• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Hayır 2 cide öyle oldu daha doğrusu artık komsum yapiyor bana ilk bi yapiyorum 1 hafta dan sonra bakiyor yamukluk falan varaa ekleme yapıyoruz yılbaşı gecmeden bi dolgu almam lazım pahalanacak neyseki alış fiyatına aliyom 🤣 2 sene duruyor birsey olmuyor dolguya
Komsudan bende istiyorum 🫶☺️😂😅

Normalde bide yapan yerler diyorki dolgudan önce renklendirme düsünün belki gerek kalmaz diye 😶 ama belli yerler var çok iyi yapan mesela ankarada bi yer var oranın çok beğeniyorum ama düşünmuyorum izmirde de şubesi var hatta
Tavsiye etmiyorum yaptirma bence neresi olursa olsun. Acılı ve gereksiz bi islem

Daha önce 2 kere yaptırdım hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Gerçekten korkuyorum patlamaz umarım 🙊
Foto ekledim görmek isteyenler olur belki 😢
Morluk içerde. Şişlik o kadar fazla ki nasıl gerilmiş. 😢
Balm yada vazelin sürün surekli nemli tutun. Damara denk geldi sanirim. Dudak zaten cok hassas ici kan dolu mukoza. Korkmayin biraz daha sisebilir. Morarikliklarda cabuk gider diye tahmin ediyorum benimde altta vardi bikac igne yerinde 1 gunde kayboldu. Eger rahatsiz olursaniz yarin mutlaka danisin doktorunuza b

En aza biz karar vermiyoruz yapan kişi hallediyor diyelim 1ml aldiginiz kalsada size veriyor kalan dolguyu belkide yetmez ilk ön görüsme olması lazım zaten benim bilgisim dolgular en az 1ml
4e8d59f94cad09ba7c6d7c1ca77f12c5.webp

Mesela bu çok doğal durmuş

Evet ve bu dudağı bu kadar yapması bile çok el becerisi isteyen mesela buna bi 6 ay sonra bidaha yapsalar daha da efsane olur dudak alısmıs oluyor üstte çalışılabilir biraz hiç dudağı yokmuş gerçekten
Kesinlikle olan dudağın şeklini hiç bozmamış. Benim bundan da ince gülünce hoşuma gidiyor ama normal durduğumda bi tuhaf duruyor :D

Tabi hassasiyet vardı sonučta o kadar iğne batıp çıkiyor ama ben acı eşiği yüksek bir insanım mesela arkadaşım uyuşturmadan yaptı 🤪
Benim acı esigim hic kalmadi yaa 🤷🏼‍♀️ hormon ilaclari etkiliyor sanirim bütün etlerim bile aciyo resmen Dolgu yaptirirkende agız icinden iğneyle uyusturuyor 3-4 yerinden minnak bir igne. İslem bitiyor 4-5 dkka sonra uyusukluk gidiyor. Brawo gerckten sana👏

Benim acı esigim hic kalmadi yaa 🤷🏼‍♀️ hormon ilaclari etkiliyor sanirim bütün etlerim bile aciyo resmen Dolgu yaptirirkende agız icinden iğneyle uyusturuyor 3-4 yerinden minnak bir igne. İslem bitiyor 4-5 dkka sonra uyusukluk gidiyor. Brawo gerckten sana👏
Gečen daha diş dr um dişlerimi temizlicekti hassasiyet var bazı yerlerde dedi uyuşturayım dedim yok karışık yükle 🤣 biraz acıdı ama iğne yapacak uyuşmasini beklicem falan filan darlanurum 😁 ha bide en acıyan yere yeni dövme yaptırdım el üstüsü :27:

Gečen daha diş dr um dişlerimi temizlicekti hassasiyet var bazı yerlerde dedi uyuşturayım dedim yok karışık yükle 🤣 biraz acıdı ama iğne yapacak uyuşmasini beklicem falan filan darlanurum 😁 ha bide en acıyan yere yeni dövme yaptırdım el üstüsü :27:
Benim oglumunda uyusturmadan temizledi doktor. Hic sesi cikmadi acimadi dedi😅 ben olsam igne yaptirirken ayri kivranirdim temizlerken ayri kivranirdim😅
Dövmene bayildim🥰 koluma dövme yaptirmistim bende çocuklarımın baş harflerini orta boyutta ama hic canim yanmadi. Microblading kaş ve dudak renklendirme canıma okudu resmen.

Benim oglumunda uyusturmadan temizledi doktor. Hic sesi cikmadi acimadi dedi😅 ben olsam igne yaptirirken ayri kivranirdim temizlerken ayri kivranirdim😅
Dövmene bayildim🥰 koluma dövme yaptirmistim bende çocuklarımın baş harflerini orta boyutta ama hic canim yanmadi. Microblading kaş ve dudak renklendirme canıma okudu resmen.
Benim kaşlarimda micro ama acimadı kol zaten çok aciyan bir bölge değil bi el üstünü gör acayiip aciyor 🤣

Back
X