• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım oyle yapacagına bir saglık ocagına yada kızılaya falan git,enfeksiyon kaptım diyerek bir rapor al 3-4 gunlugune .evden cıkma

oh çok şükür pazartesiye kadar normal hale geldi, biraz da koyu bir ruj sürünce çok hoş durdu. herkes sende bir hoşluk var ama nedir dedi :))

eger rapor alsaydım sonra anlaşılır, bunun için mi rapor aldın şeklinde daha çok tepki çeker diye korktum, ama neyseki düzeldi.insan kendi dudağı kadar kolay kıvıramıyor tabi ki. bir de sürekli derileri dökülüyor. çünkü dudağın içerde duran kısmı hafifi dışarı doğru kıvrılmış oluyor. dolayısıyla kuruma yapıyor. ama gene de çok hoş bir güzellik kattı. yalnız maalesef 6 ay filan gitmez bu arkadaşlar bana öyle geliyor ki 1 - 2 aya kaybolacak :D

oh çok şükür pazartesiye kadar normal hale geldi, biraz da koyu bir ruj sürünce çok hoş durdu. herkes sende bir hoşluk var ama nedir dedi :))

eger rapor alsaydım sonra anlaşılır, bunun için mi rapor aldın şeklinde daha çok tepki çeker diye korktum, ama neyseki düzeldi.insan kendi dudağı kadar kolay kıvıramıyor tabi ki. bir de sürekli derileri dökülüyor. çünkü dudağın içerde duran kısmı hafifi dışarı doğru kıvrılmış oluyor. dolayısıyla kuruma yapıyor. ama gene de çok hoş bir güzellik kattı. yalnız maalesef 6 ay filan gitmez bu arkadaşlar bana öyle geliyor ki 1 - 2 aya kaybolacak :D

fotoğraflarını koyabilir misin canım bizde fikir sahibi olalım

ÇOK GÜZEL OLMUŞ BAYILDIM, ÇOK HOŞ VE DOĞAL DURUYOR:lepi: BENCE SUPERMİŞ

arkadaşlar bende dudak dolgusu yaptırmıştım 5,5 ay falan oldu,çok severek kullandım,tekrarlatmayı düşünüyorum,şu an hala gayet iyi görünüyor.

tunalıda dr lale dönderici'ye yaptırmıştım,ama inanılmaz canım yandı,dişçim allahtan üst dudağımı uyuşturmuştu gitmeden,ama alt dudağım yapılırken korkunç acıdı (uyuşturulmamıştı çünkü).bu nedenle o doktora tekrar yaptırmayı düşünmüyorum,uyuşturulan biyerde tekrarlatmayı düşünüyorum.eğer imkanlar uygunsa herkes yaptırabilir bence,süper bişey.

bende yaptırdım rystılıne falandı adı galıba 2-3 yıl oluyo ve bende tmamen gıtmedi %30-40sırnaşık şey duruyo hala ve çok doğal duruyo ben belleplst denen yerde yaptım ma dr bayan 7-8 aya gider demişti ama galiba benim yapım farklı çunku hala gayet dolgun özellılle ust dudugım ama alt dudak ıçın tekrar yaptırıcam bir ara

cnm sen nerde ne kadara yaptrdın ? memnun kalman cok ıı cunku guvenılır bıyer olması cok onemlı bende dusunuorum ama nerde yaptrmam gerektgınden emın olamadım sen memnun kalmıssın analdıgım kadarıyla .

bizim komşu üst dudağını iple astırdı çok güzel oldu inceydi yukarı kalkmış dolgudaki gibi ördek dudağı gibi şiş değil kalın olmuş çok güzel tavsiye ederim

bizim komşu üst dudağını iple astırdı çok güzel oldu inceydi yukarı kalkmış dolgudaki gibi ördek dudağı gibi şiş değil kalın olmuş çok güzel tavsiye ederim
Bu resmen bir estetik operasyonu mu? Yani evde ipi alıp tekniğini çözsem bende yaparım gibi geldide biran.Biraz daha bilgi verir misin,tam istediğim şeyi anlatmışsında.

2 hafta once Nacı celıge dudak dolgusu yaptırdım juvederm cok guzel oldu tavsiye ederim

Selin gecmis olsun, sonuctan memnun olmana sevindim
ne kadar verdin doktoruna sakıncası yoksa yazar mısın?
bır de dudak ıcın sana kac enjektor uyguladı?
cerceve ve ic kısım olarak mı doldurdu?

Selin gecmis olsun, sonuctan memnun olmana sevindim
ne kadar verdin doktoruna sakıncası yoksa yazar mısın?
bır de dudak ıcın sana kac enjektor uyguladı?
cerceve ve ic kısım olarak mı doldurdu?

evet daha oncede yaptırmıstım baska doktora o zaman cok sismisti farklı markaydı .
Naci bey 1 enjektor uyguladı oncelikle cerceve istedim ama kendisi ic kisimda doldurdu .
Seninde kendin denedigini biliyorum dolguyu valla buyuk cesaret tebrik ederim seni:)
Ucretini ozelden yazarım .

Yanliz bunun kalıcısını yaptırmak gerek gercekten cok guzel oldu ben hep cok yapay bulurdum dudaga yapılan dolguyu
Onun icin tebrik ederim Naci beyi cok guzel olcak dedi ve oldu

Selin,:) benim dudaklarımda dolgu yok
sadece yüzümde var
fiyatını merak ettim ama yazarsan sevinirim

selin foto eklemeyi düşünüyor musun öncesi ve sonrası olarak .oldukça merak ettimde :)

KAMPANYA
100 Adet alımınıza aynı üründen 50 Adet Ürün Hediye
50 Adet alımınıza aynı üründen 25 Adet Ürün Hediye
30 Adet alımınıza aynı üründen 15 Adet Ürün Hediye
15 Adet alımınıza aynı üründen 6 Adet Ürün Hediye
6 Adet alımınıza aynı üründen 2 Adet Ürün Hediye
Not: Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

boyle bı kampanya var.. 8 kusu olursak dudaklar ıcın olan resıtaly ı 300 tl ye alabılırız.. normalde 417tl...almak ısteyenler bana özelden msj atsın....7 kişiye ihtiyaç var.. benle 8 olucaz..

Sevgili mbildi, komşunun dudağında ya da burnunun alt kısmında herhangi bir iz, anormallik, çekinti gibi bir problem oldu mu? Yaşı kaç? Bir de kime ve nerede yaptırdığını biliyor musun? İnternette bu operasyonla ilgili fotoğraflarda sonuçlar çok güzel ve doğal duruyor ama photoshop olmadığından emin olamıyoruz tabi.

bayanlar geçen forumlarda gezerken bir bayan ' 10 dk boyunca dudaklarınıza viks kremle masaj yapın sonuc mükemmel' yazmış sizce olabilir mi denediniz mi
işe yarıyorsa dolgulaştırıcı yaptırmayı erteleyecegim sanırım kafam çok karıştı:S

arkadaşlar bende güner uysala dudak dolgusu yaptırmak istiyorum.güner beye yaptıran arkadaşlar memnunlarmı ve kaça yaptırdılar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kaynanamla tanışmaya gidecegim o zamana kadar yaptırmak istiyorum

Back
X