• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

çiğdem umarım sana sıvı silikon falan sıkılmamıştır hyalüronik öyle 5 sene duran bir madde değil

ya ben de hiç birşey bulamadım insan çekinmiyor değil hani:53: bir de çiğdemin dışına kimseyle bağlantı kuramadık keşke ikinci bir insa daha olsaydı..kesinlikle çiğdemi tenzih ediyorum ama insanın aklına başka şeyle gelmiyor değil hani:44: senin dolgun 7 aydır erimedi mi yani? ya benım ki 3 ay bile gitmio gbi ama doktorum 4 tekrarlamada oturacagını söylüyor:26: off ben de cok kararsızım çiğdemin doktoruyla gıdıp bı gorusmke lazım acaba randevu ucretlımıdr gııp 150-200 lıra bosuna vermeyelım yani

canım benim dudagımdaki dolgu 7 aydır çok güzel duruyor kimsede anlamıyodu ama tabi çigdemin doktorunuda merak ettim ama sonra 5 sene bilmem 1cc 500 tl çok ucuz yani bilemicemki burda kendi reklamlarını yapanlarda varmış tatlım bilmiyorumki iyice kafam karıştı bu gün hiç google da da bulamadım doktoru sanırım en iyisi ben yine kendi doktoruma yaptırcam sen yine bi git görüş hasta resimleri falan vardır bi bak güvence hissedersen yaptırırsın hayırlısıyla inşşallahhh istediğin gibi olur:31:

canım benim dudagımdaki dolgu 7 aydır çok güzel duruyor kimsede anlamıyodu ama tabi çigdemin doktorunuda merak ettim ama sonra 5 sene bilmem 1cc 500 tl çok ucuz yani bilemicemki burda kendi reklamlarını yapanlarda varmış tatlım bilmiyorumki iyice kafam karıştı bu gün hiç google da da bulamadım doktoru sanırım en iyisi ben yine kendi doktoruma yaptırcam sen yine bi git görüş hasta resimleri falan vardır bi bak güvence hissedersen yaptırırsın hayırlısıyla inşşallahhh istediğin gibi olur:31:

senin doktorun kim peki ya sanırım birazda bunyeyle alakalı bırsey benım vucudum erıtıyor demekkı 7 ayda cok ıyı bır surec evet burda kendı reklamını yapanlar ıllakı oluyodur en ıyısı uygun bır zmanda ben gıdıp goruseyım sızlere de bılgı verırım tekrardan=)

:3:
senin doktorun kim peki ya sanırım birazda bunyeyle alakalı bırsey benım vucudum erıtıyor demekkı 7 ayda cok ıyı bır surec evet burda kendı reklamını yapanlar ıllakı oluyodur en ıyısı uygun bır zmanda ben gıdıp goruseyım sızlere de bılgı verırım tekrardan=)

evet bünyeyle alakalı sanırım ben gidicem benim doktoruma yaptırcam 20 mayısta yaz geliyor çünkü eger yüklemesini başarırsam yüklerim resimlerimi öncesi sonrası diye dr serkan yıldırım göztepede muanesi ücretsiz çigdemin doktorunada git en azından senden bilgimiz olur çigdemden başka giden yok çünkü sanırım sitede bide doktorunada danış bi 5 senelik öyle bişey varmı diye daha iyi olur

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER

arkadaslar merhaba.. küçüklügümden beri hep dolgun dudaklı kadınlara hayrandım ve bu ugurda ne olacaksa yaptıracaktım. bursada vücudumdan yağ aldırdım; hemde cok ünlü bi doktora.. ama ömürlük dediqi işlem 3ay bile sürmeden indi.. sonra istanbulda dolgu yaptırdım 6ay sonra gecti.. kısacası hep fiyasko.. sonra tesadüf bir bayan gördüm ve dudaklarına asık oldum.. arastırdım adanada muhittin aktaş'ta yaptırmıstı.. hemde 10-15sene kalıcılıktan bahsediyorlardı.. ben yine çekine çekine qittim.. içimde bir inanmamazlık ama hayallerimden vazgecememe duygusu.. muhittin aktas dudaklarıma dolguyu enjekte etti, ne bir ağrı ne bir topaklanma.. daha önce yaptırdıqım dolgular dudagımda nohut gb kalmıstı. ama muhittin beyin mucize gb bir el becerisi var arkadaslar. beni en cok etkileyen; rütuş için gittigimde muayenede bi bayanla tanıstım. sohbetimizde gayri ihtiyari dudaklarını 5 sene önce yaptırdıgını ve bidaha işlem görmedigini,su anda baska bi işlem için geldigini söyledi. ben şok oldum.. o an inandım dogru adreste olduguma..benim dudaklarım o kadar dogalki; 1 kişi bile anlamadı.. gördüğüm bayan zaten angelina jolie halt etmiş.. bu kadar hayalkırıklıqından sonra MUHİTTİN AKTAŞtan allah razı olsun diyorum. canımı hiç acıtmadıgı için,diğer doktorlar gb malzemeden hiç kacmadıgı için ve calısanlarıyla birlkte sanki kendimi evimdeymişim gb hissettirdiği için..

arkadaslar merhaba.. küçüklügümden beri hep dolgun dudaklı kadınlara hayrandım ve bu ugurda ne olacaksa yaptıracaktım. bursada vücudumdan yağ aldırdım; hemde cok ünlü bi doktora.. ama ömürlük dediqi işlem 3ay bile sürmeden indi.. sonra istanbulda dolgu yaptırdım 6ay sonra gecti.. kısacası hep fiyasko.. sonra tesadüf bir bayan gördüm ve dudaklarına asık oldum.. arastırdım adanada muhittin aktaş'ta yaptırmıstı.. hemde 10-15sene kalıcılıktan bahsediyorlardı.. ben yine çekine çekine qittim.. içimde bir inanmamazlık ama hayallerimden vazgecememe duygusu.. muhittin aktas dudaklarıma dolguyu enjekte etti, ne bir ağrı ne bir topaklanma.. daha önce yaptırdıqım dolgular dudagımda nohut gb kalmıstı. ama muhittin beyin mucize gb bir el becerisi var arkadaslar. beni en cok etkileyen; rütuş için gittigimde muayenede bi bayanla tanıstım. sohbetimizde gayri ihtiyari dudaklarını 5 sene önce yaptırdıgını ve bidaha işlem görmedigini,su anda baska bi işlem için geldigini söyledi. ben şok oldum.. o an inandım dogru adreste olduguma..benim dudaklarım o kadar dogalki; 1 kişi bile anlamadı.. gördüğüm bayan zaten angelina jolie halt etmiş.. bu kadar hayalkırıklıqından sonra MUHİTTİN AKTAŞtan allah razı olsun diyorum. canımı hiç acıtmadıgı için,diğer doktorlar gb malzemeden hiç kacmadıgı için ve calısanlarıyla birlkte sanki kendimi evimdeymişim gb hissettirdiği için..

senin adına çok sevindim, darısı bızlerın başına:69: yani üşenmeden kalkıp adana ya mı gıttın? bravo valla sende bu istek varken bi şekilde bulurmuşsun zaten=)) canım keşke dolgu maddesi olarak ne kullandığını sorsaydın doktoruna? forumda bırı daha adanada yaptırdıgını yazmıstı acaba doktorunuz aynı mı? birsürü kişi muzdaribiz burda gordugun gbı dolguların bır dunya paraa karşı bırkac ayda eriyip gıtmesinden:50: hani bana kalsa bende kalkar giderim de ailem de tabi kızım git der yani=))) ya fotoğrafların var mı eski ve yeni yükleyebilirmisin?

canım ben zayıflamak için mezoya gidiyorum orda yaptırdım öle bir anda esti sırnaşık şey düşünüodum ama erteliodum hep .. yarım tüp kullandı ağzım küçük çünkü .. normalde bir tüp 450 dolar ama yarısını yaptı bendende yarı fiyatını aldı .. tabikide geçici :) ama sen az konuşuosun sana 1 sene gider dedi sırnaşık şeysırnaşıkşeysırnaşık şey.. pek ayrıntı sormadım anlamam zaten ağrı falan yok 1 hafta içinde düzeliyor ve süper oluyor .. sengözlerimebaksanab

merhaba !!!
dudak dolgunuzu cok begendım nerde haangı doktor,hangı dolgu maddesıyle yapıldı ve ucretı nekadar acaba ogrenebılırmıyım.bırcok kısının fotograflarına baktım fakat en cok sızın dolgunuzu beğendim çok güzel ve doğal olmuş şimdidn teşekkürler :)

çok sevindim senin darısı bütün dudak severlerin başına ama resim koyma imkanın varmı acaba bende üşenmem giderim yani adanaya resim koyarsan cok iyi olur güzel dudaklarını mutlu günlerden kullanman dileğiylee

çok sevindim senin darısı bütün dudak severlerin başına ama resim koyma imkanın varmı acaba bende üşenmem giderim yani adanaya resim koyarsan cok iyi olur güzel dudaklarını mutlu günlerden kullanman dileğiylee

viktoriaa ben doktorunla konuştum gerçekten çok tatlı bii insan sendende biraz yardım alabilirmiyim gerçekten bende senin gibi bi çook işlem yaptırdım ama sonuç geçiçi yardımcı olursan gerçekten çok sevirim özelden falan bi resim bi iletişim bilgisi paylaşırsan çok iyi olur çünkü bende adanaya gitmeyi düşünüyorum yardımına çok ihtiyacım varrr:17:

teşekkür ederiim cnm saoll. cnm senin martı şekli dediğin operasyonun adı zaten martı kanadı yöntemi yani onu farklı şekilde yapıolar die biliorum.ama hande ataizi ve deniz akkaya sadece bununla kalmazlar cnm çünkü bu ööle dolgu maddesi gibi dolgunluk yaratmıo bunu yaptırdıktan sorra mutlaka işlem ister ki bende zaman geçtikten soora tekrar bi yağ enjeksiyonu yaptırıcam.şimdi senin istediin şey senin dudak yapına göre şöle anlatiim zaten dudağının içindeki pembe yeri yukarı kaldırıolar senin istediğin gibi olabilirmi bilemedim çünkü dudağın yukarı kalkmış olucak ve o istemediiğin görüntü gene olabilir kenarları zaten ince olduu için kenarları istediğin dolgunlukta olmayabilir çnkü benmkilerde de öle bi dolgunluk yok cnm :( ama istersen sana doktorumun telini veririm konuşursun randevu alırsın sonuçta dokotrun seni dinlemesi daha farklı olucaktır belki sana yarayan senin istediğin şekle göre farklı bi yöntem wardır cnm şimdi ben ne sölesem boş .
çoookkkkkk öpüyoruuummmmm merak ettiklerini yazabilirsin cnm :)))))

funny senin doktorunun adı ne acaba

Evet silikon ama bu protez şeklinde silikon yayılmıyor isterseniz çıkarttırabiliyorsun öteki silikonları çıkarttıramıyorsunuz bunun görüntüsü çok çok doğalll diğer dolgulu dudaklara benzemiyor

nerde yapılıyor bu işlem acaba doktorun adı ne çok merak ettim

viktoriaa ben doktorunla konuştum gerçekten çok tatlı bii insan sendende biraz yardım alabilirmiyim gerçekten bende senin gibi bi çook işlem yaptırdım ama sonuç geçiçi yardımcı olursan gerçekten çok sevirim özelden falan bi resim bi iletişim bilgisi paylaşırsan çok iyi olur çünkü bende adanaya gitmeyi düşünüyorum yardımına çok ihtiyacım varrr:17:

ildancım muhittin aktaşla konuştuğunu yazmışsın acaba dolgu maddesi olarak ne kullandığını sordun mu? netten baktım ama kalıcı dolgu yazıyor sadece hanı işlemde ne kullanıldıgı yazmıyor..sen adanaya giderim demişsin aslında ben gitmem dedim ama nebileyim benim de aklımı çeliosunuz:DDDD:66: ne dedi doktor sana tam olarak??

ildancım muhittin aktaşla konuştuğunu yazmışsın acaba dolgu maddesi olarak ne kullandığını sordun mu? netten baktım ama kalıcı dolgu yazıyor sadece hanı işlemde ne kullanıldıgı yazmıyor..sen adanaya giderim demişsin aslında ben gitmem dedim ama nebileyim benim de aklımı çeliosunuz:DDDD:66: ne dedi doktor sana tam olarak??

dolgu maddesini sormadım ben ama 10 sene garanti dedi 1.500 lira 2.000 lira falanmış ama bütün hastaları çok memnunmuş çok iddalı ve sıcak bi insan ama kalıcı dolgularda sonradan bi sıkıntı çıkarmı yada bi hastalık bilmiyorum herkes farkılı bişey söylüyor canım bide bu perma lip varmış kalıcı silikon yerleştiriyolarmış oda iyi aslında ama fiyatları ucuk 1500 dolarla 2500 dolar arası onuda araştırmak lazım bilmiyorum artık kafam karıştı insan için içinden çıkamıyorrr :)

dolgu maddesini sormadım ben ama 10 sene garanti dedi 1.500 lira 2.000 lira falanmış ama bütün hastaları çok memnunmuş çok iddalı ve sıcak bi insan ama kalıcı dolgularda sonradan bi sıkıntı çıkarmı yada bi hastalık bilmiyorum herkes farkılı bişey söylüyor canım bide bu perma lip varmış kalıcı silikon yerleştiriyolarmış oda iyi aslında ama fiyatları ucuk 1500 dolarla 2500 dolar arası onuda araştırmak lazım bilmiyorum artık kafam karıştı insan için içinden çıkamıyorrr :)

muhittin beye söyleyin; numaramı versin size.. telden konusabiliriz.. içtenlikle yardımcı olurum.. cnkü benim bu konudan cok canım yandı zamanında iyi bilirim.. seve seve referans olurum.. muhittin bey kullandıqı malzeme hakkında pek bilqi vermek istemez haklı olarak.. ama ben sonuca bakıyorum artık bunca işlemden snra.. inanın o kdr mutluyum ki.. ve her zaman söylediqi şu; ne zaman istersen qelebilirsin.. uqramadan sakın qecme der hep.. tanısanız öyle cok seversiniz ki... şeker bi insan muhittin aktaş..

kızlar gecici işlemlere 900 tl verioruz.. ucakla atla qel istanbuldan; 10 senelik qaranti aynı hesaba cıkıyor.. ve rezil olmuyorsun en azından.. yok indimi,şiştimi rezalet.. ohh bitti cok sükür saolsun muhittin aktastan

yani 10 sene ıcın fıyat olark cok uygun ildancım zira insan kullanılan maddeyı bılmeyınce de tereddut edıyor.. hani kullandıgı maddeyı soylememesı sankı cok etik değil, sozkonusu olan saglık yanı insan riske girmek istemıyor..kendıne ait bısey ıse e nebılım patentını falan alsın kı ılla kı kullanılan bırseydır baska dr ler tarafından.. bu arada kesınlıkle perma lıpı yaptırma bence de sonucta yabancı bır madde yerlestıreckler ve bılmıyorum hıssedılmemesı bence mumkun degıl.. seklen ınceledın mı bılmıorum ben ınceledım ve hıc mantıklı gelmedı ayrıca bıldıgın amelıyat yanı dudagını yarıp ıcıne koyacaklar:50:

kızlar gecici işlemlere 900 tl verioruz.. ucakla atla qel istanbuldan; 10 senelik qaranti aynı hesaba cıkıyor.. ve rezil olmuyorsun en azından.. yok indimi,şiştimi rezalet.. ohh bitti cok sükür saolsun muhittin aktastan

viktoriacım haklısın valla cazıp degıl desem yalan olur ama dedıgım gbı hanı tereddutlerımız var sonrası ıcın sen yaptıralı ne kadr zaman oldu canım..?ya herkes burda bıseylr soyluo sonra pırr yok oluyo.. mesela ıldanla ben cıgdemın dolgusunu da cok begendık sonra acaba gercekmı dedık cunku ben sorduklarıma cevep alamadım..yanlıs anlama tabı kı ama ınsanlar farklı ısımlerle de kendı reklamlarını yapabılıyor.. gercı senın verdıgın doktorun sayfasında kalıcı dolgu ıslemınden bahsedılıyor dıger arkadsda işlemı bırak doktorun adını bıle bulmadık nette:44: bi de keske fotonu eklesen sadece dudaklarını falan=)) :69: gorsek bız dee=)

Kalıcı dolgu yaptıralı 5-6 sene olmuş ve hala memnun olan birini bulmadan bu işe girmeyin derim. Ben seneler sonra ortaya çıkan 2 kötü sonuç gördüm. Naçizane fikrim budur..

Son düzenleme:
Canım 3 yıl denilen poliakrilamid jel ile ömür boyu kalıcı olan poliakrilamid jel aynı değil .2 veya 5 yıl kalıcılığı olanlar ;outline , beautical gibi maddeler . Bu her iki maddede vücutta bir süre sonra yıkıma uğrayan maddeler .Ömür boyu kalıcı olduğu söylenenler Aquamid , bioalkamid , formacryl vs...Arama motoruna bu maddeleri yazarsan gerekli bilgileri bulursun .Ayrıca geçici ve kalıcı dolgu fiyatları arasında hemen hemen bir fark yok .Sorunsuz diyede birşey yok , bir başkasında olumsuz tepki vermeyen bir madde sende reaksiyona yol açabilir , bunu sakın unutma .

canım bak biraz araştırdım yorumları sende oku istersen diye yollyorum okydyklarımı sanada tamam tatlım :)

Back
X