E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emellce
canım oyle yapacagına bir saglık ocagına yada kızılaya falan git,enfeksiyon kaptım diyerek bir rapor al 3-4 gunlugune .evden cıkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh çok şükür pazartesiye kadar normal hale geldi, biraz da koyu bir ruj sürünce çok hoş durdu. herkes sende bir hoşluk var ama nedir dedi :))
eger rapor alsaydım sonra anlaşılır, bunun için mi rapor aldın şeklinde daha çok tepki çeker diye korktum, ama neyseki düzeldi.insan kendi dudağı kadar kolay kıvıramıyor tabi ki. bir de sürekli derileri dökülüyor. çünkü dudağın içerde duran kısmı hafifi dışarı doğru kıvrılmış oluyor. dolayısıyla kuruma yapıyor. ama gene de çok hoş bir güzellik kattı. yalnız maalesef 6 ay filan gitmez bu arkadaşlar bana öyle geliyor ki 1 - 2 aya kaybolacak![]()
oh çok şükür pazartesiye kadar normal hale geldi, biraz da koyu bir ruj sürünce çok hoş durdu. herkes sende bir hoşluk var ama nedir dedi :))
eger rapor alsaydım sonra anlaşılır, bunun için mi rapor aldın şeklinde daha çok tepki çeker diye korktum, ama neyseki düzeldi.insan kendi dudağı kadar kolay kıvıramıyor tabi ki. bir de sürekli derileri dökülüyor. çünkü dudağın içerde duran kısmı hafifi dışarı doğru kıvrılmış oluyor. dolayısıyla kuruma yapıyor. ama gene de çok hoş bir güzellik kattı. yalnız maalesef 6 ay filan gitmez bu arkadaşlar bana öyle geliyor ki 1 - 2 aya kaybolacak![]()
Bu resmen bir estetik operasyonu mu? Yani evde ipi alıp tekniğini çözsem bende yaparım gibi geldide biran.Biraz daha bilgi verir misin,tam istediğim şeyi anlatmışsında.bizim komşu üst dudağını iple astırdı çok güzel oldu inceydi yukarı kalkmış dolgudaki gibi ördek dudağı gibi şiş değil kalın olmuş çok güzel tavsiye ederim
2 hafta once Nacı celıge dudak dolgusu yaptırdım juvederm cok guzel oldu tavsiye ederim
Selin gecmis olsun, sonuctan memnun olmana sevindim
ne kadar verdin doktoruna sakıncası yoksa yazar mısın?
bır de dudak ıcın sana kac enjektor uyguladı?
cerceve ve ic kısım olarak mı doldurdu?
bizim komşu üst dudağını iple astırdı çok güzel oldu inceydi yukarı kalkmış dolgudaki gibi ördek dudağı gibi şiş değil kalın olmuş çok güzel tavsiye ederim