme cok daha iyi oluyor,sifirdan dolgu yaptirinca genelde 1 ml yapiyolar birazini dudagin kendisi emiyor.
Sizinkide eminim cok guzel olmustur🥰 paylasma imkaniniz varsa paylasin🥰

Bide yanlış anlamazsaniz fiyatlar nedir dolgu 1ml 0,5ml.
Ben asilama tedavisi oldum gebelik icin o dönem yaptirmak istemedim sonuc netlesmeden, yani 15 gun once doktoruma sordugumda 2,500 1 ml
0,5 ml ise 1500 dedi. 6 gun once gittigimde zam gelmisti 3 bin ve 2 bin olmustu ama sagolsun benim durumumdan dolayi eski fiyattan yapti.
Bizim burasi kucuk bi sehir oldugu icin zaten epi topu 2 doktor var bu işi yapan birinde ayni dolgular cok daha pahaliydi ayni marka.

Teşekkür ederim canim bugun 6. Gunum benimde sonki resimden biraz daha indi ama hala guzel duruyor 0,5 ml yaptirdim ilk dolgudan 10 ay sonra. Gebe kalmazsam eger 5,6 ay sonra yine ekleme yaptirmak istiyorum☺️Sanirim dudakta dolgu varken uzerine yapilinca ekleme cok daha iyi oluyor,sifirdan dolgu yaptirinca genelde 1 ml yapiyolar birazini dudagin kendisi emiyor.
Sizinkide eminim cok guzel olmustur🥰 paylasma imkaniniz varsa paylasin🥰
Yok benim 4. Dolgum bu canım ekleme yapılınca güzel olmuyor hayır 🫣😐 keşke güzel olsa,yani şöyle söyleyim 2. Den sonra topak oldu kist gibi et beni gibi desem ama baska biri yapmıştı sanırım onu vücut emmedi ve yüzeysel yapmıştı dolguyu, sırınga ucu ile delip çıkardı doktor, jöle gibi bişey😬 sorun çözüldü fakat 3. De kendisi yaptı,yani delip çıkaran kişi yaptı, gene aynı şey oldu ama yaptıktan 4 ay sonra 🫢
15 gün önce deldi sıktı eliyle malesef çıkmadı çok azı çıktı 🫢 iyileşsin gel dedi,gittim dolgu yaptı işte geçen pazartesi şuan dudak şeklim oturdu çokta hoş duruyor ama o orada minik bi tane olarak duruyor yine gideceğim bakacak inşallah patlar yani o , granülleşiyormıs kimi insanda,aynı kişi yanagıma çeneme de yaptı bi sorun yok,botoks prp yaptı onda da sorun yok fakat bu dudak meselesi böyle oldu🌝 çokta kafama takmıyorum ama son çare plex plazma yaparım herhalde oraya

Back
X