Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım 20 dakika kadar sürüyor sanırım,hiç saate bakmadım...Makyaj konusunda ben yapıp gitmiştim.İşlemden önce iyice temizlediler dudak ve çevresini.Bu seferde alacalı bir görünt oluyor bilginize.İşlemden sonra ruj sürmek...Ben yapmadım,hijenik olmaz kanımca....Ertesi gün yapılabilir isterseniz tabi.Çok şiş oluyor dudak ve çevresi.Pek ruj sürmek istemezsiniz :34:
Üst dudakta doluluk hissediyorum tabi,altta daha az.Islık çalamıyorum dudaklarımı uzatıp :9: Öyle birşey işte..Anlatılmaz yaşanır diyorum :29:

AY canım fotolar için teşekkür ederizzzzzzzz:3:
güle güle kullan:52:

Kızlar..Yüzümünde göründügü foto ekledim,biran önce bakın kaldıracagım :34:

Tatlım yüzünede uyumlu olmuş hiç abartı yok televizyondaki mankenlere bile taş çıkartırsın onlar ne öyle abartıya kaçıyolar.Bence burdaki başarıda doktorunun payı büyük.Asıl doktorunu kutlamak lazım.Güle güle kullan cnm

Tatlım çok doğal çok güzel olmuş ya :nazar: yüzünde çok yakışmış :31:
ya ben senin tenine de bittim pamuk gibi ne sivilce ne gözenek hiç sorun yok :31:

Son düzenleme:
Canım 20 dakika kadar sürüyor sanırım,hiç saate bakmadım...Makyaj konusunda ben yapıp gitmiştim.İşlemden önce iyice temizlediler dudak ve çevresini.Bu seferde alacalı bir görünt oluyor bilginize.İşlemden sonra ruj sürmek...Ben yapmadım,hijenik olmaz kanımca....Ertesi gün yapılabilir isterseniz tabi.Çok şiş oluyor dudak ve çevresi.Pek ruj sürmek istemezsiniz :34:
Üst dudakta doluluk hissediyorum tabi,altta daha az.Islık çalamıyorum dudaklarımı uzatıp :9: Öyle birşey işte..Anlatılmaz yaşanır diyorum :29:

Sağol canım ya sende olmasan yandık biz.
Konuşmanı etkiliyor mu yani tatlım :26:

ben çok korkuyorum arkadaşlar öyle böyle değil ya :43::43:

kizlar selam : ) dudak dolgusunda kimi öneririsiniz doktor olarak... kizlar bide aranizda dudak dolgunusu yapanlar var : ) bu islemi 6 ayda birmi yapmak gerekiyor yoksa bi seferlik yeterlimidir... : ) :)

Arzuya soralım bence ne kadar sürdüğünü acıyomudur acaba: ):124::118:

Evettttt bir de ne kadar zaman sonra makyaj yapabiliriz.Uygulama öncesi makyaj yapmadan mı gitmek lazım .
Ben rujsuz ruh gibiyim ya :55: Yüzümde hiçbirşey olmasa bile ruj mutlaka olmak zorunda :5:

Bir de arzucum halen dudaklarında gerginlik hissediyor musun ?

AY canım fotolar için teşekkür ederizzzzzzzz:3:
güle güle kullan:52:
Sagol canımmm...
Tatlım yüzünede uyumlu olmuş hiç abartı yok televizyondaki mankenlere bile taş çıkartırsın onlar ne öyle abartıya kaçıyolar.Bence burdaki başarıda doktorunun payı büyük.Asıl doktorunu kutlamak lazım.Güle güle kullan cnm
Aynen,abartı olacak diye ödüm patladı zaten.İki şişeyi yiyince :9:
ayrıca şişliği falan hiç belli bile değil gayet doğal
acaba teosyal mı daha dolgun gösterir juvederm mi:26:
Sagol canım...Her iki markanında içerigi aynı.Fazla uygulanırsa daha dolgun olur :34:
Tatlım çok doğal çok güzel olmuş ya :nazar: yüzünde çok yakışmış :31:
ya ben senin tenine de bittim pamuk gibi ne sivilce ne gözenek hiç sorun yok :31:

Sagol bebegim...
Maşallah,maşallah...

Siliyorum fotoları... :34:

Sağol canım ya sende olmasan yandık biz.
Konuşmanı etkiliyor mu yani tatlım :26:

ben çok korkuyorum arkadaşlar öyle böyle değil ya :43::43:

Aslında konuşurken üst dudak biraz kabarıyor gibi oluyor.Karşımdakine soruyorum,garip bir görüntü varmı diyede yok diyorlar..Sanki dudak iç tarafı dışarıya dogru gidiyor :9: Aman kızlar abartmayın,olabilecek en uygun dozu yapsın doktorlar.İnanın sıkıntı olur,pişman :34:olursunuz...

Kızlar..Yüzümünde göründügü foto ekledim,biran önce bakın kaldıracagım :34:

Güle güle kullan Canım :16::16: cok cok yakışmış,doktorun rutuş için tekrardan çağıracak mıı seni,benimde tek seferde toplam 1 filakon enjekte edilmişti ve tekrardan rutuşa çağrılmadım sadece kontrole çağdı doktor...şuan herhangi bir inme olmadı memnunum yani,bazı arkadaşlar rutuşsuz olan dolgular heme iniyo demişti,merak ettim tekradan sana rutuş yapılacak mı?:26:

çok tşk ler . 6 ile 9 aylıkmış. 400 tl verdim. bugün işe gittim bi allahın kulu anlamadı:)) çok doğal oldu. memnunum . yalnız dr enjekte ederken nereyi nasıl istediğimi sürekli söledim. korkmadım dersem yalan olur ya ördek dudağı gibi olursa 6 ay boyunca sıyırtırdım kafayı.. allaha şükür istediğim gibi oldu. darısı başınıza:)

nerde ve kime oldun canım ? memnun kalmana sevindim güle güle kullan:3:

evet gidelim şöyle olcak canım artık 5 kişi grup diince biliolar bence herkes kafasına göre gidebilir isteyenler birliktede gidebilir
ben teosyal bana uyar diorum
yalnız ruby nin dudakları cok güzel fakat bayaa kalın ben o kadar kalın istemiorum farkedilmesin öle birden naptın demesinler bana:32:

canım bence iki markada aynı içerigi aynı çünkü ve ikiside en çok kullanılan iyi markalardan bişi farketmez bence takma kafana ve ayrı ayrı bilmiyorum en azından 3 kişi birlikte gitsek süper olurdu :3:

ayy allah korusun yaa topak mopak:45:
16 haziran 12:30 demişssin tatlım ama 13te kapanıyor diosun nası yapcez: (:23:

canım işlem bitmeden bize hadi 1 de kapatıyoruz gidin dicek halleri yok ya müşteriyiz sonuçta işlem bitene kadar beklemeleri gerekli bence tabi siz 11,30 da orda olucaz diyorsunuz ben 12 de çıkıyorum işten 12:30 da anca orda olabilirim ve büyük ihtimal ben gelene kadar sizin işiniz bitmiş olur :53: karşılaşamayabiliriz barim 12 de orda olun ben size yapılırken mümkünse görmek isterim :D..

canım işlem bitmeden bize hadi 1 de kapatıyoruz gidin dicek halleri yok ya müşteriyiz sonuçta işlem bitene kadar beklemeleri gerekli bence tabi siz 11,30 da orda olucaz diyorsunuz ben 12 de çıkıyorum işten 12:30 da anca orda olabilirim ve büyük ihtimal ben gelene kadar sizin işiniz bitmiş olur :53: karşılaşamayabiliriz barim 12 de orda olun ben size yapılırken mümkünse görmek isterim :D..

canım bi işlem 30 dk sürüyormuş zaten oyuzden 11:30 da orda olsak 12:30 da işimiz bitcek sen görürsün zaten bizi öbür türlü sıkıştırmayalım bence:115:
:114:

Slogan ,karamelize ,berrylips ve sekerleme :55: dikkatine.

Kızlar araştırmalarımız sonuçu yasemen estetik karar kıldık .En uygun fiyata yapan ,referansı en iyi olan orasını bulabildik.

5 kişi aynı gün gitmemize gerek yok ,çünkü hepimizin boş günleri farklı.

Biz tek ya da bölüşecek gitmeyi uygun gördük.Henüz pazarlık yapmadık ama hepimize uygunlacak indirim aynı olacaktır.

Gittiğinizde 5 kişilik guruba dahil olduğunuzu söylerseniz bilirler .

ben genel anestezideyken yapılmıştı..şimdi başka bi markayı yapıp denemek istiyorum ama cesaretim yok..acı var mı acı???

amannn tanrımmm vuvvv çok yakışmış!!:52: hemen bilgi vermelisin hasan dediğin hasan fındıkmı canım bide fiyatt fiyatt:16:

Sağol Canımmmm.... Albümde başka fotolarda mevcut,ekliyorum seni bakabilirsin ;)
Aynen canım,Hasan Fındık... Bir şişesi 1000 YTL.Bana iki şişe kullanıldı.Biri üst dudağa,biri alt dudağa...Ama bazı dudaklara yarım şişede oluyor...Gidip görüşmen lazım,tavsiye ederim..:7:

arkadaşalkr bu dolguyu(juvederm yada teosyal gibi) her etkisi geçtiğinde yaptırmak gerekiyor mu?
yani etkisi geçtiğinde dudaklarda bir çökme falan oluyor mu
yoksa bi sorun olmadan dudaklarımız eski haline mi dönüyor?:26::26::50:

Güle güle kullan Canım :16::16: cok cok yakışmış,doktorun rutuş için tekrardan çağıracak mıı seni,benimde tek seferde toplam 1 filakon enjekte edilmişti ve tekrardan rutuşa çağrılmadım sadece kontrole çağdı doktor...şuan herhangi bir inme olmadı memnunum yani,bazı arkadaşlar rutuşsuz olan dolgular heme iniyo demişti,merak ettim tekradan sana rutuş yapılacak mı?:26:

Canım doktoruma dün gittim ben..Herşey yolunda,güzel dedi.Tabi üst taraf inmiş diyerek güldü biraz :5: İnecek tabi,sonuçta kalıcı bir şey yaptırmadık.Bilerek isteyerek yaptırdık bunu.Bekliyoruz artık.Ama ben hala alt dudaktan ziyade üst dudaktaki dolguyu hissediyorum buna ragmen.Konuşurken üst dudak öne dogru gidiyor.Hala ıslık çalamıyorum :1: Çokta gerekli degil zaten :34: Rutuş falan olacakmı diye sordum.Hayır dedi,zaten gerekli olan dozu uyguladım,sende hissediyorsun zaten dedi.Bundan fazlası asla yakışmaz,zorluk çekersin.Belki ilerde sende gittigini hissettigindekii hissedeceksin bunu dedi.O zaman tekrarlarız.Ne kadar tekrarlarsak o kadar kalıcılıgı artar dedi :34::31:

arkadaşalkr bu dolguyu(juvederm yada teosyal gibi) her etkisi geçtiğinde yaptırmak gerekiyor mu?
yani etkisi geçtiğinde dudaklarda bir çökme falan oluyor mu
yoksa bi sorun olmadan dudaklarımız eski haline mi dönüyor?:26::26::50:

Canım etkisi geçince tekrar yaptırmakta sakınca yok.Ama peş peşe yani etkisi geçmeden hemen yapılmasını tavsiye etmiyor doktorum..Arada zaman olması ve dudaklardaki dolgunun geçmiş oldugunu hissetmemiz lazım.Hissediyorsunuz yani,görüntü olarak degilde mesela konuşunca falan :34:
Etkisi geçtiginde dudaklarda çökme falan olmaz.Emin olunki öyle çok abartı bir degişiklik olmuyorki dudakta degişiklik olsun etkisi geçince.Ancak silikon koyulurda dudak genişler,sonrada silikonu dudaktan çıkartırsanız o zaman deformasyon olur..Meme ameliyatlarındada böyledir.Gögüs silikonun genişligine alışıyor,geriliyor.Sonra protezi çıkarırsanız ne olur?? Fıs diye söner,çizgi çizgi kırışıklıklar olur :34: Kapiş... :34:
Bir sorun olmadan eski haline döner bebegim..Tekrarlatmakta sakınca yok.. :54:

Back
X